Odšťavňovač z Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Konečně jsem dnes otestovala šnekový odšťavňovač z lidlu. Z kila mrkve je 470ml šťávy, což teda není žádná hitparáda. Až dokoupím mrkev, testnu stejně můj Hurom, kolik dá. Ale pak i přepočítám, po kolika kubíkách šťávy se víc vyplatí odšťavňovač za 9 tisíc místo za 2 tisíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dipladenia 9 tisíc bych za něj nedala
jasně, že bude mít výtěžnost menší, s tím se počítá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jim ten co jsem koupil ja pujdu vratit, ted jsem vidrl v akci Sencor za 1000Kc a odpad byl suchy, ten z lidlu ten odpad byl hoodne mokry, takove smoothie!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@Dipladenia 9 tisíc bych za něj nedalajasně, že bude mít výtěžnost menší, s tím se počítá
Jelikož síla motoru je stejná a lisovací části vypadají také stejně, tak jsem trochu doufala, že i výtěžnost by mohla být stejná.
Ovšem dnes jsem vyzkoušela můj už lehce jetej Hurom a z kila mrkve dal jen 405ml šťávy. Samozřejmě každá mrkev je jiná, některá je výrazně šťavnatější než jiná, takže posuzování na různé mrkvi je dost nepřesné. Ale zdá se, že tedy šnekáč z Lidlu by nemusel být špatná koupě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výsledek experimentu: Šněkový odšťavňovač z Lidlu.
Výtěžnost - dobrá.
Kvalita šťávy - slušná.
Obtížnost čištění - vysoká (netuším proč, sítko vypadá jako u Huromu, ale vláknina v něm drží fest, ať to drhnu jakým kartáčem chci.
Kvalita výrobku - tragická. Již při 3. použití najednou přestal fungovat a zcela odešel. Včera jsme ho dali na reklamaci, tak jsem zvědavá, jakou dostaneme odpověď. Třeba to byl jen ojedinělý vadný kus.
Takže doporučuji od něj neztratit účtenku, mohla by se hodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě dnes při třetím použití odešel taky odštavnovač z lídlu, kvalita asi nic moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janka605 tak já ho použila zatím dvakrát
A vrátila ho zpátky do krabice. Je to děs a hrůza.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit