Odtok plodové vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
10.2.12 20:20

U 1. a 2. mě píchali vodu až na sále a teď u 3. mě praskla voda doma a malá byla na světě za hodinu i s cestou do porodnice. Po příjezdu do porodnice za 30 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
10.2.12 20:27

72hodin po odtoku plodovky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
10.2.12 20:31

me plodovka prdla v nedeli 23h vecer a malej se narodil az v utery 7.54 rano…a to jeste to vyvolavali driv nez puvodne chteli, protoze mi kvuli alegii nemohli nasadit antibiotika proti infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.12 20:32

cca ve 13:00 odtekla ve 20:20 to bylo zamnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.12 20:35

no já jsem asi trošku zvláštní případ, ale mě troška plodovky odtékala každé ráno 4 dny před porodem, ale vždy jen jak jsem vstala, tak jsem měla intimku trošku mokrou čirou tekutinou bez zápachu, ale na gyndě mi řekli že to nemůže byt plodovka, že tam nejde nic vidět a že mám ještě 14 dní čas.tak ať neplaším, ale já každé ráno plašila a říkala si že to nemůže být jen tak, tak jsem si vyřvala že chci alespoň monitorovat ozvy a tak jsem si 3× zajela na gyndu. Jistota je jistota u vytouženého dítěte. no a ten 4 den ráno v 1 hod to bylo zase a tak nějak nepravidelná a jemná kontrakce, tak jsem šla spát, ve 3 hod ráno opět troška tekutiny a kontrakce co 5 min a tak jsem se zbalila, zalarmovala přítele a před odjezdem jemně narůžovělá…tak okamžitě na fifejdy, v 5 hod mi pichla vodu a v 10 hod ráno byla malá na světě. Nádherný zážitek.
Jsem se nějak rozepsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4920
10.2.12 20:39

Mně odtekla voda v 7 hodin ráno a porodila jsem v půl sedmé odpoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.2.12 20:41

Mě porod vyvolávali… Když už se to rozjelo, tak mi cca ve 13 píchli vodu a malá se narodila v 16 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
10.2.12 20:46

ahoj, já porodila 17 hodin po odtoku plodovky, s tím, že ho 2 hodiny před porodem vyvolávali, z důvodu špatných krevních testů, jinak by to asi bylo ještě dýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
10.2.12 20:58
Petrajan píše:

až tak pozdě ? Já myslela,že by se mělo po odtoku vody do 24 hodin porodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.2.12 21:02
Terezka 06 píše:
Petrajan píše:

Mě taky dr. řekl nejpozději do 24h jinak se musí dát antibiotika a v tom případě 72h. ale musí to mít doktoři pod dohledem, né že bude čekat doma 72h na kontrakce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.2.12 21:07

9 hodin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.2.12 21:12

Voda mi praskla ve 23:30, cítila jsem opravdu lupnutí a potom vytekla solidní kaluž vody:-) následně odtékala po etapách ve větším množství, malej se narodil ve 4:37 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
10.2.12 21:19
IvkaH píše:
Terezka 06 píše:
Petrajan píše:
Mě taky dr. řekl nejpozději do 24h jinak se musí dát antibiotika a v tom případě 72h. ale musí to mít doktoři pod dohledem, né že bude čekat doma 72h na kontrakce 8o

Samozřejmě jsem byla v nemocnici,pod véélkým dohledem.Ale já byla 29tt,takže jsem měla atb a píchali mě injekce na dozrání plic toho mýho broučka.Tak proto mě nechali tak dlouho,nakonec stejně museli udělat císaře,protože i po těch dnech,několika tabletách na vyvolání a několika Hamiltonech jsem byla otevřená jen na jeden prst…Kdybych rodila v termínu,určitě by mě tak dlouho nenechali trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
11.2.12 08:51
Petrajan píše:
IvkaH píše:
Terezka 06 píše:
Petrajan píše:
Mě taky dr. řekl nejpozději do 24h jinak se musí dát antibiotika a v tom případě 72h. ale musí to mít doktoři pod dohledem, né že bude čekat doma 72h na kontrakce 8o
Samozřejmě jsem byla v nemocnici,pod véélkým dohledem.Ale já byla 29tt,takže jsem měla atb a píchali mě injekce na dozrání plic toho mýho broučka.Tak proto mě nechali tak dlouho,nakonec stejně museli udělat císaře,protože i po těch dnech,několika tabletách na vyvolání a několika Hamiltonech jsem byla otevřená jen na jeden prst…Kdybych rodila v termínu,určitě by mě tak dlouho nenechali trpět.

me taky odtelka voda a po 12 hodinách mi davali antibiotika, a myslím že taky říkali nanejvíš 72 hodin. Jela jsem po odtoku vody hned do nemocnice takhle mi to řekla moje mudra,že jak odtece voda tak radši hned do nemocnice ikdyž jsem nemela žadny kontrakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
11.2.12 09:49

Je to i podle toho zda mas streptokoka ze steru…me ho nasli a antibiotika mi museli nasadit hned po prijezdu me to prasklo hned naraz a byla jsem bez vody dlouho…takze radeji jet co nejdrive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí