Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně že né každej kdo zahl to dělá dál,to byl můj pohled mám spousty známých co jeden nebo druhý zahnul a dělá se to dál,ale někdo si vezme z toho něco a už to neudělá,píšeš i ty lituješ ale u zakladatelovi ženy mi to chybí.A jak píšeš nikdo vaším životem nežije.
Ahoj , skoro bych si přál aby toto psala moje žena , ale ten konec zatím nesedí. Věřím jí že už nezahne , ale to asi jedině až si mě zase začne vážit a to nevím kdy bude a jestli vůbec. Je to teror, ona ublížila a já musím čekat až se něco stane v její hlavě , nevím , denně prožívám psychologicke peklo. Navenek nedam nic znat ,ale je to silne. Vše léčím tvrdým cvičení , kdysi jsem posiloval ,ale je to už pár let. Skoro by jste nevěřili co dakáží vše přerazit ty endorfiny co se tvoří při tvrdé fyzické zátěži. Dřív jsem byl zaměstnanec , ted jsem OSVČ takže můžu zacvičit i 10× v průběhu dne a to mě dost pomáhá. Má to i vedlejší efekt a tím je silné zvednutí sebevědomí protože z povyslých 3 už mám hrudník opět jako před 10 lety, snažím se aby si toho moc nevšimla.
Pravda, kdo si tím prošel a lituje, už to neudělá. A kdo bude chtít, udělá to zas. Já se plácala v citech, nevěděla jsem, co dělat, dokud se na to nepřišlo, v tu chvíli, jak se na to přišlo, jsem věděla, že chci zůstat s manželem a že jsem byla blbá. Člověk teprve až něco ztrácí, zjistí, že je to nejcennější, co v životě měl.
Musím poopravit , zakladatelova žena také lituje toho co udělala , a myslím že upřímně , první 2 týdny jsem si dávali často pusu a byl i sex , ale pak jsem opět zažadonil o sex a bylo vymalováno hádka a já že tedy jdu někam pryč a poté se přiznala že s tím sexem má semnou problem , řekla to upřímně věřím ji , že má sama v sobě zmatek , a že potřebuje čas a že myslí že zase najde to co ve mě měla ráda. No tak nějak to řekla . To bylo minulou sobotu. Docela to i snad dokážu pochopit , a taky řekla že neumí sex bez lásky , no tak uvidíme co bude. Doufám že jednou ocení moji toleranci a boj o rodinu a budoucnost dětí.
Tohle co napíšu neber moc vážně
nevím kde bydlíte jako byt nebo domek,my opravujem domek a tak když deti spí tak sekám trávu,natírám pergolu,spáruju dlžbu atd.vymyslet manželce činost po které by neměla čas na zahýbání jen píšu vždy jsem toto dělala sama od sebe a ráda,protože nesnáším nakupování a tato činost je mi milejší,ale jak píšu neber mě doslova
Tak tohle bude težší , žena vpodstatě řídí rodinnou firmu svých rodičů ,ale pohlídat si zahýbání není problem, mě to dřív vůbec nenapadlo , důvěřoval jsem jí. Bydlíme v činžáku mých rodičů , byt máme opravenej. Jo od tebe bydlíme 50 km , takže skoro sousedi.
Příspěvek upraven 13.09.11 v 08:49
Zakladateli, je mi to líto, jak se cítíš, ale nám to trvalo skoro rok, než jsme se z toho tak nějak dostali. I teď po 3 letech mívá manžel občas deprese. Ale my nemáme děti, které by ho z depresí dostali.
To :Anonymní
Díky za pěkná slova , pokud bychom neměli děti tak už bych jí za nevěru opustil. Ty děti za nás nemůžou , děti potřebují oba rodiče a nejlépe ty biologické , ne nějakeho strejdu. Moje velké štěstí je že ten milenec nebyl krom šukání k ničemu , naštěstí .
Zakladateli, neznám tvou ženu, ale z vlastní zkušenosti: Sex nebyl to hlavní, to z toho vyplynulo. U mě to bylo, že mě konečně někdo poslouchá a i si pamatuje, co mu říkám, že někdo vnímá mou existenci, že vůbec někdo vnímá to, že žiju.
Nevím, jak ti poradit. Buď jí dej čas, nebo ultimátum, ať se srovná a rozhodne se, co chce. Já věděla hned, že chci být s manželem, i když po tom, jaké to bylo neskutečné psychické vypětí, jsem chtěla utéct a být sama, daleko od všech. Ale věděla jsem, že manžela miluju a tak jsem bojovala a vydržela všechny nadávky a urážky, věděla jsem, že manžel je zoufalý a potřebuje to ze sebe dostat, tak jsem to vydržela, i když to bylo tisíckrát horší, než kdyby mi dal přes hubu. To mi věř.
Odjeď s dětmi na víkend pryč, ať si od sebe odpočinete, pokud teď neví, co k tobě cítí, musí si to uvědomit, ale musí si to uvědomit sama, ne aby k tomu byla tlačená. Těžká rada. Co zkusit nějakou manželskou poradnu.
Dám jí čas , určitě ji nenadávám , nevyčítám, záleží my na ní , vždy záleželo , miluji jí , snad to pochopí a ucítí. Víc moc dělat nemohu , zůstanu v naději. Abych nebyl upně anonymous tak jsem spichnul malou galerii fotek a link pošlu neanonymnim zpravou.
Hodně štěstí, ono nic jiného než čas stejně neukáže, co bude dál. Držím pěsti.
Radim43 píše:
Tak tohle bude težší , žena vpodstatě řídí rodinnou firmu svých rodičů ,ale pohlídat si zahýbání není problem, mě to dřív vůbec nenapadlo , důvěřoval jsem jí. Bydlíme v činžáku mých rodičů , byt máme opravenej. Jo od tebe bydlíme 50 km , takže skoro sousedi.Příspěvek upraven 13.09.11 v 08:49
Tak z toho plyne že mne nemiluje. Taky si říkám bud to tam je nebo není. Mám to hrotit , vykopnout ji ? Občas na to mam obrovskou chuť ,ale ta samota a ja ji prostě … ji … Co mam doprdele dělat ?
tady je link *** at mate holky možnost si prohlednout mě a moji ženu a děti , a na uplnem konci jsou 4 snimky toho kamarada . necham to tu do oběda pak to odmaznu , přece jen mam obavu z prozrazení ,ale chci aby jste věděli jak vypadam …
Anonymní píše:
Tak z toho plyne že mne nemiluje. Taky si říkám bud to tam je nebo není. Mám to hrotit , vykopnout ji ? Občas na to mam obrovskou chuť ,ale ta samota a ja ji prostě … ji … Co mam doprdele dělat ?
tady je link ***at mate holky možnost si prohlednout mě a moji ženu a děti , a na uplnem konci jsou 4 snimky toho kamarada . necham to tu do oběda pak to odmaznu , přece jen mam obavu z prozrazení ,ale chci aby jste věděli jak vypadam …
tak musim uznat, že jste moc krásná rodinka… a čin tvé ženy chápu ještě míň… :/
Tak s jejím odhalením si to u mě totálně prohrál..Sám se tu napůl schováváš jako anonym a jí klidně bez jejího svolení předhodíš lidem at se pokochají, která že tak krasavice je nevěrná..
![]()
Tohle je tedy ubohý.. ![]()
Napsals jen svou verzi, možná by její zněla jinak nevím, ale ukazovat tu rodinu, to už je fakt blbý..
No dělej jak myslíš..