Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20777
18.8.15 15:18

Off-topic příspěvky v diskuzích

Dobré odpoledne,
v poslední době se v diskuzích značně rozmohly off-topic příspěvky. Namísto rad se tu objevují nepříjemné uštěpačné odpovědi, zbytečné dohady a odklánění od tématu.

eMimino.cz a diskuze v něm mají být příjemným prostředím, kde se člověk nebojí zeptat. Proto budou off-topic příspěvky z nových diskuzí mazány a problematičtější uživatelé blokováni.

Pokud vám některé otázky připadají nevhodné či hloupé, doporučuji na ně neodpovídat. Není potřeba se vyjádřit za každou cenu. To, že jste už některou situaci zažili nebo vám připadá banální, neznamená, že ji tak berou i ostatní. Proto prosím o větší empatii a zvážení, zda vaše příspěvky nemohou spíše ublížit než pomoct.

Děkuji všem za pochopení. :kytka:

Za adminy zdraví
Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
11700
18.8.15 15:24
@admin píše:
Dobré odpoledne,
v poslední době se v diskuzích značně rozmohly off-topic příspěvky. Namísto rad se tu objevují nepříjemné uštěpačné odpovědi, zbytečné dohady a odklánění od tématu.

eMimino.cz a diskuze v něm mají být příjemným prostředím, kde se člověk nebojí zeptat. Proto budou off-topic příspěvky z nových diskuzí mazány a problematičtější uživatelé blokováni.

Pokud vám některé otázky připadají nevhodné či hloupé, doporučuji na ně neodpovídat. Není potřeba se vyjádřit za každou cenu. To, že jste už některou situaci zažili nebo vám připadá banální, neznamená, že ji tak berou i ostatní. Proto prosím o větší empatii a zvážení, zda vaše příspěvky nemohou spíše ublížit než pomoct.

Děkuji všem za pochopení. :kytka:

Za adminy zdraví
Monika

Ale je vám jasné proč, že? ;)

• načítám...
Bebuu
18.8.15 15:27

Pardon, ale nektere zalozene diskuze jsou opravdu smesne a provokativni, to se pak nekterym reakcim nemuzete divit. :nevim:

• Upravit
733
18.8.15 15:32

@Bebuu A je třeba za každou cenu reagovat? Navíc se to netýká jen těchto diskuzí..opravdu mě nebaví pročítat nějaké téma a přeskakovat x plků o ničem nebo úplně mimo téma, takže souhlasím.

• načítám...
20777
18.8.15 15:32

Pokud je diskuze provokativní, pak ji nahlaste. Jen prosím zvažte, zda právě nejde o ten opravdický, jen pro vás banální dotaz. V tom případě na něj nereagujte.

Díky
Monika

• načítám...
11700
18.8.15 15:35
@Ema1984 píše:
@Bebuu A je třeba za každou cenu reagovat? Navíc se to netýká jen těchto diskuzí..opravdu mě nebaví pročítat nějaké téma a přeskakovat x plků o ničem nebo úplně mimo téma, takže souhlasím.

Je, jinak se přeci nenažene počet příspěvků… Tohle je podle mě ten zásadní problém.
Samozřejmě někdy se stane, ale je tu pár uživatelek, co to dělají vyloženě cíleně.

• načítám...
16906
18.8.15 15:39

@anairda jakože se někdo snaží o co nejvíc příspěvků?
Já jsem to zaznamenala asi týden zpět. A najednou se tu objevily uživatelky, které jsem dlouhou dobu nezaznamenala, buď byly bloknuté nebo někde ve skupinách, nevím. Ale ted jsou opět v každé druhé diskuzi.

• načítám...
11700
18.8.15 15:41
@Izzz píše:
@anairda jakože se někdo snaží o co nejvíc příspěvků?
Já jsem to zaznamenala asi týden zpět. A najednou se tu objevily uživatelky, které jsem dlouhou dobu nezaznamenala, buď byly bloknuté nebo někde ve skupinách, nevím. Ale ted jsou opět v každé druhé diskuzi.

Přesně tak! Jako někde je to sranda a nevadí to, ale většinou to dost ruší…

• načítám...
3097
18.8.15 15:41

@anairda protože jsou co??? Protože jsou práááázdninyyyyy :mrgreen:

• načítám...
11700
18.8.15 15:42
@veronika67 píše:
@anairda protože jsou co??? Protože jsou práááázdninyyyyy :mrgreen:
:palec: Vidíš, to je taky pravda vlastně.
  • načítám...
1281
18.8.15 15:51

Neni to nahodou presne to, co jsem asi pred tydnem psala ja, a byla mi udelena dutka, admin Monika?

• načítám...
21972
18.8.15 15:59
@umea píše:
Neni to nahodou presne to, co jsem asi pred tydnem psala ja, a byla mi udelena dutka, admin Monika?

Ne, to fakt není. Ty jsi byla napomenuta za to, že jsi nesmyslně editovala příspěvek - resp. upravila jsi jej tak, že jsi úplně změnila jeho smysl - a následně nadávala do sebestředných a hysterických rypen těm, které reagovaly na původní znění.
To je hooodně velký rozdíl.

• načítám...
1281
18.8.15 16:00

A vis ze mluvim o jine diskuzi, vid @BohunkaP

• načítám...
10351
18.8.15 16:08

Když je někdo deb.il, tak se to taky dozví. Však je to pro jeho dobro :srdce:

• načítám...
20777
18.8.15 16:14
@zuzouš píše:
Když je někdo deb.il, tak se to taky dozví. Však je to pro jeho dobro :srdce:

Přesně takové reakce tady nemají místo, protože nikomu nepomohou. Diskuze nejsou prostor pro pranýřování. Prosím dodržujte toto jednoduché pravidlo a šetřete čas/nervy sobě i ostatním.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová