Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20767
18.8.15 18:44
@Markéta80 píše:
@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názor :roll: Navíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted :roll: :roll:. Sad se brzo vrátí jako už několikrát :palec:

Bohužel tady nejsou takové názory vítány. Krasavice je zablokovaná protože je upřímná, to jaký má kdo zvyk se vyjadřovat, jak moc to zaobalí, je každého věc a rozhodně to nemůže být předmětem cenzury.

• načítám...
33022
@ynax píše:
Milé dámy, již pár stránek jsou vaše příspěvk off-topic. Admini by to tu měli uzamknout, protože tato diskuze již k ničemu nepřispívá :mrgreen:

to přijde za chvilku :mrgreen:

• načítám...
20767
@ynax píše:
Milé dámy, již pár stránek jsou vaše příspěvk off-topic. Admini by to tu měli uzamknout, protože tato diskuze již k ničemu nepřispívá :mrgreen:

Kdo by to byl čekal, že? :think: :mrgreen:

• načítám...
59347
18.8.15 18:45

@Tom-Jerry ted 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: tady se za chvíli budu bát napsat svůj názor :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
33022
18.8.15 18:46
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry ted 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: tady se za chvíli budu bát napsat svůj názor :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

ne teď ještě ne, dřív :mrgreen:

• načítám...
36504
18.8.15 18:47
@chipsa píše:
Jenže tady vůbec nejde o honbu příspěvků, ale to nikdo nechcete pochopit. Jako k čemu ta tabulka je? K ničemu. Koupí si za ni nejukecanější uživatel alespon chleba? Nekoupí!

tedy do teď jsem neměla potuchy, že je nějaká měsíční hitparáda nejaktivnějších členek. :nevim: Může mi to někdo ukázat?

• načítám...
33022
18.8.15 18:47
@Burj Chalifa píše:
tedy do teď jsem neměla potuchy, že je nějaká měsíční hitparáda nejaktivnějších členek. :nevim: Může mi to někdo ukázat?

nahoře v modré liště klikni na maminky

• načítám...
36504
18.8.15 18:49
@anairda píše:
Je, jinak se přeci nenažene počet příspěvků… Tohle je podle mě ten zásadní problém.
Samozřejmě někdy se stane, ale je tu pár uživatelek, co to dělají vyloženě cíleně.

ježiš, přece nejsme malé děti, abychom se předháněly v počtu příspěvků, no ne?

• načítám...
72
18.8.15 18:49

@admin Já bych měla dotaz a to zda byste nám všem mohli napsat, proč byla Krasavica zablokovaná na stálo? Plně chápu, že to nechce sdělovat veřejně, po nikom, přes nikoho a má k tomu své důvody což plně respektuji ale já jí třebas ráda četla 8) Zajímalo by mě co byl ten konkrétní důvod proč byla natrvalo zablokovaná co Vás k tomu vedlo? :nevim: Děkuji za Vaši odpověď.

• načítám...
36504
18.8.15 18:50
@Tom-Jerry píše:
nahoře v modré liště klikni na maminky

no jo :(.Ale hlava mi to stejně nebere.To snad nedělají nic jinýho než píší.

• načítám...
59347
18.8.15 18:51

@radkka no právě no, víš co i kdyby tak furt jde o názor ne a proč se za něj stydět. To se pak vracíme do doby komunistů :cert: :cert:. je jasné že každý se neshodne ve všem ani my dvě ale ve většině ano ale zase to bylo že každá si napsala svůj názor a ok. mě nevadí diskutovat s někam kdo to má jinak než já, ba naopak než aby všichni to viděli stejně :jazyk: Ale adminům leží v žaludku už dlouho a byl až moc dlouho klid :lol:

• načítám...
33022
@Burj Chalifa píše:
no jo :(.Ale hlava mi to stejně nebere.To snad nedělají nic jinýho než píší.

taky si myslím :think:

• načítám...
20767
@Ya-ya píše:
krasavice neni blokla protoze je uprimna, to snad nemyslis vazne :mrgreen:

Myslím to vážně. Ještě ke všemu je to chytrá a skvělá ženská, což se jen tak o nějaké místní uživatelce bohužel říct nedá.

• načítám...
20767
18.8.15 18:53
@Burj Chalifa píše:
no jo :(.Ale hlava mi to stejně nebere.To snad nedělají nic jinýho než píší.

A ještě se tím chlubí a myslí si, že jim je záviděno.

• načítám...
20767
18.8.15 18:55
@Markéta80 píše:
@radkka no právě no, víš co i kdyby tak furt jde o názor ne a proč se za něj stydět. To se pak vracíme do doby komunistů :cert: :cert:. je jasné že každý se neshodne ve všem ani my dvě ale ve většině ano ale zase to bylo že každá si napsala svůj názor a ok. mě nevadí diskutovat s někam kdo to má jinak než já, ba naopak než aby všichni to viděli stejně :jazyk: Ale adminům leží v žaludku už dlouho a byl až moc dlouho klid :lol:

Zřejmě tu z toho chtějí mít slaboduchou plkárnu, tak vyhází uživatele, kteří mají názor a dokáží si za ním stát.
Však Babiš už si zakládá složky na nepohodlné lidi, tak to od něj zřejmě pochytili i tady.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová