Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Knihomyš píše:
@chipsa Ale tenkrát ji admini smazali s tím, že takto nelze maminky malých dětí na netu prezentovat. Že několik uživatelek s poněkud záchodovým humorem kazí pověst českému mateřství nebo jak to bylo.
Diskuse se tuším jmenovala poměrně nevinně, „Kterou rukou se utíráte po velké“, tak nějak.
Taky si tady pamatuji diskuzi, kdy ńjaká holka zkoumala výtoky a dala sem fotku. Chtěla pomoc posoudit, jaký ten výtok vlastně má ![]()
A taky moc nechapu psani ‚denicku‘. Nekdo pise o soukromem zivote podrobnosti.
Nebo pise o svem porodu. A ostatni na pisatelku hned ‚skoci‘ - ‚a tohle se mi nelibilo, co pises ve 2.odstavci‘ a ‚vubec neumis psat‘ apod.
No, kazdym strujcem sveho stesti sam.
A fotoalba uz vubec nechapu…
@chipsa píše:
Taky si tady pamatuji diskuzi, kdy ńjaká holka zkoumala výtoky a dala sem fotku. Chtěla pomoc posoudit, jaký ten výtok vlastně má
pardon za offtopic ale
![]()
@JayLee píše:
chleba neale ubrousky využiju na malého - a placku na kocarek si muzu dat
a tohle je off-topic příspěvek
![]()
ale do off-topic diskuse vlastně patří, že?
![]()
Ale vzdyt ano. Ja ti to neberu. Ja mam taky hodne casu a travim ho po svem.
Ja jsem jen psala, jak to vidim ja.
@JayLee píše:
ostuda jo?asi jak pro koho
ja to třebas tak necitim casu mam vic nez dost na cokoliv a je jen ma vec jak ho travim
ja byt admin tohohle serveru tak bych byla jen rada kdybych tu mela cim dal vic uzivatelu s hodne prispevkama
@Dundee2 píše:
a tohle je off-topic příspěvek![]()
![]()
ale do off-topic diskuse vlastně patří, že?![]()
![]()
![]()
![]()
Zase tady diskutujeme o blbostech, takže kromě návštěvnosti na diskuzi si myslím, že z téhle zbytečně založené diskuze se žádný pořádný závěr neudělá ![]()
@JayLee píše:
ostuda jo?asi jak pro koho
ja to třebas tak necitim casu mam vic nez dost na cokoliv a je jen ma vec jak ho travim
ja byt admin tohohle serveru tak bych byla jen rada kdybych tu mela cim dal vic uzivatelu s hodne prispevkama
Suhlasím..,jako co je komu do toho, kolik tady trávím času
Jde to můj čas… ![]()
A nechápu proč to tak ostatní vytáčí
![]()
@JayLee píše:
tak jako ja jsem se jen vyjádřila když se jednalo o me no a vysvětlila názor za sebedle me to sem patri
a tys tam neviděla ty smajlíky? že je tudíž jedná o ironii ![]()
@chipsa píše:
Taky si tady pamatuji diskuzi, kdy ńjaká holka zkoumala výtoky a dala sem fotku. Chtěla pomoc posoudit, jaký ten výtok vlastně má
tak to jsem ráda, že jsem neviděla ![]()
@chipsa píše:
Jenže tady vůbec nejde o honbu příspěvků, ale to nikdo nechcete pochopit. Jako k čemu ta tabulka je? K ničemu. Koupí si za ni nejukecanější uživatel alespon chleba? Nekoupí!
vždyt sama JayLee na předešlé stránce napsala, že se za nima honí…že je vždy v první desítce nebo dokonce pětce a že ted chce bejt první
já tajně doufám, že je to její styl humoru…ale počet příspěvků svědčí o tom, že to myslí asi vážně
Taky si myslím, že adminům nejde o buzeraci uživatelů.
Ale o to, aby diskuze byly vedeny v jakémsi slušném duchu. Bez zbytečných štiplavých, urážejících a shazujících poznámek. Opravdu je toho tady poslední dobou o moc víc.
Jsem tady už devět let, ale přesně z tohoto důvodu jsem se ani nezabydlela na Baby Café. Jedna skupina místních „elitářek“ dala pocítit téměř každému nováčkovi, jak každý „zobák“ musí šoupat nohama, když se královny královsky baví…
Tady je to poslední dobu taky - v každé diskuzi pořád jedny a ty samé nicky a pořád stejně jedovaté.
Ano, jsou tu zvláštní a pro někoho hloupé diskuze, ale proč se musí jedny a tytéž pořád zviditelňovat,…to nemá s naháněním příspěvků nic společného.
Ostatně já jsem si myslela, že jsme skupina dospělých lidí a nějaká soutěž, kdo bude viset na předních příčkách mně osobně(!) přijde hodně úsměvná a dětinská. Ani to nesleduji, jen jednou jsem omylem klikla na tu stránku.
Spis je rozdil, co zajima majitele serveru, co sleduji (reklama apod.) a jak to citim ja, jako uzivatelka.
@JayLee píše:
@JayLee píše:
no ty jsi byla minulej mesic první tak vis jak![]()
proc neresi tebe taky?
![]()
![]()
protože jsem jen druhá
![]()
Leda by zdejší „elita“ měla jako vedlejšák plácání o ničem, prudění, honění příspěvků…a platí je Babiš
@chipsa píše:
Zase tady diskutujeme o blbostech, takže kromě návštěvnosti na diskuzi si myslím, že z téhle zbytečně založené diskuze se žádný pořádný závěr neudělá
Ale udělá
:
a) zjistili jsme, že je tu mezi námi placený agent
![]()
b) admini touto diskusí rozproudili zdejší diskuse - asi se blíží termín hodnocení, tak je třeba nahnat příspěvky a dobu tady strávenou (jiný smysl mi tato založená diskuse nedává)
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat