Odvádění dětí do školky - cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21726
8.2.15 15:31
@Alex Adrian píše:
Od září do prosince budu odvádět jen její děti (můj mladší syn bude chodit s námi) od Nového roku bude do školky chodit i můj mlaďoch.
Myslela jsem tak 80,–/100,– za den :nevim:

jo, to je velmi rozumné. kor když to budeš mít po cestě se svým dítětem. Jen fakt dořešte i ty nemoci a logistiku při nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
8.2.15 15:32

Už jsem si to opravila… jj, problém.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

Možná bych se malinko odrazila i od částky, kterou si kamarádka v práci vydělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

@mau-mau Neděle odpoledne no.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
8.2.15 15:34
@Karleon píše:
@mau-mau Neděle odpoledne no.. :-D

koukám u toho na biatlon a ještě mi blbne numerika.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.2.15 15:39
@Patejl1 píše:
200×5 = 500 divná matematika.

to je kmarádská, 200×5 děleno dvěma, že je to kamarádka :mrgreen: a je to hurá 500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.2.15 15:41

Jen předem dořešte, pokud budeš nemocná ty nebo dítě, což první rok ve školce tvého dítěte může být často. Dále, pokud budeš chtít někam jet a podobně, aby pak nevznikaly problémy, že ona spoléhá, platí a tak ty jsi vázaná. Zadarmo a za jogurty bych to fakt nedělala ani pro kamarádku. něco jiného je občas vyzvednout a pohlídat, ale pravidelně den za dnem, 2cdenně, celý rok. To už je sousto větší.- - -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
8.2.15 15:44

@terinka4444 děkuji ti, náčelníku, že jsi se mě zastal.. :mrgreen: holt není každej den posvícení.. :lol: já bych cizí děti vodit nechtěla, ještě 2 najednou, ty brďo. A k tomu navíc další svoje.. :zed: Odpo ještě jakž tak, ale ty ráááááááána 8o :mrgreen: Hodně štěstí zakladatelce v novém pracovním poměru. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.2.15 15:46
@mau-mau píše:
@terinka4444 děkuji ti, náčelníku, že jsi se mě zastal.. :mrgreen: holt není každej den posvícení.. :lol: já bych cizí děti vodit nechtěla, ještě 2 najednou, ty brďo. A k tomu navíc další svoje.. :zed: Odpo ještě jakž tak, ale ty ráááááááána 8o :mrgreen: Hodně štěstí zakladatelce v novém pracovním poměru. :lol: :palec:

no, jsem na tom podobně, a kamarádka nekamarádka, zadarmo nebo skoro zadarmo bych to nedělala. Jako pomoct překlenout nějaké období, ano a klidně zadarmo, to určitě, nebo nárazově, taky a nic bych nechtěla, ale pravidelně a stále a stále, to ne.

Příspěvek upraven 08.02.15 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.2.15 15:47

Já bych to řešila protislužbou, přišlo by mi divné brát si od kamarádky peníze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
8.2.15 15:50

Řeším něco podobného, jen já potřebuju jen vyzvedávat ze školky a jedno dítě. Říkala jsem si 100 za jedno vyzvednutí. takže 500,– za týden. 2 000 za měsíc. To mi přijde fér.

podle času bych to nebrala někdy jsou děti rychlejší, jindy se loudají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
8.2.15 15:55

Já ale budu mít studentku, která tam pojede extra kvůli našemu dítěti, takže kdyby šlo o kamarádku, která tam vodí i svoje dítě, tak by to mohlo být mín si myslím.

dneska už nedělá skoro nikdo nic zadarmo, dokonce jsem se setkala s babičkou co chtěla peníze za hlídání vnuka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.2.15 16:12

Tady bych viděla hlavní problém to co píše @terinka4444 . Taky jsem takhle vozila kamarádce dítě, byla těhotná. Když onemocněly moje děti, tak byl trochu problém. Taky mě začalo vadit, že jsem celý týden vázaná kamarádky dítětem. Když jsem někam chtěla jet a vzít naše děti s sebou, tak jsem stejně do té školy jela odvézt kamarádce dítě. Nedošlo mi, k čemu se zavazuji, když jsem to kamarádce slibovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
8.2.15 16:15

Mám technický dotaz, ze zvědavosti. Jak to probíhá odpoledne? To ty děti ještě chůvy hlídají nebo na ně někdo bude čekat doma? U nás je školka třeba do půl 5 tak není problém je vyzvednout po práci. Nějak nechápu chůvu jen na vyzvedáváni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
8.2.15 16:19

@terinka4444 Za dobroty bych to určitě nedělala, sice je to lepší kamarádka, ale bude to každý den, takže přesně jak píšeš.
Ještě jsem to neslíbila na 100%, trochu mě děsí ty rána :lol: sice se u nás vstává kolem půl 7, ale děti by kámoška přivedla v 7, takže docela fičák. Teď čekám, kam vezmou staršího do školy, podle toho se to bude celé odvíjet…
Tož uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin