Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@chuliettka mozna trochu OT. To mungo vam doma temer pres noc naklici taky. Prodava se normalne baleny v sacku(jako treba hrasek, nebo cocka). Dam to do sklenicky s vodou a cekam a za chvili je nakliceny. Rekla bych, ze to vyjde levneji, nez ty nakliceny v obchodech. Stejne to delam i s cizrnou ![]()
@Angua Já jdu v sobotu na 50ku, tak asi pošlu hostitelce odkaz na tuhle diskuzi ať může začít chystat
Nejhorší je jak člověk už nemůže a druhý den si říká ty jo ještě to jsem si měla dát
Omlouvam se za OT
@Barakza jo, přesně, já jsem byla na padesátce nedávno a úplně lituju všeho, co jsem tam nestačila sníst ![]()
@Kelsey Když jí člověk normálně (nehladoví), tak určitě nevadí jednou za čas zhřešit a třeba druhý den zajít na delší procházku, to říkala i má výživová poradkyně ![]()
@Miťulka píše:
@Tapeta ježiš mnam![]()
![]()
jste mě uplně inspirovala těma kouskama kuřecího a ty marinády k tomu.. to musím mít!
jak se dělá ta sladkokyselá
Ta sladkokyselá je koupená, ale je vynikající! Je to větší lahev 725 ml od Exotic Food a jemnuje se „Sladká čili omáčka“. Mají ji v exot. koutku například v Globusu, v Makru, dál nevím…zbožňuju jí právě k těm řízečkům a ládovala jsem ji i v těhotenství, chudák kluk
![]()
@hanzy píše:
@chuliettka mozna trochu OT. To mungo vam doma temer pres noc naklici taky. Prodava se normalne baleny v sacku(jako treba hrasek, nebo cocka). Dam to do sklenicky s vodou a cekam a za chvili je nakliceny. Rekla bych, ze to vyjde levneji, nez ty nakliceny v obchodech. Stejne to delam i s cizrnou
Děkuji za tip, určitě se potom poohlídnu ![]()