Odmítnutí vnitřního ultrazvuku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.26 13:40
@Jazmine píše: Více

Píšu to už ve svém prvním příspěvku, že jsem z toho měla/mám hrůzu. Víc jsem jí neradila, stále totiž ten blok mám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.26 13:46

Zakladatelko, ony to myslí dobře. Já jsem dělala dřív to, co ty, prostě ten mozek byl tak zahlcený hrůzou, že jsem na to nedokázala přestat myslet, pořádá jsem si googlila a psala o tom.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.26 14:11
@mado píše: Více

Holky je mi fakt líto :,(, ale je to tedy dost raritní. Nevíš, zda byla očkovaná?

• Citovat
  • Upravit
6189
16.6.26 14:13
@Pitřice píše: Více

Jo! Tak tohle ji určitě povzbudí chodit na prevenci :zed:
Hlavně teda ruku po loket mi na gyndě nikdy nikdo nestrkal…. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
16.6.26 14:19
@Anonymní píše: Více
Špatná gynekoložka.
Bohužel dá.
Naštěstí můj gynekolog mi dělal stěry už jako panně. Údajně už se s tím také setkal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.26 14:31

Ale copak ty mě znáš? Že si dovolíš tvrdit, že jsem omezená? Mě zas přijde omezený někdo, kdo teprve ve 21 letech řeší první kontrolu na gynekologii a má přehnaný strach o svůj čípek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
16.6.26 14:32

@Markéta188 Bylo to myšleno s nadsázkou. :palec: Povzbuzovat není třeba, každý by se měl starat, o své zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
16.6.26 14:36
@Markéta188 píše: Více

Ano, pokud jde o panny/děti dělají se stěry super tenkou tyčinkou. Taky bych řekla, že špatná gynekoložka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 14:37
@Pitřice píše: Více

Zakladatelka z toho má evidentně obavy, takže bych jí nic takového nepsala, byť vím, že to bylo psané s nadsázkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.26 14:41

@Markéta188 @Jazmine
To je opravdu zvláštní, ptala jsem se kdysi i v poradně a tam řekli, že stěry se v tomto případě opravdu nedělají.

• Citovat
  • Upravit
3754
16.6.26 14:57

To záleží z čeho. U velmi mladých se nedělají přímo z čípku ale z kraje pochvy velmi tenkou tyčinkou, ale dělají se. U dětí do cca 13-14 let, jinak normální stěr. Je to tenké i u normálního stěru u dospělé. To nemůže nijak panenskou blánu poškodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 15:06

Ale to, co popisuješ (odběr z kraje pochvy), není cytologie (odběr přímo z čípku). Ten odběr z kraje pochvy se opravdu může dělat i u dětí, pokud je podezření na problém, může se tak diagnostikovat bakteriální infekce, mykoza…Ale čípek se tím nevyšetří.

• Citovat
  • Upravit
3754
16.6.26 15:14

A co píšu? My se nabavíme asi ale o dětech ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 15:21

Asi jsme se špatně pochopily…tady někdo psal, že zemřela mladá holka, panna, na rakovinu čípku. Čípek se u panen nevyšetřuje (alespoň já mám takovou zkušenost ), maximálně se odebere stěr z kraje pochvy, ale z toho nepoznáte, jestli se něco děje s čípkem. Panna by měla mít čípek zdravý.

• Citovat
  • Upravit
35487
16.6.26 15:34

Noo…nemam k tomu podrobnejsi informace. Ale pamatuju se na jednu holku z koleje, ktera odesla z prvni navstevy gynekologa ( byla panna) s podezrelym nalezem na cipku. Jak to dopadlo, nevim. Ale zrejme to neni caste, ale mozne ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí