Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jane-e píše:
to je mozny, ja vim jen o techto, pricemz nejhodnejsi v jejim podani mela tusim dokonce 2 deti, minimalne za jeden predchozi nick uz mela dozivotni ban a ejhle..
no hlavně co si pamatuju, tak za Nejhodnější dostala doživotní ban právě kvůli tomu že pod paralelníma nickama zakládala urážlivé diskuze o jiných uživatelkách, tuším že by se to dalo dohledat v jedné z diskuzích založené adminama ale teď přesně nevím které, dost se to tam v tu dobu propíralo. Ale pokud je taková poptávka potom, proč byla zablokována, bylo by asi i vzhledem k předchozím nickům fajn kdyby @admin napsal proč blokace
@Markéta80 píše:
Většina se stáhne jen do uzavřených a bude tu pěkně mrtvo a nikdo na přiblblé diksuze odpovídat nebude![]()
Nuda a v republice bude premira premotivovanych deti matek, co najednou nevi, co s casem ![]()
@umea píše:
Hele, za me at mazou az jedou @Knihomyš
Myslim, ze by stacilo par debat exemplarne promazat a dat najevo, ze off-topic, urazky, jizlivosti tu nejsou vitane, a to pole se od tech vredu procisti.
Pak kazdy pochopi, ze teda nejaka pravidla tu fakt plati, a pokud si bude chtit nekdo pokecat, zalozi si skupinu.Edit; hrubka jak vepr.
Příspěvek upraven 18.08.15 v 21:19
Promiň, ale nazývat uživatelky s hodně příspěvky „vředy“ mi fakt slušné nepřijde. ![]()
@Markéta80 píše:
@Berousik![]()
před týdnem nám nešel 24h net a já stihla tolik věcí
![]()
![]()
Nevite, kde najdu tu „posvatnou tabulku“? Vubec nevim, ze tu nejaka je..
Edit uz to mam
Vredy nazivam uzivatelky, co jsou jizlive, provokuji a urazi druhe. Myslim, ze jen ty jedina jsi to vztahla na uzivatelky s mnoha prispevky, coz od tebe neni vuci nim vubec laskave ![]()
@Tinuvien
@umea píše:
Vredy nazivam uzivatelky, co jsou jizlive, provokuji a urazi druhe. Myslim, ze jen ty jedina jsi to vztahla na uzivatelky s mnoha prispevky, coz od tebe neni vuci nim vubec laskave
@Tinuvien
A ty urazis stejne. Nazyvas je vredama. Takze znovu stejna otazka. V cem jsi jina, nez Krasavica?
@umea píše:
Vredy nazivam uzivatelky, co jsou jizlive, provokuji a urazi druhe. Myslim, ze jen ty jedina jsi to vztahla na uzivatelky s mnoha prispevky, coz od tebe neni vuci nim vubec laskave
@Tinuvien
Nu, psala jsi o uživatelkách s desetitisíci příspěvky.
A co másš proti jízlivosti? Také patří k životu.
Slovo vred je lekarsky termin @Berousik na me tohle nezkousej, a na Krasavici si hraj s nekym jinym.
@Berousik píše:
A ty urazis stejne. Nazyvas je vredama. Takze znovu stejna otazka. V cem jsi jina, nez Krasavica?
Má málo příspěvků. ![]()
Já se musím smát, když řekne slovo de..bil krasavicaa, je upřímná, když umea, je to urážlivé a neslušné. A nebo jiný slovo, aby mě zas někdo nechytal za slovíčko.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat