Odpustit manželce nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.11 21:47

To: eMaminka
Mě z teho trefi šlak , už jsem 2 x napsal roman a 2 x se PC sam rebootnul a roman se ztratil ,
Takže naposled a hesklovite

Jo lehavali jsem casto a koukali na zuperstar

Darky jsem daval kupoval knizky hlavně Monyovku a Viewega

Penize taky daval , zajistuji komplet chod bytu,
najem platit nemusime mame rodinny velky činžak a v něm jsme s ženou opravili společně 100m byt , mame to tu vše kvalitni a nove a bez dluhu , par let jsme na byt čekali a šetřili

Jo malo jsem ji dokazoval jak ji mam rad to je fakt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.11 22:03

TO: Lizbeth

1. ano
2. ano
3. ano
4. ano
5. ano
6. ano i ne , koničky jo snad lyže ,ale s dětmi 4,5 a 1,5
je to komplikovane , ikdyž na novy rok jsem učili 4,5 prcka v Jesenikach, samože oba ,ale ja moc neumim ona super lyžuje
7. ne rozhodně ne
8. těžko posoudit ,ale asi ano a pracuji na dalším zlepšení,ale určitě nejsem nějakej zanedbanej , ikdyž dřív jsem tolik nedbal na oblečení , chodil pouze v outdoor Rijoice , mam to misto monterek, ted jsem to trochu doladil, no musim rict ze se ted dost baby otaceji , i ta moje se za mne nestydi, jinak moje manželka je veeelmi atraktivni i po těch 2 dětech
9. ano , o hodně věcech , dokonce nechala shodit jednu zed v bytě ,ale to jsme se dohodli ,ale byl to jeji napad a velmi dobrej
10. ano samozřejmě , ale asi malo daval na jevo
Ale napíšu zde jednu věc kterou jsem udělal někdy v roce 2009 , myslím že trošku ukaže jaky jsem .
Byli jsem spolu v Olympii a tam bylo klenotnictvi , měli tam pěkne naušnice s 2× 6 slušnými Dajmondy jak ja říkam celkem asi za 20k. Koukala na ně a ja koukal na ni jak na ně kouka a říká , tak to mit nikdy nebudu , no a ja už v tu chvili věděl že ji je koupim na Valentýna , a taky koupil. Bylo to dost peněz ,ale ja vpodstatě ke svemu životu potřebuji jen 130 korun denně na oběd jinak nic moc vic , funguji jako OSVČ bez dluhu , takže jsem to mohl udělat pro radost jeji. Stejně mam pocit že ji to tehdy až tak moc nevzalo ,myslim že je v tomto jina a možna týden v Svatem Mořici by jí udělal větší radost.

• Citovat
  • Upravit
12978
9.9.11 22:07

No tak to nechápu..
V úvodu píšeš, žes jí standartně zanedbával..Takže to prosím tě rozepiš a dovysvětli, protože jinak mi to nedává smysl.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 22:15

Dam ji dost času ,ale donekonečna to taky nepujde.
Mam ještě v planu ji dat kooridnovaně najevo to , že i o mě můžou mít zájem jiné ženy , vím že je to hra s ohněm , ale tuším že ji to s hledáním citů po 12 letech vztahu trochu usnadnim, ona totiz i ta moje trpělivost bude jedou konečna . A i když ted piše že ke mě nic necítí ,že vůbec nic nedokáže cítit , tak určitě za dobu našeho vztahu bylo i honě hezkého ,ale jak na o vše mohla tak zapomenout.
Ja sam si totiž pokud se porovnam svým pohledem s chlapy kolem sebe , tak nějak stale si myslím že nevýcházím tak špatně. A i ten milenec to byla tragedie. 3× týdně hospoda , tělo zalité polotukem po přerušenem kuření , žádný sport , fitnes nula , a jeiné hobby chlastorybolov s kamarady , kdy sejede na ryby v patek a až v sobotu se nahodí , a v pondělí ani neví co vlastně chytnuli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.11 22:20

Nebyl jsem dle ni dost s dětmi , což si ovšem nemyslím , parkrat se stalo že když přišli domu z prochazky někdy kolem 17,30 tak jsem měl něco nutně pracovniho v kanclu a přišel pak třeba až v 19,30 a děti už spaly , opravdu se to občas stalo ale ne schvalně , u osvč v oboru služeb je to někdy těžké. Taky nebyl sex ,ale to opravdu bylo těžke ne že by byla nechut ,ale s těmi dětmi je to těžké , když kojila tvrdila že nechce , to bylo koncem roku , pak prej mě jednou lakala a aja nechtěl , no nevim možne to je ., no arupty boty v unoru už zašukávala v praci , ani se mě o tom už nechce psat.

• Citovat
  • Upravit
1291
9.9.11 22:21

S tema jinejma zenskejma byh pockala, pro jistotu…
Ale napadla me drobnost - zkus se s ni domluvit, ze vyrazite na vikend, treba nekam do lazni, spolu, bez deti… teda jestli to jde, ale podle toho, co pises, tak na lazne penize mas, a nejake to hlidani se taky sehnat da, ne?? Abyste byli zkratka pryc z toho kazdodenniho kolotoce starosti, nemuseli nic resit (ani deti!) - v takovymhle prostredi se vzajemny city hledaj snaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 22:27

Jo ještě musím doplnit , že ten smysl to nedává , mimochodem ani jejím rodičům její mamince a tatínkovi a ani nikomu z kolegů v zaměstnání , tam ovšem snad všichni neznaji detaily, smysl to nedava nikomu kdo nas znal .Mě pouze stale hloda jeden červík a tim je jedna jeji v současnosti nejlepší kamaradka z FB z druhe strany republiky , kterou podváděl 2 roky manžel se skrtetářkou a ona pote i jeho a to s ruznými chlapy. Ale je to samozřejmě doměnka, ovšem mam i dost indicíí jak ji radila těsně po zjištění nevěry a to byl tedy mazec. Ono i zjištění te nevěry bylo pikantní , zařídil to omylem zalogovaný FB stojící na strance s chatem a zapomenuty dole na liště u ni v zaměstnaní, tam byl totiž hovor moji ženy s kamaradkou a tam jsem se dočetl strašné věci .

• Citovat
  • Upravit
1291
9.9.11 22:29

Jo a pak znam taky holky, ktery ty problemy proste potrebujou a vyrabej si je ve svy hlave, staci drobnost a jim uz naskoci neskutecne slozitej scenar… pisu trochu kostrbate, ale neni to z cesty, jde o to, ze navenek zadny problemy videt nejsou, vse vypada ok, pak byva prave chyba ve spatne komunikaci - ze pocity nesdilite, ty pak nevis, co se ji honi hlavou a ani te nenapadne, ze je neco spatne… no a ona si ted tema svejma pocitama omlouva neveru. Ale pro ni to tak ve skutecnosti bylo. A pak je taky moznost, ze problemy zadny nebyly a ona si „vyrobila“ dodatecne, aby se omluvila sama pred sebou. K nevere mohlo taky dojit ciste proto, ze si jenom chtela dokazat, ze na to jeste ma, ze na ni chlapi letej, ze se nekomu jinymu libi s ni spat… nevim, kolik ji je, ale treba se tim snazi dohonit cas, jak se rika… nemuselo to nutne byt dano tebou, ne vsechny zensky to tak maj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 22:32

Nikdy jsem ženu nešmíroval , nezkoumal telefon , email , nikdy nic takoveho, a musim zde doplnit že pracuji v IT , a myslím si že bych se mohl klidně i nazývat IT GURU, píšu to proto že nemam problem zjistit takřka cokoliv . Ale tu historii jsem otevřel nechtěně a nahodou. Pak už to šlo rychle , to že jsem fešákovi dal koordinovaně potlamě , mě těší že jsem to dokazal. A myslím že časem to i žena ocení že jsem nezalezl někam do kouta, ale něco konal. Ona ma i ten problemek že vpodstatě celá její rodina stojí při mě a při dětech , tak doufám že to dopadne dobře ,ale jak to bude dál , snad dobře.

• Citovat
  • Upravit
1291
9.9.11 22:32

Tak to s tim zjistenim diky FB je drsny, to te lituju…ja vim, proc FB nemam - a to teda nepodvadim, ani se nechystam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 22:35

Myslim že tak jak mě to napsala ho chce hledat sama v sobě ,beze mne , po nevěře jsme to 3 týdny zkoušeli ,ale pak přiznala že i sex se mnou ji neděla dobře , nevím asi se do milence bezhlavě zalaskovala a ted to přepnout k 12 let okoukanemu parterovi asi skoro ani nepujde i kdyby byl v těle toho OldSpice mena černeho a

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.11 22:41

TO Jakkoli:
Možna že na tvem nazoru něco bude,
v historii FB se kamaradce chlubila jak s tim milencem manipuluje , jak se ji libi že na ni žarlí , sama psala že je do něj zamilovana a naneštěstí a to je pro mě teď moc těžke jsem se tam dočetl i detaily sexualnich praktik jako kde jak jak dlouho at tak , to vše psala kamaradce přes FB , je to normální , je fakt že jsem si se ženou začal a byla dost mlada a je možne že se snsaží dohnat co zanedbala. Ale co ja ted s tím a se 2 mi dětmi ? A při některých vzpomínkách na to co jsem četl jsem v permanentím psychohororu .

• Citovat
  • Upravit
1291
9.9.11 22:46

Tak to je ezky, no, to toho moc nezmuzes… kazdopadne s tema provokacema jinejma znskejma pockej, na to je vzdycky casu dost, podle me je to picovina, jestli ses chlap k svetu, tak to stejne nejspis vi, ze sam bys nezustal :wink:
A co kdzbzs sbalil decka a odjel s nima nekam na vikend dopryc, jakoze abys ji dal cas na premysleni, treba by ji bylo lito, ze ten cas netravila s vama, ze ste si uzili vylet placnu treba do dinoparku a ona tam nebyla… pisu to podle sebe, protoze sem byla na par dni pryc s holkama a Peta s deckama si delali vylety - pak mi bylo z casti lito, ze s nima nemam ty spolecny zazitky - proste ji to ukazat pres ten pocit absence sounalezitosti rodiny (sakra to je zas krkolomny, ja holt jinak psat asi ani neumim, tak pardon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
9.9.11 22:47

No vedet ty detaily to je na zmagoreni to mas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinZ
10.9.11 13:57

Mě žena provedla úplně stejnou věc, sex tenkrát byl v pořádku, takže si stěžovat nemohla, ale prí jsem s nima byl málo, jsem osvč a pracovní doba flexibilní, nikoho nezajímají vaše problémy, je zajímá vaše odvedená práce a jelikož jsem musel živit celou rodinu makat jsem musel, ale to se nechci vymlouvat. Její kamarádka podvedla svého muže a ihned pak ta moje mě. Začala pracovat a tam ho potkala ostatní holky z něj u nich měli srandu, takový ten neschopný trouba, ale moje žena si s ním začala, on se ihned rozešel se svou bývalou přítelkyní a chtěl dceru do své péče prí na ni ona nemá čas, ale sám chodil domů kolem 21 hod, takže požadovat dítě v takovém případě do vlastní péče může jen ichtil. Začala s ním sexuálně žít a u nás sex ustal. Pokoušel jsem se jí to rok vysvětlovat a nepomáhalo, ho miluje a mne má ráda, prí nemůže nic cítit, jejím problémem byla její upřimnost, co mě říkala, to by porazilo slabší náturu na 100%. Tak mě jednoho dne došla trpělivost a řekl jsem jí v únoru, že k 1.7 2010 odejde, aby měla dost času na zařízení budoucnosti, osobně mě to začalo být fuk, chovat jsem se k ní choval jak k nejlepší kamarádce, protože jsem byl vychováván tak, že k ženě se má muž chovat slušně, takže jsem se k ní choval velmi slušně a měla stejné finanční podmínky, i když někdy vám povím jsem se musel přemáhat :roll: A jak se blížilo 1.7 a jí taky původně datum vyhovoval, začala říkat, že to bude trvat déle asi do podzimu a já trval na svém, protože malý by musel přejít na jinou školu a přecházet na podzim byla dle mne blbost. No ale nastal problém dotyčný neměl peníze na byt a nechtělo se mu stěhovat do menšího města a další a další výmluvy a tak z toho sešlo v polovičce června manželka začala tvrdit, že to s ním skoncovala a že budeme bydlet spolu. Osobně vám řeknu, já musel za dobu co mě nepotřebovala se vše naučit a už jsem byl rád, že ta kalvárie skončí a teď toto. Tak jsme začali žít spolu, nebo vedle sebe, ne z mé ale z její strany žádný zájem, myslel jsem když chci s někým žít, že budu žít jak před tím a budu se víc snažit, ale má žena je jiná, tak tu se mnou žije, ale není to už ona, takže pokud chceš tak žít, tak pokračuj v životě bez lásky, ale můžu ti říci za mě, není to život je to jen vězení z kterého se díváš přes mříže, jak ostatní chodí po venku šťastní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky