Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20767
18.8.15 19:28
@Tom-Jerry píše:
jen aby :mrgreen: lvice jsou lvice :mrgreen: :mrgreen:

Jo :*

• načítám...
3677
18.8.15 19:30
@Tom-Jerry píše: :hug: nevadí bereme tě taky :lol:

jůůůů :hug: :srdce: :mrgreen: :lol:

• načítám...
20767
@Berousik píše:
Krasavica je blokla? To je mi lito. Neznam jeji minule nicky ani jejich historii, ale jako Krasavica sice byla obcas drsna, ale jen na trotly. Pokud mel dotaz hlavu a patu, ochotne a vecne poradila. A byla to chytra a prakticka zenska. A to ze tu byla furt? Vzdyt byla vecne nekde vyjeta po sluzebkach, mimo domov. Tak si kratila cas no boze, ja bych to delala taky, chlastat se furt neda ;)

Máš naprostou pravdu. Je to škoda.

• načítám...
59347

@JayLee :palec: to je asi nejlepší řešení ;). Uvidíme jak se admini vyjádří, spíš asi ne :mrgreen:

• načítám...
38135
@ka2ka píše:
@jane-e tak napiš jaké měla niky třeba si to spojím, když už jsi tu špínu vytáhla :nevim:

to zadne tajemstvi neni, Misakosa a nejhodnejsi

• načítám...
59347
18.8.15 19:32

@jane-e ty znam jsem myslela že jich měla i víc :lol: :lol:

• načítám...
26716
18.8.15 19:32
@jane-e píše:

Neznam…dalsi prosim :)

• načítám...
38135
18.8.15 19:33
@radkka píše:
A ty nicky jí byly zablokovány, takže to, co dělala dříve (ač nevím, co máš na mysli) není důvod k zablokování Krasavice, takže bych prosila ty sviňárny, které dělala pod touto přezdívkou, jestli žádné nemáš, tak to svědčí spíše o inteligenci tvé, ne naší.

ja o svoji inteligenci pochybovat nemusim ;)
minimalne jeden denicek, kde velmi nevhodne reagovala, nasledne editovala, nakonec je k tomu i diskuze Cenzura na emiminu, muzes si pocist ;)

• načítám...
26716
18.8.15 19:34
@jane-e píše:
:mrgreen: pardon, blbe jsem to precetla. Cetla jsem Misakosa a to byla nejhodnejsi :mrgreen:
  • načítám...
38135
18.8.15 19:35
@Markéta80 píše:
@jane-e ty znam jsem myslela že jich měla i víc :lol: :lol:

to je mozny, ja vim jen o techto, pricemz nejhodnejsi v jejim podani mela tusim dokonce 2 deti, minimalne za jeden predchozi nick uz mela dozivotni ban a ejhle.. :)

• načítám...
59347
18.8.15 19:36

@jane-e jo to bylo nevhodné ale takových tady je co se nevhodně až útočně vyjádří a nic se neděje. navíc je to jen a jen o názorech ;). To by museli smazat dost uživatelek, nebyla jediná ;)

• načítám...
20767
18.8.15 19:37
@jane-e píše:
ja o svoji inteligenci pochybovat nemusim ;)
minimalne jeden denicek, kde velmi nevhodne reagovala, nasledne editovala, nakonec je k tomu i diskuze Cenzura na emiminu, muzes si pocist ;)

Pokud chceš na někoho házet špínu, tak to měj podložené, tohle za moc nestojí.

• načítám...
3677
18.8.15 19:38
@jane-e píše:

Tak mě třeba nic neříkají :nevim: a to než jsem si udělala profil, tak jsem asi 2 roky jen četla :nevim:

• načítám...
3677
18.8.15 19:40
@jane-e píše:
to je mozny, ja vim jen o techto, pricemz nejhodnejsi v jejim podani mela tusim dokonce 2 deti, minimalne za jeden predchozi nick uz mela dozivotni ban a ejhle.. :)

Jakože si vymýšlela? :nevim:

• načítám...
59347
18.8.15 19:40

@Callipo90 ten první to je už hodně dlouho, nejhodnější si vybavuji s fialovym slonem ale furt nevim co provedla tak strašného :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová