Odpustit manželce nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1587
8.9.11 10:47

Milý zakladateli,
nejprve mi dovol říci, že mě to mrzí. Nevěra ze strany ženy je skutečně dána nedostatkem lásky, pozornosti a úcty, jak píšou ostatní. V podstatě jsme strašně zranitelné a pak nás „kdokoliv“ utáhne na vařenou nudli :(. Je jedno, že dotyčný je pro tebe „nula“… Pokud chceš ženě nevěru odpustit, budeš to muset udělat se vším všudy, tedy přestat jí to vyčítat třeba jen v náznacích. A to je velmi, velmi těžké. Nevím, jak dlouho měla poměr, ale je rozdíl mezi štrejchem a dlouhodobým vztahem. Já bych osobně měla s odpuštěním dlouhodobého vztahu problém. Také si nemyslím, že je to jen tvoje vina, na to jsou vždycky dva. I když tě upozornila, že jí něco chybí, neznamená to, že má právo jít a roztáhnout nohy jinde.
JEstli ona nehřeší na to, že ji to projde, páč ji máš rád. A abys ji přemlouval, ať zůstane? No, to se mi moc nezdá, to v ní moc pocit viny nevyvoláš, spíš naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.9.11 11:02

Jako aby nedošlo k omylu - neobhajuji nevěru tvé ženy, to ne..jen mi přišlo, že nechápeš přesně svůj podíl vinny..
Ale ano, možná chápeš, ale asi né všechno..

Píšeš že žena nebyla uspokojena sexuálně a poukazovala na nezájem o děti a rodinu..ale dodáváš, že měla dovču u moře a to letecky..
To je jako bych toužila po jahodách a dostala pytel ořechů a měla být spokojená..
Ona chtěla zájem celkově, pocit rodiny a soudržnosti, ale dostala 14 dní u moře letecky..
Asi byla ráda, neříkám, že by měla být nevděčná, ale o to přece nejde..

Pro mě je to, že chlap nechodí do hospody a nepodvádí naprostý standart, né něco, za co bych měla denně děkovat bohu, že mám hodného muže..Také nechodím do hospody a nepodvádím.

Prostě byla nespokojená a to myslím spíše po té duševní stránce, tak to ber..Nehledej v tom zakopaného pudla. Sám víš nejlépe jak jsi s ní komunikoval a jednal..
Možná je to nevděčná mrcha a možná neměla důvod být nevěrná, ale to my se nedozvíme.. :nevim:

A jak dlouho se vlastně snažíš?? Připadá ti to dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 11:04

TO Eva B. :
Díky za názor , ženské vysvětlete mě , proč si stále myslíte že jí to pořád vyčítám , měl jsem s ní 3-4 delší pohovory a řekl jí že budeme si říkat pravdu , souhlasila a tak jsem se jí ptal na nepříjemné detaily a tak kolem , potřeboval jsem to dostat ze sebe , několikrát jsem to dohnal až na hranu s tím že to ukončíme , ok , stale toho litovala , ok . Pak jsem toho zanechal ujasnil si to v sobě a ted ji samozřejmě nic nevyčítám , proč už není důvod . Dokonce začínám v sobě cítit i takovej klid , trošku jsem šel do sebe , začal se starat po letech víc i o svuj zevnějšek .
Jo a na chmury používám jako lék činky a na takové ty slabší slzné chvilky u mě dobře funguje studená sprcha . Věděl jsem že když vlezu sem mezi vás co mě čeká. Tak hurá do mě.

• Citovat
  • Upravit
3544
8.9.11 11:08

anonymní.. nikdo se do tebe navážet nebude.. jen jsme ti všechny řekly defakto to samé… :wink: Dej se dohromady a začni se manželce věnovat, udělejte tlustou čáru a jděte dál.. stejně je zbytečné se v tom neustále štourat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
8.9.11 11:08

Nemyslela jsem, že jí něco vyčítáš, mluvila jsem o budoucnosti, až všechno opadne a najednou se to bude hodit vmést jí to zase do tváře - to je nejtěžší se ovládnout. Pakliže jste to spolu probrali, ona chce zůstat, ty jí chceš odpustit, tak přeji hodně štěstí, aby vám to vyšlo. Změnit se budete muset oba, nejen ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.9.11 11:24

zakladateli: není vždycky pravidlo, že ti žena byla nevěrná jen proto, že jsi ji zanedbával byl to kolega a prostě někdy se to holt v životě stane, že někdo udělá chybu (samozdřejmě to mohlo být i tím že byla nespokojená) to víte jen vy dva, každopádně tvá žena je svéprávná a věděla co dělá a čeho se dopouští, že má děti atd.. než ti zahla mohla si třeba s tebou promluvit co jí vadí atd… to samozdřejmě neznamená, že ji nějak soudím… ale můj názor je, že jsi udělal správně a šel jsi dotyčnému rozbít hubu a snažíš se to řešit a chceš zachránit rodinu, tvá žena by měla být ráda že takového muže doma má… bude to těžké, ve vašem vztahu to určitě zanechá jistou díru, ale jde to, MUSÍ SE SNAŽIT O TO OBA DVA. držím palce a pevné nervy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 11:25

Víte co holky , ja si tak trošku pořád v sobě hledám , co jsem všechno dělal tak špatně , že to došlo až sem. Nevím , vím ten sex ,ale je tu zase trošku ale . Ještě před koncem roku kojila a na moje chutě na sex reagovala slovy , ted jak kojim jsem nějaka sexualně rozhozená nemám chut , vím že tě zanedbávám , vynahradím ti to. Rupty boty a po natlaku přiznala že podvádí od unora. Ted je nejhorší to že jsem ji slibil času kolik chce , stejně od unora do zjištění nevěry tj srpna jsme vedle ní strašně trpěl ale netušil tu nevěru. Teď spolu hezky mluvíme , pomáhám jí a děla mě to fakt věřte nebo ne radost. Ale napsala mě že se měsíc se mnou snažila i s tím sexem ,ale že prostě nemůže že má nějakej blok nebo co a že vůbec neví zda to přejde nebo ne . Tak jsem ji jen napsal že je to na ní. Ale rodinu chce zachránit . Ale dneska jsem rano dostal pusu a myslím že to bylo nezjištně , tak uvidíme . Jen se modlím aby sem nezabrousila , to by asi fakt nedala . Ale musim říct že mam pocit že internet sehrál taky jistou roli v problemu.

• Citovat
  • Upravit
486
8.9.11 11:30
Anonymní píše:
TO Eva B. :
Díky za názor , ženské vysvětlete mě , proč si stále myslíte že jí to pořád vyčítám , měl jsem s ní 3-4 delší pohovory a řekl jí že budeme si říkat pravdu , souhlasila a tak jsem se jí ptal na nepříjemné detaily a tak kolem , potřeboval jsem to dostat ze sebe , několikrát jsem to dohnal až na hranu s tím že to ukončíme , ok , stale toho litovala , ok . Pak jsem toho zanechal ujasnil si to v sobě a ted ji samozřejmě nic nevyčítám , proč už není důvod . Dokonce začínám v sobě cítit i takovej klid , trošku jsem šel do sebe , začal se starat po letech víc i o svuj zevnějšek .
Jo a na chmury používám jako lék činky a na takové ty slabší slzné chvilky u mě dobře funguje studená sprcha . Věděl jsem že když vlezu sem mezi vás co mě čeká. Tak hurá do mě.

Zakladateli přijdeš mi jako rozumný chlap a je to tak jak jsem si myslela že jsi pracovně dost vytížený,mám doma muže jezdí s náklaďákem od rána do večera v práci opravujem dům,2 malé děti a manžel na mě moc času nemá v sexu ho zanedbávám spíš já :oops: ,ale jinak obejmutí nebo tak něco to snad ani neznám,ale chápu to a je mi jasné že si chce odpočinout a třeba mu to ani nedochází,ale nikdy bych ho nepodvedla nebo tak něco,takže pokud jste si vše vyříkali a ty jí odpustil ano TY jí máš odpustit tak snad ona už čas nepotřebuje a buď s tebou chce být nebo ne a pokud ne tak je mi tě líto kolikrát totiž chlapi dělají co můžou a ve finále žena jím to vrátí takto :-( přijde mi to trochu nefér,ale já se přiznám že mám trochu myšlení chlapa pracovala jsem v mužském kolektivu tak my jsou blíž,ale to je můj názor a mně stačí že mě nepodvádí a zbytek si vyberu já v tom že když sedí někde tak jdu pohlaďím ho a stačí když se usměje tak by žena mohla chápat tvoje pracovní nasazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.9.11 11:42

ještě k tomu jestli ji něco vyčítaš, myslím, že kdyby mě byl manžel nevěrný tak to má na talíři denně dlouho by mi trvalo než bych to rozdýchala a to nevím jestli bych mu to neoplatila …:cert:

takže za sebe věřím a vím z vlastní zkušenosti že je to pro tebe těžké a především tvá žena by jsi měla uvědomit, že ty potřebuješ čas ne ona…

a sám uvidíš, že čas je na tohle nejlepší lék… a pokud tvá žena pochopila že ten člověk jí za rozbití rodiny nestojí tak jste na dobré cestě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.9.11 11:48
lucavlachova píše:
Anonymní píše:
TO Eva B. :
Jo a na chmury používám jako lék činky a na takové ty slabší slzné chvilky u mě dobře funguje studená sprcha . Věděl jsem že když vlezu sem mezi vás co mě čeká. Tak hurá do mě.
Zakladateli přijdeš mi jako rozumný chlap a je to tak jak jsem si myslela že jsi pracovně dost vytížený,mám doma muže jezdí s náklaďákem od rána do večera v práci opravujem dům,2 malé děti a manžel na mě moc času nemá v sexu ho zanedbávám spíš já :oops: ,ale jinak obejmutí nebo tak něco to snad ani neznám,ale chápu to a je mi jasné že si chce odpočinout a třeba mu to ani nedochází,ale nikdy bych ho nepodvedla nebo tak něco,takže pokud jste si vše vyříkali a ty jí odpustil ano TY jí máš odpustit tak snad ona už čas nepotřebuje a buď s tebou chce být nebo ne a pokud ne tak je mi tě líto kolikrát totiž chlapi dělají co můžou a ve finále žena jím to vrátí takto :-( přijde mi to trochu nefér,ale já se přiznám že mám trochu myšlení chlapa pracovala jsem v mužském kolektivu tak my jsou blíž,ale to je můj názor a mně stačí že mě nepodvádí a zbytek si vyberu já v tom že když sedí někde tak jdu pohlaďím ho a stačí když se usměje tak by žena mohla chápat tvoje pracovní nasazení…
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 12:01

Milý muži, anonyme.
Napíšu ti něco z pohledu ženy, která podvedla svého manžela. Důvod, proč jsem to udělala byl ten, že když jsme šli do hospody, nikdy se nechtěl vrátit se mnou domu, přišel vždy ráno, protože ještě musel na diskotéku a já do rána brečela do polštáře, kolikrát jsem se snažila se s ním promluvit, když jsem něco říkala, neposlouchal mě, ale byl tu někdo jiný, kdo vnímal, že mu něco říkám a tak nějak jsem si našla cestičku ke kolegovi z práce, bylo mi s ním fajn, protože mě konečně někdo poslouchal, pak to bohužel sklouzlo k nevěře. Manžel jako by něco vycítil, změnil se a snažil se. Na nevěru se samozřejmě přišlo a v tu chvíli jsem si sypala popel na hlavu já. Vím, že chyba, proč se to stalo, byla na obou stranách, ale já to bohužel řešila nemorálně. Od té doby jsem sekala latinu, bohužel, manžel mi nedokáže odpustit ani po několika letech a občas trpí depresema a já nevím,jak to zvládnu. Je to neuvěřitelně psychicky náročné. Myslela jsem, že už je vše za námi, ale když mi to připomíná, kdykoliv má blbý den, tak jsem na dně i já. Nevěra nás stmelila, ale je to tam a to se nevygumuje. Takže pokud to chcete zvládnout, udělat čáru a snažit by se měla i ona, nezlob se na mě, ale ona by se měla snažit víc!!! Každopádně moc držím pěstičky, vypadá to, že jste na dobré cestě k tomu, aby vám to vyšlo.

Nevěrná manželka

• Citovat
  • Upravit
1013
8.9.11 12:17

To jsem ještě já naprosto souhlasím „nevěrnou manželkou“

mám za sebou něco podobného … a vím že nevěra je pro vztah hodně velká zkouška a nikdy se to nedá vzít zpátky a psychika hraje velkou roli holt jsme jen lidi… a v životě se můžou stát horší věci než je nevěra v manželství… musíš se zakladateli nad tím povznést a tvá žena by si tě měla nyní aspoň nějakou dobu hýčkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.9.11 12:41
Anonymní píše:
Víte co holky , ja si tak trošku pořád v sobě hledám , co jsem všechno dělal tak špatně , že to došlo až sem. Nevím , vím ten sex ,ale je tu zase trošku ale . Ještě před koncem roku kojila a na moje chutě na sex reagovala slovy , ted jak kojim jsem nějaka sexualně rozhozená nemám chut , vím že tě zanedbávám , vynahradím ti to. Rupty boty a po natlaku přiznala že podvádí od unora. Ted je nejhorší to že jsem ji slibil času kolik chce , stejně od unora do zjištění nevěry tj srpna jsme vedle ní strašně trpěl ale netušil tu nevěru. Teď spolu hezky mluvíme , pomáhám jí a děla mě to fakt věřte nebo ne radost. Ale napsala mě že se měsíc se mnou snažila i s tím sexem ,ale že prostě nemůže že má nějakej blok nebo co a že vůbec neví zda to přejde nebo ne . Tak jsem ji jen napsal že je to na ní. Ale rodinu chce zachránit . Ale dneska jsem rano dostal pusu a myslím že to bylo nezjištně , tak uvidíme . Jen se modlím aby sem nezabrousila , to by asi fakt nedala . Ale musim říct že mam pocit že internet sehrál taky jistou roli v problemu.

No tak vidíš, snažíte se nakonec oba..Prostě to chce více času..Možná je dobře ,že je manželka upřímná a připouští, že to není ono..Ale nevzdává to..

Chce to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 13:46

Jsem moc rád za všechny Vaše názory , holky . Myslím že jsem tu sám chlap. Moje žena je silná osobnost , a já jsem lehce flegmatik ,ale určitě také dost dokážu. A musím ještě doplnit že mě vpodstatě vlastní sex s milencem tolik nevadí jako informace o nulovém citu ke mě to mě teda rozhazuje daleko víc . Ale mám tam vzadu jendu malou jiskřičku a to tu že neví zda to přejde nebo ne , takže vyloučené to není , takže i to je dobré.
A nakonec jsem si už několikrát říkal , máme dvě opravdu krásné děti a ty mě určitě milovat budou , a je pravda že se dějí daleko horší věci . Jsem spíš optimista a vždy spíš čekám že bude sluníčko než bych přivolával déšť. A on i déšť je dobrej páč potom rostou hříbky . Howgh

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.11 13:58

Já jsem taky nevěděla, co k manželovi cítím, bylo tam prázdno, ale jakmile to prasklo, tak se mi v tu chvíli rozsvítilo a věděla jsem přesně, co chci a to, že jsem byla hloupá, že jsme mu ublížila a že chci žít s manželem. Doufám, že tvoje manželka na to taky přijde.
Já jsem asi z jiného světa, ale za nevěru by měla pykat ona a snažit se to dát dohromady a ne abys ty podlejzal. Promiň, ale beru to tak, že ona udělala větší chybu. Ale pokud jí miluješ, je jasné, že o ní bojuješ. Jen já přišla na to, co opravdu chci, až když jsem to téměř ztratila.
Dej tomu čas, ono to nějak vyplyne, houbaři :-)
Nevěrná manželka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí