Odstraňovač barvy z vlasů

99
28.3.20 15:59

Odstraňovač barvy z vlasů

Ahoj máte někdo zkušenosti? Chtěla bych si odstranit tmavou barvu z vlasů a nechat si přírodní. Vím že to asi úplně nepůjde ale lepší něco než nic. Máte někdo zkušenosti s nějakým přípravkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
28.3.20 16:15

Zalezi jakou mas barvu, kolikrát byly vlasy barevné, jestli si s nima delala neco i predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
28.3.20 16:18

Odbarvovala jsem platinovým zesvětlovačem od syoss 13-5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
28.3.20 16:25
@Zusanka píše:
Odbarvovala jsem platinovým zesvětlovačem od syoss 13-5.

To ale odbarvi vlasy, zbytecne je to znici a urcite tak nedosahne svoji původní barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
28.3.20 16:39

@Kriss Tina mám barvené před rokem hnědým šamponem pak rok hennou no a teď je to 6 měsícu co jsem barvila zase sanponem. Potřebovala bych tu tmavou nějak stáhnou abych mi pod tím neproslitaly světelne hnědé vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
28.3.20 16:40

@Kriss Tina určitě… všechny odbarvovače ničí vlasy… Je to jediný způsob, který fungoval mně…Nejlepší by samozřejmě bylo počkat a až to půjde jít ke kadeřnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
28.3.20 16:47

Subrina má eliminator barvy, mne to docela pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
28.3.20 16:51

Ja mam dobrou zkusenost se stahovačem Elgon color remover, ale přiznám, že vůbec netuším co to udělá s vlasama, kde je henna, tam bych se bála veškerých domácích pokusů. Každopádně napad jakože se to stáhne odbarvovacem z drogerie bych rovnou pustila k vode, pac ta henna pujde do zelena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.3.20 17:18

Prosím tě nech to na odborníkovi, obzvlášť pokud tam někdy byla hena. Na henu špatně reaguje chemie a můžou ti zezelenat. A to jsem viděla na vlastní oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí