Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Omyl, nic takoveho diagnosticky manual neobsahuje @Tinuvien na rozdil od tebe znam jeho obsah
myslim, ze se mate drzet tematu, ja tema, domnivam se, nejsem. Nebo ano?
Uáá tohle je prostě guilty pleasure jako vyšité (kdo mi poradí český termín, budu móóc vděčná)
čtu a užívám si to
naprosto off topic diskuze v diskuzi proti off topic příspěvkům, to je dokonalé ![]()
návrh na lajkování příspěvků se mi zdá naprosto vynikající a je velká škoda, že to tu není. zavést by to mohli, vzhledem k podobě diskuzí pod články na idnes a stejnému majiteli. budu doufat
@admin
No pane jo. Jedíné co jste dokázaly je, tu rozpoutat za sedm hodin dobrou štěbetárnu hodnou názvu tohoto serveru.
Pokud vám některé příspěvky v diskuzích připadají nevhodné či hloupé, doporučuji nečíst. Není potřeba se vyjádřit za každou cenu a zakládat téma. To, že se vám některé příspěvky zdají banální nebo že jste to nezažili, neznamená, že ten příspěvek tak berou i ostatní. Proto prosím o větší empatii a zvážení, zda vaše přispění a založení téma a následná cenzura nemohou spíše ublížit než pomoct.
![]()
Příspěvek upraven 18.08.15 v 22:32
@umea píše:
Omyl, nic takoveho diagnosticky manual neobsahuje @Tinuvien na rozdil od tebe znam jeho obsahmyslim, ze se mate drzet tematu, ja tema, domnivam se, nejsem. Nebo ano?
Neodpovídej, ať řekneš cokoliv, bude to špatně a budou mít další důvod ti oponovat, ignorace je to nejlepší.
![]()
Tak ja myslim, ze vetsina si obrazek o urovni techto uzivatelek udelala i bez meho prispeni @mowla a pokud nikoli, mohu byt snad i napomocna ![]()
A jinak trvam na tom, ze vredy erodujici diskuse tohoto serveru maji byt vymyceny, a domnivam se, ze jednani admin vuci tolikrat zminovane uzivatelce je velmi pozitivnim krokem.
@budi píše:
Uáá tohle je prostě guilty pleasure jako vyšité (kdo mi poradí český termín, budu móóc vděčná)čtu a užívám si to
návrh na lajkování příspěvků se mi zdá naprosto vynikající a je velká škoda, že to tu není. zavést by to mohli, vzhledem k podobě diskuzí pod články na idnes a stejnému majiteli. budu doufatnaprosto off topic diskuze v diskuzi proti off topic příspěvkům, to je dokonalé
@umea píše:
Omyl, nic takoveho diagnosticky manual neobsahuje @Tinuvien na rozdil od tebe znam jeho obsahmyslim, ze se mate drzet tematu, ja tema, domnivam se, nejsem. Nebo ano?
Vzhledem k tomu, že kategorizuješ místní uživatelky, tak jsi taky off-topic. A promiň, nevěděla jsem, že se termín debilita už nepoužívá a je nahrazen libozvučnějšjí lehkou mentální retardací. To víš, humanitní vzdělání bude vždycky méně, než lékařské, pokud ho tedy máš. ![]()
Dobrý večer,
diskuzi jsme založili jako oficiální oznámení, aby pak nebyly dotazy, proč přistupujeme tvrději než dříve.
Zdá se, že už se tu vyjádřili všichni, kteří cítili vnitřní pnutí.
Protože se téma strhává opět mimo, zamykám. Případné dotazy rádi zodpovíme v sz.
Klidný večer,
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat