Odtok plodové vody ve 35tt

227
18.9.19 14:22

Odtok plodovky ve 35tt

Zdravím jdu si pro radu jsem 35tt a dnes ráno sem vztala a odtekla my plodova voda šla jsem do nemocnice.. A z vlozky zjistila že to plodovka není. jen hlen naky…ale zeme to teklo jak kdybych se pocurala poznám to protože před 7lety u dcery sem mela to samé, dr.ne dala na pásy vše v pořádku a vyšetřila. vnitrne a prý je tam.vse v klidu, tak mě poslaly domů.. může se to rozject? Nebo vůbec nevím na čem sem má někdo s tímhle zkušenost?
Mám tedy pořád vlozku a pořád se mě chvilkama teče i trochu spinim, a slabý bolesti jako při menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4421
18.9.19 14:36

Asi ti odešla jen hlenová zátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
18.9.19 18:09
@Miskaa91 píše:
Zdravím jdu si pro radu jsem 35tt a dnes ráno sem vztala a odtekla my plodova voda šla jsem do nemocnice.. A z vlozky zjistila že to plodovka není. jen hlen naky…ale zeme to teklo jak kdybych se pocurala poznám to protože před 7lety u dcery sem mela to samé, dr.ne dala na pásy vše v pořádku a vyšetřila. vnitrne a prý je tam.vse v klidu, tak mě poslaly domů.. může se to rozject? Nebo vůbec nevím na čem sem má někdo s tímhle zkušenost?
Mám tedy pořád vlozku a pořád se mě chvilkama teče i trochu spinim, a slabý bolesti jako při menstruaci…

Já takhle zacla rodit.. Nejdřív taky mokro, test na plodovku negativní a tak jsem si připadala jak blbec.. Bolesti teda žádné, tak jsem se večer uložila ke spánku a rup voda. To už nebylo pochybu, a jela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.9.19 18:55

@Zuzkka země teď pořád po kouskach teče mám teda pořád vlozku a už 3×ti mokrou…Sem se už také osprchovala a ležím mám slabé bolesti zad v krizi a pod bříšku chvilkama hakonspise pri menstruaci..Tak se teď bojím co bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.9.19 18:56

@juliettee hlenova zatka si myslím že je spíše jako hlen..tohle je normálně voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.9.19 20:29

Při každém pohnutí zvládnutí či kaslani země vytece tak. nevim no…slabé bolistky jako při menstru. Jinak klid…ráno si asi spíše ještě venku ke svoji gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí