Odpustit manželce nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eMaminka
12.9.11 12:37
Anonymní píše:
Přemýšlím nad tím vším a skoro mám pocit že objevit se někdo kdy by mě trošku padl do oka a pohladil , objal a pochopil , tak nevím jak bych se zachoval . Kupodivu děvčata i někteří chlapy potřebují špetku citu , a nemyslím si že jsem nějakej slabčák a měkota.

no právě proto nechápu proč si necháváte dobrovolně ubližovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.11 13:36

Je to proto , že zatím ten cit k ní přebijí tu bolest , a také jsem něco četl o vlivu na psychiku dětí , a sám jsem z nerozvedené rodiny a mám k tomuto svazku svoji uctu. Jak to vše přetrpět a zachovat si svou sebeuctu ? Včera jsem jí zatrest řekl , že si zajdu na testy HIV , no moc toho odpovědět nemohla a udělám to. Myslíte že jsem to neměl říct ? Myslím že jo.

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
12.9.11 15:03
Anonymní píše:
Je to proto , že zatím ten cit k ní přebijí tu bolest , a také jsem něco četl o vlivu na psychiku dětí , a sám jsem z nerozvedené rodiny a mám k tomuto svazku svoji uctu. Jak to vše přetrpět a zachovat si svou sebeuctu ? Včera jsem jí zatrest řekl , že si zajdu na testy HIV , no moc toho odpovědět nemohla a udělám to. Myslíte že jsem to neměl říct ? Myslím že jo.

já si nemyslím, že to jediné co bys měl testovat je HIV ;) tady jsou i mnohem častější pohlavní nemoci, které sice nejsou tak fatální ale taky to nemusí bejt nic příjemného… a i tak mám za to, že bych řekla i mnohem horší věci…

v takovou chvíli jak může cit přebíjet tu bolest,ponížení,neúctu… jistým způsobem lidi jako jste vy obdivuju…

• Citovat
  • Upravit
486
12.9.11 18:54

Chlapi nebojíte se,že pokud se to tak nějak urovná a vaše drahé polovičky s váma budou chtít spát co když v tu chvíli vám dojde že se vám hnusí a nedokážete s ní spát přemýšleli jste nad tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.11 21:04

Jo to je dost realny problem , a vzhledem k detailum ktere jsem si cetl je to dost problem.

• Citovat
  • Upravit
14721
12.9.11 21:54
Anonymní píše:
Přemýšlím nad tím vším a skoro mám pocit že objevit se někdo kdy by mě trošku padl do oka a pohladil , objal a pochopil , tak nevím jak bych se zachoval . Kupodivu děvčata i někteří chlapy potřebují špetku citu , a nemyslím si že jsem nějakej slabčák a měkota.

Možná se podobně cítila tvá žena, než ti zahnula :nevim: Ale to musíš vědět ty…

Mě spíš ale napadá… nepřeháníš to trochu s pozornostmi vůči ní? Jednak mi tak trochu připadáš jako „hodný blbec“ (promiň) a druhák ona si to potřebuje srovnat v hlavě a nevím, jestli má na to prostor :nevim:

A stejně mám pocit, že by se měla snažit ona a ne ty 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.9.11 22:03
chuanitka píše:
Anonymní píše:

Možná se podobně cítila tvá žena, než ti zahnula :nevim: Ale to musíš vědět ty…

Mě spíš ale napadá… nepřeháníš to trochu s pozornostmi vůči ní? Jednak mi tak trochu připadáš jako „hodný blbec“ (promiň) a druhák ona si to potřebuje srovnat v hlavě a nevím, jestli má na to prostor :nevim:

A stejně mám pocit, že by se měla snažit ona a ne ty 8-)
:palec: asi tak bych to viděla taky ;)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.11 22:07

Ja ale zadnou velkou pozornost ji nevenuji, nevim z ceho tak usuzujes. HOdny blbec , no nevim , je tO asi blbOst, ale odpoustet se preci ma , a ona to prej udelala prOtoze mela dOjem ze me na ni a na rodine nezalezi , no mozna by to tak i mohlO trochu vypadat i kdyz nevim no, ale cas ji dam.

