Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mowla píše:
To je jedno, tohle si nemůže přeci dovolit říct.
ona prostě taková je, co si myslí to řekne a buď ji takovou bereš nebo ne
@Tom-Jerry píše:
ona prostě taková je, co si myslí to řekne a buď ji takovou bereš nebo ne
takže pokud ti řeknu, že jsi ***, tak je to taky v pořádku jo?
![]()
Příspěvek upraven administrátorem 18.8.2015 21:05 - vulgarismy
@radkka píše:
Však proto to píšuJá to vím, holt se jako Krasavice vyjadřovala přecejen kultivovaněji a sedly jsme si.
Až tak kultivovaně, že si vysloužila trest za vulgarismy a urážky… ![]()
No, ona se stejně vrátí.
Takže ti, co ji milují mohou být v klidu. A ti, co ji nemusí budou chvilku v klidu, dokud zase nezačne urážet a náhodou zas nepraskne její převtělení.
@mowla píše:
takže pokud ti řeknu, že jsi kráva blbá, tak je to taky v pořádku jo?![]()
![]()
![]()
je to tvůj názor a já ti ho neberu
@mowla píše:
To je jedno, tohle si nemůže přeci dovolit říct.
Vis kolikrat mam na jazyku /nebo spis na prstech/ mnohem horsi prirovnani? Tolik krav jako tady jsem jeste nepotkala. Vazne. Ale za ban mi to nestoji no…nejsem takovej sstrelec jako Krasavica a dopadla jak dopadla.
@radúna píše:
Až tak kultivovaně, že si vysloužila trest zavulgarismy a urážky…No, ona se stejně vrátí.
Takže ti, co ji milují mohou být v klidu. A ti, co ji nemusí budou chvilku v klidu, dokud zase nezačne urážet a náhodou zas nepraskne její převtělení.
Asi jsem měla štěstí a na takové diskuze jsem nenarážela. Byla od huby, ale řekla jen to, co si jiní jen tiše mysleli. (neříkám všichni)
@mowla píše:
názor se dá říct slušně.![]()
![]()
jak řekneš slušně debilovy že je debil? ![]()
Zdravim krasavicu
doufam v jeji brzky navrat a cekam na duvod blokace a vyjadreni adminu ![]()
@radkka píše:
Však proto to píšuJá to vím, holt se jako Krasavice vyjadřovala přecejen kultivovaněji a sedly jsme si.
Kultivovaná Krasavice, LOL
.
To je snad oxymoron
.
@misi11 píše:
Zdravim krasavicu![]()
doufam v jeji brzky navrat a cekam na duvod blokace a vyjadreni adminu
Taky na to čekám ![]()
Nemyslim si, ze byl problem v odlisnem nazoru, ale v tom, ze skutecne ostatni predevsim provokovala a ke kvalite diskusi nijak neprispivala. Jen se pak do nich zapojovali lide, co se s ni chteli bud hadat, nebo ji poklonkovat a nasazovat si na zakladetele. Typicky bully, proste.
Ja naopak ocenuji, ze se to zde od techto chronickych vredu zacalo cistit; uz to bylo potreba.
Nicmene nemam pochyby, ze takovy clovek se zde velice rychle reinkarnuje, s tim jejim poctem prispevku to byla evidentne zavislost. Holt to ma v zivote asi tezke, uhanela tu kamosky a ja nevim, co vsechno, asi ne moc v pohode clovek. No, o zablokovanych jen v dobrem ![]()
@Markéta80 píše:
@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názorNavíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted
![]()
. Sad se brzo vrátí jako už několikrát
@misi11 píše:
Zdravim krasavicu![]()
doufam v jeji brzky navrat a cekam na duvod blokace a vyjadreni adminu
Důvod už admini napsali ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat