Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TO: Lizbeth
1. ano
2. ano
3. ano
4. ano
5. ano
6. ano i ne , koničky jo snad lyže ,ale s dětmi 4,5 a 1,5
je to komplikovane , ikdyž na novy rok jsem učili 4,5 prcka v Jesenikach, samože oba ,ale ja moc neumim ona super lyžuje
7. ne rozhodně ne
8. těžko posoudit ,ale asi ano a pracuji na dalším zlepšení,ale určitě nejsem nějakej zanedbanej , ikdyž dřív jsem tolik nedbal na oblečení , chodil pouze v outdoor Rijoice , mam to misto monterek, ted jsem to trochu doladil, no musim rict ze se ted dost baby otaceji , i ta moje se za mne nestydi, jinak moje manželka je veeelmi atraktivni i po těch 2 dětech
9. ano , o hodně věcech , dokonce nechala shodit jednu zed v bytě ,ale to jsme se dohodli ,ale byl to jeji napad a velmi dobrej
10. ano samozřejmě , ale asi malo daval na jevo
Ale napíšu zde jednu věc kterou jsem udělal někdy v roce 2009 , myslím že trošku ukaže jaky jsem .
Byli jsem spolu v Olympii a tam bylo klenotnictvi , měli tam pěkne naušnice s 2× 6 slušnými Dajmondy jak ja říkam celkem asi za 20k. Koukala na ně a ja koukal na ni jak na ně kouka a říká , tak to mit nikdy nebudu , no a ja už v tu chvili věděl že ji je koupim na Valentýna , a taky koupil. Bylo to dost peněz ,ale ja vpodstatě ke svemu životu potřebuji jen 130 korun denně na oběd jinak nic moc vic , funguji jako OSVČ bez dluhu , takže jsem to mohl udělat pro radost jeji. Stejně mam pocit že ji to tehdy až tak moc nevzalo ,myslim že je v tomto jina a možna týden v Svatem Mořici by jí udělal větší radost.
No tak to nechápu..
V úvodu píšeš, žes jí standartně zanedbával..Takže to prosím tě rozepiš a dovysvětli, protože jinak mi to nedává smysl..
![]()
Dam ji dost času ,ale donekonečna to taky nepujde.
Mam ještě v planu ji dat kooridnovaně najevo to , že i o mě můžou mít zájem jiné ženy , vím že je to hra s ohněm , ale tuším že ji to s hledáním citů po 12 letech vztahu trochu usnadnim, ona totiz i ta moje trpělivost bude jedou konečna . A i když ted piše že ke mě nic necítí ,že vůbec nic nedokáže cítit , tak určitě za dobu našeho vztahu bylo i honě hezkého ,ale jak na o vše mohla tak zapomenout.
Ja sam si totiž pokud se porovnam svým pohledem s chlapy kolem sebe , tak nějak stale si myslím že nevýcházím tak špatně. A i ten milenec to byla tragedie. 3× týdně hospoda , tělo zalité polotukem po přerušenem kuření , žádný sport , fitnes nula , a jeiné hobby chlastorybolov s kamarady , kdy sejede na ryby v patek a až v sobotu se nahodí , a v pondělí ani neví co vlastně chytnuli.
Nebyl jsem dle ni dost s dětmi , což si ovšem nemyslím , parkrat se stalo že když přišli domu z prochazky někdy kolem 17,30 tak jsem měl něco nutně pracovniho v kanclu a přišel pak třeba až v 19,30 a děti už spaly , opravdu se to občas stalo ale ne schvalně , u osvč v oboru služeb je to někdy těžké. Taky nebyl sex ,ale to opravdu bylo těžke ne že by byla nechut ,ale s těmi dětmi je to těžké , když kojila tvrdila že nechce , to bylo koncem roku , pak prej mě jednou lakala a aja nechtěl , no nevim možne to je ., no arupty boty v unoru už zašukávala v praci , ani se mě o tom už nechce psat.
S tema jinejma zenskejma byh pockala, pro jistotu…
Ale napadla me drobnost - zkus se s ni domluvit, ze vyrazite na vikend, treba nekam do lazni, spolu, bez deti… teda jestli to jde, ale podle toho, co pises, tak na lazne penize mas, a nejake to hlidani se taky sehnat da, ne?? Abyste byli zkratka pryc z toho kazdodenniho kolotoce starosti, nemuseli nic resit (ani deti!) - v takovymhle prostredi se vzajemny city hledaj snaz…
Jo ještě musím doplnit , že ten smysl to nedává , mimochodem ani jejím rodičům její mamince a tatínkovi a ani nikomu z kolegů v zaměstnání , tam ovšem snad všichni neznaji detaily, smysl to nedava nikomu kdo nas znal .Mě pouze stale hloda jeden červík a tim je jedna jeji v současnosti nejlepší kamaradka z FB z druhe strany republiky , kterou podváděl 2 roky manžel se skrtetářkou a ona pote i jeho a to s ruznými chlapy. Ale je to samozřejmě doměnka, ovšem mam i dost indicíí jak ji radila těsně po zjištění nevěry a to byl tedy mazec. Ono i zjištění te nevěry bylo pikantní , zařídil to omylem zalogovaný FB stojící na strance s chatem a zapomenuty dole na liště u ni v zaměstnaní, tam byl totiž hovor moji ženy s kamaradkou a tam jsem se dočetl strašné věci .
Jo a pak znam taky holky, ktery ty problemy proste potrebujou a vyrabej si je ve svy hlave, staci drobnost a jim uz naskoci neskutecne slozitej scenar… pisu trochu kostrbate, ale neni to z cesty, jde o to, ze navenek zadny problemy videt nejsou, vse vypada ok, pak byva prave chyba ve spatne komunikaci - ze pocity nesdilite, ty pak nevis, co se ji honi hlavou a ani te nenapadne, ze je neco spatne… no a ona si ted tema svejma pocitama omlouva neveru. Ale pro ni to tak ve skutecnosti bylo. A pak je taky moznost, ze problemy zadny nebyly a ona si „vyrobila“ dodatecne, aby se omluvila sama pred sebou. K nevere mohlo taky dojit ciste proto, ze si jenom chtela dokazat, ze na to jeste ma, ze na ni chlapi letej, ze se nekomu jinymu libi s ni spat… nevim, kolik ji je, ale treba se tim snazi dohonit cas, jak se rika… nemuselo to nutne byt dano tebou, ne vsechny zensky to tak maj…
Nikdy jsem ženu nešmíroval , nezkoumal telefon , email , nikdy nic takoveho, a musim zde doplnit že pracuji v IT , a myslím si že bych se mohl klidně i nazývat IT GURU, píšu to proto že nemam problem zjistit takřka cokoliv . Ale tu historii jsem otevřel nechtěně a nahodou. Pak už to šlo rychle , to že jsem fešákovi dal koordinovaně potlamě , mě těší že jsem to dokazal. A myslím že časem to i žena ocení že jsem nezalezl někam do kouta, ale něco konal. Ona ma i ten problemek že vpodstatě celá její rodina stojí při mě a při dětech , tak doufám že to dopadne dobře ,ale jak to bude dál , snad dobře.
Tak to s tim zjistenim diky FB je drsny, to te lituju…ja vim, proc FB nemam - a to teda nepodvadim, ani se nechystam ![]()
Myslim že tak jak mě to napsala ho chce hledat sama v sobě ,beze mne , po nevěře jsme to 3 týdny zkoušeli ,ale pak přiznala že i sex se mnou ji neděla dobře , nevím asi se do milence bezhlavě zalaskovala a ted to přepnout k 12 let okoukanemu parterovi asi skoro ani nepujde i kdyby byl v těle toho OldSpice mena černeho a
TO Jakkoli:
Možna že na tvem nazoru něco bude,
v historii FB se kamaradce chlubila jak s tim milencem manipuluje , jak se ji libi že na ni žarlí , sama psala že je do něj zamilovana a naneštěstí a to je pro mě teď moc těžke jsem se tam dočetl i detaily sexualnich praktik jako kde jak jak dlouho at tak , to vše psala kamaradce přes FB , je to normální , je fakt že jsem si se ženou začal a byla dost mlada a je možne že se snsaží dohnat co zanedbala. Ale co ja ted s tím a se 2 mi dětmi ? A při některých vzpomínkách na to co jsem četl jsem v permanentím psychohororu .
Tak to je ezky, no, to toho moc nezmuzes… kazdopadne s tema provokacema jinejma znskejma pockej, na to je vzdycky casu dost, podle me je to picovina, jestli ses chlap k svetu, tak to stejne nejspis vi, ze sam bys nezustal ![]()
A co kdzbzs sbalil decka a odjel s nima nekam na vikend dopryc, jakoze abys ji dal cas na premysleni, treba by ji bylo lito, ze ten cas netravila s vama, ze ste si uzili vylet placnu treba do dinoparku a ona tam nebyla… pisu to podle sebe, protoze sem byla na par dni pryc s holkama a Peta s deckama si delali vylety - pak mi bylo z casti lito, ze s nima nemam ty spolecny zazitky - proste ji to ukazat pres ten pocit absence sounalezitosti rodiny (sakra to je zas krkolomny, ja holt jinak psat asi ani neumim, tak pardon)
Mě žena provedla úplně stejnou věc, sex tenkrát byl v pořádku, takže si stěžovat nemohla, ale prí jsem s nima byl málo, jsem osvč a pracovní doba flexibilní, nikoho nezajímají vaše problémy, je zajímá vaše odvedená práce a jelikož jsem musel živit celou rodinu makat jsem musel, ale to se nechci vymlouvat. Její kamarádka podvedla svého muže a ihned pak ta moje mě. Začala pracovat a tam ho potkala ostatní holky z něj u nich měli srandu, takový ten neschopný trouba, ale moje žena si s ním začala, on se ihned rozešel se svou bývalou přítelkyní a chtěl dceru do své péče prí na ni ona nemá čas, ale sám chodil domů kolem 21 hod, takže požadovat dítě v takovém případě do vlastní péče může jen ichtil. Začala s ním sexuálně žít a u nás sex ustal. Pokoušel jsem se jí to rok vysvětlovat a nepomáhalo, ho miluje a mne má ráda, prí nemůže nic cítit, jejím problémem byla její upřimnost, co mě říkala, to by porazilo slabší náturu na 100%. Tak mě jednoho dne došla trpělivost a řekl jsem jí v únoru, že k 1.7 2010 odejde, aby měla dost času na zařízení budoucnosti, osobně mě to začalo být fuk, chovat jsem se k ní choval jak k nejlepší kamarádce, protože jsem byl vychováván tak, že k ženě se má muž chovat slušně, takže jsem se k ní choval velmi slušně a měla stejné finanční podmínky, i když někdy vám povím jsem se musel přemáhat
A jak se blížilo 1.7 a jí taky původně datum vyhovoval, začala říkat, že to bude trvat déle asi do podzimu a já trval na svém, protože malý by musel přejít na jinou školu a přecházet na podzim byla dle mne blbost. No ale nastal problém dotyčný neměl peníze na byt a nechtělo se mu stěhovat do menšího města a další a další výmluvy a tak z toho sešlo v polovičce června manželka začala tvrdit, že to s ním skoncovala a že budeme bydlet spolu. Osobně vám řeknu, já musel za dobu co mě nepotřebovala se vše naučit a už jsem byl rád, že ta kalvárie skončí a teď toto. Tak jsme začali žít spolu, nebo vedle sebe, ne z mé ale z její strany žádný zájem, myslel jsem když chci s někým žít, že budu žít jak před tím a budu se víc snažit, ale má žena je jiná, tak tu se mnou žije, ale není to už ona, takže pokud chceš tak žít, tak pokračuj v životě bez lásky, ale můžu ti říci za mě, není to život je to jen vězení z kterého se díváš přes mříže, jak ostatní chodí po venku šťastní.
To: eMaminka
Mě z teho trefi šlak , už jsem 2 x napsal roman a 2 x se PC sam rebootnul a roman se ztratil ,
Takže naposled a hesklovite
Jo lehavali jsem casto a koukali na zuperstar
Darky jsem daval kupoval knizky hlavně Monyovku a Viewega
Penize taky daval , zajistuji komplet chod bytu,
najem platit nemusime mame rodinny velky činžak a v něm jsme s ženou opravili společně 100m byt , mame to tu vše kvalitni a nove a bez dluhu , par let jsme na byt čekali a šetřili
Jo malo jsem ji dokazoval jak ji mam rad to je fakt