Odštípnutá kost v kotníku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
885
11.11.16 20:53

Odštípnutá kost v kotníku

Ahoj všem. Včera se mi povedlo upadnout a prý mám odštípnutý kousek kosti v kotníku. Dostala jsem nechodící sádru a jsem z toho dost nešťastná. Má někdo s tímhle zkušenosti? :,( jak dlouho se to hojí a tak. Potřebuju být do prosince ready…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
11.11.16 20:59
@Monikap3 píše:
Ahoj všem. Včera se mi povedlo upadnout a prý mám odštípnutý kousek kosti v kotníku. Dostala jsem nechodící sádru a jsem z toho dost nešťastná. Má někdo s tímhle zkušenosti? :,( jak dlouho se to hojí a tak. Potřebuju být do prosince ready…

Tak nato zapomen ready budes tak nejdriv v lednu s rehabilitacema spis v unoru.Je me to lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30395
11.11.16 21:04
@Monikap3 píše:
Ahoj všem. Včera se mi povedlo upadnout a prý mám odštípnutý kousek kosti v kotníku. Dostala jsem nechodící sádru a jsem z toho dost nešťastná. Má někdo s tímhle zkušenosti? :,( jak dlouho se to hojí a tak. Potřebuju být do prosince ready…

Mám něco podobného čerstvě za sebou. Počítej šest týdnů sádra, další měsíc berle, pak další měsíc rehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
11.11.16 21:12

Mě řekli, že 4-5 týdny sádra. Mám to prý malinko. Ale stejně, všechno v háji proste :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30395
11.11.16 21:14
@Monikap3 píše:
Mě řekli, že 4-5 týdny sádra. Mám to prý malinko. Ale stejně, všechno v háji proste :,(

Jo, to jsem na začátku slyšela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
11.11.16 21:15

Hezký. Měla jsem depku, teď mám chuť jít si to hodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30395
11.11.16 21:19
@Monikap3 píše:

Ale prosím tě. Můžeš být ráda, že se kost nepohnula a nemusíš na operaci. Zas takové drama to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
11.11.16 21:21
@Monikap3 píše:

Bud rada ze jeto takhle…Ja mam nohu sesroubovanou sakum praskum…Ceka me ted po toce vyndani kovu.To nic neni jen nastiple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
11.11.16 21:27

Taky odpovím, měla jsem sádru že mám výron, bohužel byl to úlomek v kotníku, který v naší nemocnici neviděli. Nemohla jsem po sundání došlápnout tak berle atd. Nakonec mi řekli vezměte si ibalgin a rozchoďte to.Tak moje obvodní dr, když to slyšela mě poslala do FK nemocnice, tam zjistili úlomky v kotníku, ale bylo léto, tak jsem čekala do září na operaci. Bohužel operace proběhla, ale cca po 6 měsících od úrazu a jak to dopadlo byly to 4 roky a chodím o berli. Úlomky mě natlačovaly na nervy a mám necitlivou nohu. Nechi tě vyděsit, ale pohlídej si to. U nás to bylo a je na žalobu, ale jedna nemocice to hází na druhou. Dodnes jsem z toho špatná. :cert:
Držím palce ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
11.11.16 21:50

S kotnikem si nezahravej, me 2013 na jare operovali a mam to v haji, berli se nromalni cestou nezbavim, kazdej ortoped jinej nazor, dle jednoho jsem zdrava-nepritahnu spicku, nad 1km musim mit berle, nestabilni teren nezvladam vubec, bez berli kulham, boli to jak cert. Druhej dr by srouboval, treti rekl ze behem par let prijdu o nohu nad kotnikem a nic jinyho s tim nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák