Odpolední mňamka, co udělat?

1299
22.1.14 12:21

odpolední mnamka, co udělat ?

Ahoj holky, obracím se na vás o pomoc :!
Naše dcerka měla v pondělí narozeniny a tak jsem na sobotu pozvala manželovi rodiče + švagra, abysme to oslavili. Oběd je jasný, bude domácí polívka a pak řízky s br. kaší.
Ale jde mi o to, co odpoledne, až budeme jen tak plkat, co udělat k pití (pivo, víno). Já vím, že se hodně dělají jednohubky, chlebíčky atd., ale to mě připadá takové trochu olezlé :oops: jako že to dělá každej :lol: chtěla bych něco lepšího, nějakou inovaci ;) nemáte nějakej tip? nevím třeba.. obložené talíře, nebo chleba (domácí) s domácíma pomazánkama.. prostě něco, co se vám osvědčilo :?: budu ráda za jakýkoliv tip :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
22.1.14 12:22

Palačinky, tortilky, párky v těstě..

• Citovat
  • Upravit
8558
22.1.14 12:23

Sneky z listoveho testa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
22.1.14 12:24

@rebeccca ty tortillky a párky v těstě.. to zní dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
22.1.14 12:24

@hanzy co to je :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
22.1.14 12:25

Slaný závin, pizza, šnečci, nebo nám se osvědčil slaný dort (nechala jsem se inspirovat tady http://www.mamincinyrecepty.cz/slane-dorty)
Ať se oslava podaří. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
22.1.14 12:25

Ke kávě rozhodně toto: http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

ňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.14 12:26

K pivu a vínu, cole udělej listové tyčinky ty jsou jednoduché, rychlé a dobré :D,
pokud si troufneš, tak svatební tvarohové nebo ořechové koláčky ty jsou takové vděčné, tím snad nepohrdne nikdo :nevim:
Ovocnou mísu, nějaké slané nakup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.1.14 12:28

@Kelsey
Listove tycinky jsem si udelala vcera k telce :dance:…posypane syrem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
22.1.14 12:28

Nebo mě ještě napadlo udělat nějaký dip. (např. pomazánkové máslo, zakysaná smetana, kopr, sůl, česnek) a dát do misky. K tomu syrová zelenina, nebo krekry. Každý si nabere podle svého vkusu a chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
22.1.14 12:30

@Miťulka já se s těma tortilama moc neštvu :) udělám na pánvi nakořeněné maso (kuřecí nebo vepřové) a smíchám zakysanou smetanu s česnekem… pak si v mikrovlnce ohřeju tortilu, dám tam to maso, nějakou zeleninku třebas a pak tu zakysanou s česnekem… manžel si s tím hraje víc, ještě to pomaže máslem a dá na pánev :potlesk:

Příspěvek upraven 22.01.14 v 12:30

• Citovat
  • Upravit
1299
22.1.14 12:30

Děkuju holky za spoustu tipů! :kytka: Dort bude, ale normálně sladkej, takže slanej k tomu bych nedělala.. Ale jinak ten zbytek, to zní dobře, nápadů je opravdu hodně..

Ty koláčky (tvarohové, ořechové) ty mám moc ráda, nemá některá osvědčený recept :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.14 12:31

Ještě sachr dortíčky jsou dobré http://www.tradicnirecepty.cz/…hr-dorticky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
22.1.14 12:32

@Miťulka udela se s listoveho testa takova rolada. Dovnitr muzes dat co uznaas za vhodne. Ja to znam se sunkou a syrem nejcasteji. Nakrajis na kolecka, poskladas na plech a upeces. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
22.1.14 12:33

@Miťulka hned me napadly slane muffiny - neni to nic tezkeho, prakticky vsem to chutna a pusobi to svatecne…a decka ti muzou omahat s michanim testa a plnenim formicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí