Odstranění chloupku

20.11.23 21:25

Odstranění chloupku

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jak jste to měli ostatní holky z chloupkama od kolika jste se začali holit nebo spíše to trvále odstraňení chloupku laserem, epilátorem. Mě bude za pár dní 14let a mě ty chloupky hodně vadí jsou tmavě hnědé a chtěla bych si vzít šaty nebo kraťasy třeba na tělocvik..chodím pořád na prohlídky a při tom si musím sundavát oblečení a být jen ve spodním prádle, Už jsem se hodně krát holila normálně žiletkami ale nebaví mě to skoro každý dva dny protože mě rostou ty chloupky rychle a skoro všude někde jsou lehce blonďaté a nevidí se moc. Jenže bych si chtěla koupit epilátor nebo jít na laserovou epilaci jenže nevím co na to mamka Jí ty chloupky prej nevadí říkala že je to uplně normalní akorát já chci nosit oblečení který se mi libí aniž bych se stiděla za ty chloupky myslíte že bych jí to měla normálně říct ale teda aby si o mě nemyslela něco špatného že mě ty chloupky vadí hodně moc.. akorát nevím jak s tím epilátorem jdou z něj takové záblesky které odstraňí celý chloupek a další už nevyroste akorát já nevím jestli to je vhodné piju léky každý den na krevní tlak a četla jsem něco že to vhodné moc není:( bojím se že se budu muset pořád jen holit v týdnu tak třikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
20.11.23 21:47

Ten IPL epilator funguje pri cernych chlupech a blede pleti, musi tam byt ten barevny rozdil.
U blond chloupku fungovat nebude.
Holt se musis holit no..jako my chlupatky vsechny :) Ale ver mi, v puberte clovek vidi sam sebe desive sebekriticky..nejspis to neni nijak hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
21.11.23 08:10

Tenhle epilátor funguje, jak osala Tarjei jen na tmave chloupky, pokud mas světlé, neudela nic. Taky je to celkem drahá sranda, takze tezko rict, jestli ti ho mamka bude moct vůbec koupit. Taky to neni tak, ze uz chloupek nevyroste nikdy. Zkus se domluvit doma a uvidíš…
Co bezny epilátor? Přát si ho k Vánocům ;)
Nebo prostě holeni, jako většina nás smrtelnic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková