Odplenkování s blokem na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Peťule Ch. píše:
Tak to jsme na tom obě stejně
Tak držím palce i vám, ať se zadaří přes léto! 😊 :smiling_face_with3_hearts:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peťule Ch. píše:
Ahoj Maminky. Obracím se na vás a na váš názor. Můj druhý syn 2.5 roku. Zkoušela jsem s nástupem pěkného počasí odplenkovat. Nefunguje ani nočník, aní čůrání na kytičky, ani záchod nic. Když mu řeknu pojď zkusíme se vyčůrat a zalít kytičku a chci mu sundat kalhoty tak řve úplný zachvat a vytahuje si je nahoru. To stejné nočnik. Tak už běhá na zahradě s holou prckou a nic. Když řeknu pojď tak řev. Až už asi má plný močák tak se počůrá. Zjistila jsem, že to zadržuje a začíná schválně méně píť. Tak jsme opět nasadily pleny a je po odplenkování a to v září už jsme chtěli do školky. Měl to někdo také tak? s prvním synem jsme s odplenkováním žadný problém neměli za dva dny chodil si sám čůrat. Byl to šikula
Dva prispevky nad tebou mas navod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijetí do školky
Tak a mám další dilema. Sára je přijatá do školky, juchů, hurá. Ale plínku pořád má. Co mám teď dělat? Odhlásit ju, počkat a modlit se, že se do září zbavíme pleny? Bože, to jsou nervy 😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeniSara píše: Více
Já jsem se o odplenkování nikdy aktivně nesnažila, dcera to pak pochopila ze dne na den (sic až po 3. roce), ale bylo to bez stresu a loužiček. Takže přístupy jsou různé, osobní doporučení moje je netlačit na pilu
… ono to zadržování totiž nepřináší dobrotu (at už u malé či velké potřeby- bohužel jsme řešili obojí). tak i proto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit