Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7527
18.8.15 21:42
@jane-e píše:
to je mozny, ja vim jen o techto, pricemz nejhodnejsi v jejim podani mela tusim dokonce 2 deti, minimalne za jeden predchozi nick uz mela dozivotni ban a ejhle.. :)

no hlavně co si pamatuju, tak za Nejhodnější dostala doživotní ban právě kvůli tomu že pod paralelníma nickama zakládala urážlivé diskuze o jiných uživatelkách, tuším že by se to dalo dohledat v jedné z diskuzích založené adminama ale teď přesně nevím které, dost se to tam v tu dobu propíralo. Ale pokud je taková poptávka potom, proč byla zablokována, bylo by asi i vzhledem k předchozím nickům fajn kdyby @admin napsal proč blokace

• načítám...
26716
18.8.15 21:44
@Markéta80 píše:
Většina se stáhne jen do uzavřených a bude tu pěkně mrtvo a nikdo na přiblblé diksuze odpovídat nebude :mrgreen: :mrgreen:

Nuda a v republice bude premira premotivovanych deti matek, co najednou nevi, co s casem :mrgreen:

• načítám...
10905
18.8.15 21:49

@Berousik :mrgreen: Snad před tím Babiš ČR zachrání :mrgreen:

• načítám...
59357
18.8.15 21:49

@Berousik :mrgreen: :mrgreen: před týdnem nám nešel 24h net a já stihla tolik věcí 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
33315
18.8.15 21:55
@umea píše:
Hele, za me at mazou az jedou @Knihomyš
Myslim, ze by stacilo par debat exemplarne promazat a dat najevo, ze off-topic, urazky, jizlivosti tu nejsou vitane, a to pole se od tech vredu procisti.
Pak kazdy pochopi, ze teda nejaka pravidla tu fakt plati, a pokud si bude chtit nekdo pokecat, zalozi si skupinu.

Edit; hrubka jak vepr.

Příspěvek upraven 18.08.15 v 21:19

Promiň, ale nazývat uživatelky s hodně příspěvky „vředy“ mi fakt slušné nepřijde. :nevim:

• načítám...
26716
18.8.15 22:04
@Markéta80 píše:
@Berousik :mrgreen: :mrgreen: před týdnem nám nešel 24h net a já stihla tolik věcí 8o 8o :mrgreen:
:mrgreen: deti obleceny, najezeny, umyty co :mrgreen: ;)
  • načítám...
K82
2202
18.8.15 22:07

Nevite, kde najdu tu „posvatnou tabulku“? Vubec nevim, ze tu nejaka je..

Edit uz to mam

• načítám...
59357
18.8.15 22:09

@Berousik @Berousik to ještě stíham :mrgreen:, no od září mě to začne tak už tolik času mít nebudu :roll: :roll: @K82 na hlavní liště klikni na maminky :mrgreen:

• načítám...
1281
18.8.15 22:14

Vredy nazivam uzivatelky, co jsou jizlive, provokuji a urazi druhe. Myslim, ze jen ty jedina jsi to vztahla na uzivatelky s mnoha prispevky, coz od tebe neni vuci nim vubec laskave :lol:
@Tinuvien

• načítám...
26716
18.8.15 22:16
@umea píše:
Vredy nazivam uzivatelky, co jsou jizlive, provokuji a urazi druhe. Myslim, ze jen ty jedina jsi to vztahla na uzivatelky s mnoha prispevky, coz od tebe neni vuci nim vubec laskave :lol:
@Tinuvien

A ty urazis stejne. Nazyvas je vredama. Takze znovu stejna otazka. V cem jsi jina, nez Krasavica?

• načítám...
33315
18.8.15 22:17
@umea píše:
@Tinuvien

Nu, psala jsi o uživatelkách s desetitisíci příspěvky. ;) A co másš proti jízlivosti? Také patří k životu.

• načítám...
1281
18.8.15 22:20

Slovo vred je lekarsky termin @Berousik na me tohle nezkousej, a na Krasavici si hraj s nekym jinym.

• načítám...
33315
18.8.15 22:20
@Berousik píše:
A ty urazis stejne. Nazyvas je vredama. Takze znovu stejna otazka. V cem jsi jina, nez Krasavica?

Má málo příspěvků. :mrgreen:

• načítám...
33315
18.8.15 22:23
@umea píše:
Slovo vred je lekarsky termin @Berousik na me tohle nezkousej, a na Krasavici si hraj s nekym jinym.

Debil je také diagnóza, ale lze jej použít urážlivě, stejně tak, jako Ty používáš slovo vřed. A slušné mi to opravdu nepřijde ani malinko. :roll:

• načítám...
mowla
18.8.15 22:26

Já se musím smát, když řekne slovo de..bil krasavicaa, je upřímná, když umea, je to urážlivé a neslušné. A nebo jiný slovo, aby mě zas někdo nechytal za slovíčko. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová