Zkažené vejce?

680
21.1.14 11:06

zkazene vejce?

Ahoj, dnes jsem varila mozecek, klepla jsem do toho vajicko a to bylo uplne tuhe.. jak guma :poblion: no v zivote jsem to nevidela. Ale nesmrdelo.. no vybrala jsem ho, ale trochu se ted toho stitim.. dite hladove :roll: no nevite co to mohlo byt? uz se vam to stalo? a jedli byste to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
21.1.14 11:08

@kitty123 Jako i bilek? Nekdy byva u starsich vajec tuzsi zloutek. Ale asi bych to radeji detem nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 11:11
@JaniceB píše:
@kitty123 Jako i bilek? Nekdy byva u starsich vajec tuzsi zloutek. Ale asi bych to radeji detem nedala…

prave i bilek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.1.14 11:14

Možná bylo zmrzlé, tak se to projevuje u vajíček, jednou se mě stalo, že se mně namrazila lednička a dvě vajíčka se přilepili ke stěně a výsledek byl stejný jak píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
21.1.14 11:34

@kitty123 Tak to fakt netusim, co to:-))) Ale opravdu mozna jak pise @Petrus157 . Treba premrzly:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
21.1.14 11:47

@kitty123 podle mě zkažené vajíčko smrdí. To že bylo tužší bych svedla na lednici. Jinak dobrá rada, klepat vajíčka do hrnečku a pak teprve lít do jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
21.1.14 12:57

Nemyslim si, ze bylo zkazene.Ja mela dvakrat pukavce a to byl puch jak ze zdechliny.No fuj…zrovna obedvam, asi vrhu.
Bud bych to rekla taky na to zmrznuti, nebo nepodarilo se ti nahodou oddelit skorapku od toho bileho obalu (vaku) a tak se vajicko nerozbilo, ale zustalo tuzsi?
Jinak zrovna vejce bych asi diteti nedala pri podezreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.15 08:51

Večer jsem uvařila vejce natvrdo a zapomněla dát do lednice. Můžu je dnes dát na chlebíčky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.15 10:21
@Anonymní píše:
Večer jsem uvařila vejce natvrdo a zapomněla dát do lednice. Můžu je dnes dát na chlebíčky?

Poradi někdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí