Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím jdu si pro radu jsem 35tt a dnes ráno sem vztala a odtekla my plodova voda šla jsem do nemocnice.. A z vlozky zjistila že to plodovka není. jen hlen naky…ale zeme to teklo jak kdybych se pocurala poznám to protože před 7lety u dcery sem mela to samé, dr.ne dala na pásy vše v pořádku a vyšetřila. vnitrne a prý je tam.vse v klidu, tak mě poslaly domů.. může se to rozject? Nebo vůbec nevím na čem sem má někdo s tímhle zkušenost?
Mám tedy pořád vlozku a pořád se mě chvilkama teče i trochu spinim, a slabý bolesti jako při menstruaci…
@Miskaa91 píše:
Zdravím jdu si pro radu jsem 35tt a dnes ráno sem vztala a odtekla my plodova voda šla jsem do nemocnice.. A z vlozky zjistila že to plodovka není. jen hlen naky…ale zeme to teklo jak kdybych se pocurala poznám to protože před 7lety u dcery sem mela to samé, dr.ne dala na pásy vše v pořádku a vyšetřila. vnitrne a prý je tam.vse v klidu, tak mě poslaly domů.. může se to rozject? Nebo vůbec nevím na čem sem má někdo s tímhle zkušenost?
Mám tedy pořád vlozku a pořád se mě chvilkama teče i trochu spinim, a slabý bolesti jako při menstruaci…
Já takhle zacla rodit.. Nejdřív taky mokro, test na plodovku negativní a tak jsem si připadala jak blbec.. Bolesti teda žádné, tak jsem se večer uložila ke spánku a rup voda. To už nebylo pochybu, a jela jsem.
@Zuzkka země teď pořád po kouskach teče mám teda pořád vlozku a už 3×ti mokrou…Sem se už také osprchovala a ležím mám slabé bolesti zad v krizi a pod bříšku chvilkama hakonspise pri menstruaci..Tak se teď bojím co bude ![]()
@juliettee hlenova zatka si myslím že je spíše jako hlen..tohle je normálně voda…
Při každém pohnutí zvládnutí či kaslani země vytece tak. nevim no…slabé bolistky jako při menstru. Jinak klid…ráno si asi spíše ještě venku ke svoji gyn.