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
12.9.11 22:17
Anonymní píše:
Ja ale zadnou velkou pozornost ji nevenuji, nevim z ceho tak usuzujes. HOdny blbec , no nevim , je tO asi blbOst, ale odpoustet se preci ma , a ona to prej udelala prOtoze mela dOjem ze me na ni a na rodine nezalezi , no mozna by to tak i mohlO trochu vypadat i kdyz nevim no, ale cas ji dam.

a ty to opravdu vidis jako duvod k zahnuti? Muj chlap je taky 11 hodin denne pryc.. pracuje.. někdy ho nevidim ani o vikendech.. kdyz uz je treba doma, spí, je utahanej… jestli se denně vidíme ciste dve hodiny tak je to moc…
taky mame dve deti.. smarja nikdy by me nenapadlo mu zahnout, vim ze toho ma plny brejle a ze to vsechno dela kvuli nam… tak proboha kde tva zena vzala tu drzost ti jeste rict, ze to TY za to muzes?… Ne ty..jen jeji číča…

:pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
14721
12.9.11 22:21
Anonymní píše:
Ja ale zadnou velkou pozornost ji nevenuji, nevim z ceho tak usuzujes. HOdny blbec , no nevim , je tO asi blbOst, ale odpoustet se preci ma , a ona to prej udelala prOtoze mela dOjem ze me na ni a na rodine nezalezi , no mozna by to tak i mohlO trochu vypadat i kdyz nevim no, ale cas ji dam.

Nějak jsem získala ten pocit, asi z popisu výletu a kolotočů :think: I když to je asi pro rodinu co? Každopádně si na to dej pozor :-)

Jak je to dlouho, co jsi nevěru zjistil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.9.11 22:46

No i muži potřebují cit, no jasně i ženy, správně by to mělo být vyvážené, ale pokud není vyvážený partner či partnerka jde vše do kelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.9.11 22:50

No sex je dost velký problém, jak projevit city někomu kdo tvrdí, že vás nemiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.11 23:49

Je to cca 5 týdnů, vše jsem vyřešil rázně , však jsem již o tom psal. Ja jen doufam že už jí to konečně docvakne , ok pokud bych byl problemovej nevera OK ,ale absolutně nikdo z našeho okolí kdo zna nas oba a vi o tom, nechape absolutně jak to mohla udělat ,naprosto nikdo neni na její straně ,ma jen jednu spojenkyni a tou je kamaradka z internetu pro kterou je zahybani jako loupani ořechů. Chapu že se v její mysli asi odehrava velky problem, ale ja nezhnul. Musim znova zopakovat že miluji jí a děti tak silně že to dokážu zkousnout , a myslím že ona přeci jenom pozná že toto je přece nejsilnější ukázka toho že je miluji a pochopí že to co si myslela byl omyl , a vím jistě že si mě brala z lásky ne jen tak.
Věřím si a musím to ustát , a musím tady napsat že mě všechny vaše nazory hodně pomahají , ta slova co tu padla na adresu nevěry , jako - bolest,poníže­ní,neúcta jsou to děsná slova , ale nechtěl bych vidět zklamané oči svých dětí , ona to myslím ví také a neví jak z toho ven , dám jí ještě čas . Jo a aktualně malá dcerka blinkala , takže se tady u nas začínají motat nějake vypečené mikroorganismy , zatim je to bez teploty .

• Citovat
  • Upravit
486
13.9.11 07:52

Neboj může to být nějaká chřipka.Já být tebou tak prostě pro děti jsi tam a k manželce řekla bych jí ahoj na dál jen pokud by na mě mluvila ona tak jí odpovědět ať začne ona promiň,ale ona je ta špatná,můj manža je i 16 hoď v práci bývá i přez týden pryč a odměnit ho nevěrou za to že živí rodinu 8-o.Podle mého jak to v komkoliv je tak to v něm bude a myslím že zahýbat bude dál,ale to je můj názor a ty znáš svoji ženu nejlíp a mezi nama děti sou teď malé,ale až jednou budou v pubertě myslím že nebudou chtít vědět že se jejich máma tahá s jiným(v případě že by to pokračovalo),to mám z vlastní zkušenosti a v tu chvíly bych matku nejraděj zabila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.11 08:07

Musím oponovat. Ne vždy je pravidlo - zahne jednou, zahne znovu. Podvedla jsem manžela, nikdo mě nemůže soudit, proč jsem to udělala, nikdo nežije můj život a neví, jak se já cítím a čím jsem procházela, nicméně přišlo se na to, já jsem si prošla peklem a v životě bych tohle už neudělala. Vím, že to byla blbost, sypu si popel na hlavu, ale bohužel, vrátit to nejde. Jen do mě vždy vjede čert, když někdo takhle odsuzuje nevěrníky, že bude zahybat pořád. Není to tak, zjistila jsem, že žo byla hloupost a že už v životě manželovi ublížit nechci takovýmhle způsobem. Manžel se změnil, důvod nevěry byl jeho nezájem, neposlouchal mě, ale kdo si tohle neprožil, tak nepochopí, tak mě nesuďte. Manželství je hodně o komunikaci a to, že jsme to pochopili, že jsme zjistili, že jsme se chovali hloupě, tak nás sblížilo a nyní nám manželství funguje ještě lépe než před svatbou.
Nevěrná manželka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí