Odšťavňovač z Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mám dojem, že vrácet se dá do 30dní, ne? Právě jsem trochu doufala, že ho do té doby někdo vyzkouší a pochlubí se na internetu.
Nemám teď ten návod u sebe, je tam ještě nějaká jobovka? Nechápu, k čemu by mělo být mrkev namáčet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dipladenia jestli třeba změkne? i když to je blbost, ne?
vracet se dá do 14 dnů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to blbost…
Jaké jsou možnosti vrácení / výměny zboží?
Společnost Lidl umožňuje zákazníkům vrátit zboží ve lhůtě do 30 dnů od jeho zakoupení, za předpokladu, že zákazník předloží originál dokladu o nákupu zboží a zboží vrátí nepoškozené a nepoužité v původním obalu, včetně návodu, příruček a ostatního příslušenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nj, ale pořád nevíme, jestli ho chceme. Ani v němčině jsem nenašla žádné recenze, přitom v Německu ho prodávali ve stejné dny jako u nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho mám a jsem naprosto spokojena super odstavnovac za nízkou cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dipladenia :myslím že do 500 vracejí peníze hned do 14 dnů od zakoupení nad 500 jedine reklamace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise :ve vodě?:D nee normálně pomeranče celé jablka na půl ananas jsem zkoušela hrušky a spokojenost
akorát to umývání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikola 22 to píšou v návodu. Mrkev na kostičky a noc předtím namočit ve vodě
čištění blbý? nemůže se to strčit celý do myčky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise :aha návod jsem nečetla…mám asi trošičku jiný
, ale taky z lídlu já ho mám celý z plastu do myčky raději nedávám
stal 799 tuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikola 22 aha, tady se bavíme o šnekovém, co byl v akci tak před třemi týdny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@nikola 22 to píšou v návodu. Mrkev na kostičky a noc předtím namočit ve voděčištění blbý? nemůže se to strčit celý do myčky?
Jak jsem psala, mám už delší dobu šnekový Hurom, vizuálně dost podobný tomu z Lidlu, za 9tisíc, a bylo mi prodejcem doporučeno ho do myčky nedávat, tak to nedělám, i když si nemyslím, že by mu to mohlo uškodit. Po pár letech používání bych naopak řekla, že by mu to mohlo dost prospět…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odstavnovac z Lidlu Centrika 175
Prosim o radu. Dnes jsem koupil odstavnovac v Lidlu Centrika 175. Nadseny jsem jej donesl domu a vyzkousel. Je normalni, ze se dostane stava i do oblasti kde se nasazuje sito? Respektive pod nej. Dale mi pripada, ze zustalo v odpadu docela hodne stavy. Mate nekdo zkusenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit