Odolný tlačítkový telefon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21091
2.10.18 17:39

Já manželovi kupovala MyPhone za pár korun a docela mu vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16923
2.10.18 17:46
@spiky01 píše:
Zdravím, pomalu ale jistě mi odchází telefon-jenže samsung už podobný nevyrábí (xcover c3350) tak se s těžkým srdcem musím podívat po jiné značce. potřebuju vodotěsný, nárazuvzdorný a tlačítkový. máte někdo zkušenost z poslední doby? kdysi jsem měla nějaký evolveo ale ten jsme po 3dnech vraceli, neb nebylo vůbec slyšet když jsem s někým telefonovala tak se nechci zas nachytat. zatím pokukuju po catech. díky za zkušenosti :-)

Ahoj,

nevím jak moc to je telefon pro ženu, ale my v rodině chlapům kupujeme značky CAT, Hummer - jsou to odolná, prachuvzdorná, vodotesná zařízení, co vydrží opravdu hodně, ALE mizerný foták, malá pamět a hezké moc nejsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
2.10.18 18:29

@spiky01 Také doporučuju Caterpillar, skládali jsme se na něj kamarádce, která všechny telefony zaručeně zlikviduje za pár dní. Zatím drží skoro dva roky :lol: a přežil i pád se skalního převisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
3.10.18 00:27

veskere nokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
5.10.18 18:15

Hezky nepotrebuju,na foceni mam fotak :-) koukala jsem na ty caty,ale odrazuje me hmotnost a to ze to neumi fakt nic… zatim jsem teda nalomena ze pujdu do dotykace,stejna rada samsungu co mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
8.10.18 22:42

@Petr1424 jo,ten přesně mám vyhlídnutej :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie