Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem. Včera se mi povedlo upadnout a prý mám odštípnutý kousek kosti v kotníku. Dostala jsem nechodící sádru a jsem z toho dost nešťastná. Má někdo s tímhle zkušenosti?
jak dlouho se to hojí a tak. Potřebuju být do prosince ready…
@Monikap3 píše:
Ahoj všem. Včera se mi povedlo upadnout a prý mám odštípnutý kousek kosti v kotníku. Dostala jsem nechodící sádru a jsem z toho dost nešťastná. Má někdo s tímhle zkušenosti?jak dlouho se to hojí a tak. Potřebuju být do prosince ready…
Tak nato zapomen ready budes tak nejdriv v lednu s rehabilitacema spis v unoru.Je me to lito ![]()
@Monikap3 píše:
Ahoj všem. Včera se mi povedlo upadnout a prý mám odštípnutý kousek kosti v kotníku. Dostala jsem nechodící sádru a jsem z toho dost nešťastná. Má někdo s tímhle zkušenosti?jak dlouho se to hojí a tak. Potřebuju být do prosince ready…
Mám něco podobného čerstvě za sebou. Počítej šest týdnů sádra, další měsíc berle, pak další měsíc rehabilitace.
Mě řekli, že 4-5 týdny sádra. Mám to prý malinko. Ale stejně, všechno v háji proste ![]()
@Monikap3 píše:
Mě řekli, že 4-5 týdny sádra. Mám to prý malinko. Ale stejně, všechno v háji proste
Jo, to jsem na začátku slyšela taky.
@Monikap3 píše:
Hezký. Měla jsem depku, teď mám chuť jít si to hodit…
Ale prosím tě. Můžeš být ráda, že se kost nepohnula a nemusíš na operaci. Zas takové drama to fakt není.
@Monikap3 píše:
Hezký. Měla jsem depku, teď mám chuť jít si to hodit…
Bud rada ze jeto takhle…Ja mam nohu sesroubovanou sakum praskum…Ceka me ted po toce vyndani kovu.To nic neni jen nastiple
Taky odpovím, měla jsem sádru že mám výron, bohužel byl to úlomek v kotníku, který v naší nemocnici neviděli. Nemohla jsem po sundání došlápnout tak berle atd. Nakonec mi řekli vezměte si ibalgin a rozchoďte to.Tak moje obvodní dr, když to slyšela mě poslala do FK nemocnice, tam zjistili úlomky v kotníku, ale bylo léto, tak jsem čekala do září na operaci. Bohužel operace proběhla, ale cca po 6 měsících od úrazu a jak to dopadlo byly to 4 roky a chodím o berli. Úlomky mě natlačovaly na nervy a mám necitlivou nohu. Nechi tě vyděsit, ale pohlídej si to. U nás to bylo a je na žalobu, ale jedna nemocice to hází na druhou. Dodnes jsem z toho špatná. ![]()
Držím palce ať to dobře dopadne.
S kotnikem si nezahravej, me 2013 na jare operovali a mam to v haji, berli se nromalni cestou nezbavim, kazdej ortoped jinej nazor, dle jednoho jsem zdrava-nepritahnu spicku, nad 1km musim mit berle, nestabilni teren nezvladam vubec, bez berli kulham, boli to jak cert. Druhej dr by srouboval, treti rekl ze behem par let prijdu o nohu nad kotnikem a nic jinyho s tim nejde…