Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dundee2 píše:
nějaká slečna/paní má problém, jak znovu použít už jednou koupenou tašku v Lidlu, aby nebyla (byť omylem) nařčena z toho, že jí nechce zaplatit (asi má strach z křivého obvinění nebo nemá ráda potenciální konflikty, byť o ničem, nebo má nějaký blok)
tak jsem radil, co má preventivně udělathttps://www.emimino.cz/…aska-234684/
A co jsi jí poradil tak hrozného, že jsi dostal čočku?
Jinak ve špáru dávali na textilní tašky razítka, aby bylo jasné, že už je zaplacená. Jinak já mám nákupní tašky tak zrasované, že o jejich opotřebení by nikdo neměl pochybnosti i bez těch razítek ![]()
@Callipo90 Musíš kvokat hodnotně, aby inzerentům bylo při náhodném pohledu jasné, že nemáš IQ tykve a že pochopíš, jak skvělé jsou jejich produkty. Plus teda že seženeš peníze na to, aby sis je koupila.
@Callipo90 píše:
@admin smysl diskuze? Nechápu to… tato diskuze je opět o ničem a o ničem i bude, tak to jsem z toho jelendle mého to je cílené aby se právě kvokalo
pokud máte problém s nějakými uživatelkami, tak je napomeňte, něco s nimi udělejte, ale na co zakládat diskuzi opět o ničem. Myslíte, že se tím někdo bude řídit? To snad ne, že ne? Chodí sem dospělý ženský, který už něco zažily a co na srdci, to na jazyku, to že tu jsou zavedený nesmyslný diskuze, tak to by měl pohlídat admin snad, ne? Občas to tu jen shlídnu, ale kolik je tu vymyšlených diskuzí, do kterých už zakladatel nikdy nenapíše, diskuze si žije svým životem, provokativních diskuzí, nesmyslů apod… nečekejte vysokou úroveň odpovědí, když samotná dotaz zakladatele je na pěst a je to totální nesmysl už od začátku. Začala jsem sem docela chodit a pročítat, ale za poslední měsíc se mi tu ani trošku nelíbí, je to tu zaplevelený nesmyslnými diskuzemi a reakcím holek se vůbec nedivím. Měli byste s tím něco dělat.
Přesně tak, mě už se tady taky přestává pomalu líbit. Přiznávám, že mě strašně bavili diskuze o penisech, trojkách, sexuálních hrátkách.. Dobře jsem se u toho bavila, ale po čase už je to o ničem. Jako co furt chcete psát někomu, kdo nemůže dosáhnout orgasmu, nebo hledá někoho na anál? K pobavení dobré, ale tyto diskuze jsou tady furt dokola a už ani není co tam psát. Spíš mám podezření, že je někdo zakládá schválně, aby vyprovokoval reakce a ukecanost.
@pe-terka píše:
A co jsi jí poradil tak hrozného, že jsi dostal čočku?Jinak ve špáru dávali na textilní tašky razítka, aby bylo jasné, že už je zaplacená. Jinak já mám nákupní tašky tak zrasované, že o jejich opotřebení by nikdo neměl pochybnosti i bez těch razítek
v podstatě to, že jelikož v Lidlu nejsou žádné info přepážky, tak tam nemá kdo dát razítko na tašku a že jsou prodejny, kam se k pokladním nedostaneš, dokud neprojdeš krámem („u vchodu“ jsou dvoje oddělené dveře - jedny ven a jedny dovnitř) - a i kvůli reklamaci či vrácení zboží musíš projít krámem
Radil jsem, ať si na tu tašku doma něco napíše fixem - nějak podepíše/označí a bude klid (nebo si tam něco nalepí)
ta paní si koupila takovou tu nejdražší tašku co tam mají a šetří si jí, takže na ní není poznat že už není nová
Příspěvek upraven 18.08.15 v 17:08
@JayLee píše:
Ja hlavne nechapu proc se tu resi to, ze ja jsem na prvním miste nejaky tabulky?nelibi se mi jak to tu resite a je to jen ciste moje věc co me k tomu vede preci - pravidla neporusuju nicim a nikde a když mam co k nejakymu tématu rict coz je k vetisne, tak rada prispeju tak o co jde? Snad jen zavist, ze teda v tej tabulce jsem nekde nahore nebo nevim co jiného
adminy udelaly tuhle tabulku a nevidim na tom nic spatnyho ze se verejne vidi kdo je v cem „nej“
nejde mi vůbec o nejaky darky a v kazdym mesici jsem byla v první 10tce ne li 5tce tak proc ne tedka první?
takze vlastne cela tahle diskuze je o tom, ze ja jsem v tabulce první jestli do to dobre chápu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni si myslejí, že za tu ukecanost bereš prémie ![]()
@chipsa zlatá doba, kdy se mazala pohoršující diskuse „vagina mi vcucla mýdlo“ nebo jak to bylo ![]()
teď by měli admini vypsat odměnu za nalezení diskuse nad 3 strany bez zmínky o bělení análu, mám ten dojem.
@JayLee závist
no to rozhodně
a myslím, že konkrétně tebe nikdo moc neřeší. spíš jen onu tabulku, jejíž smysl je nám (nebo mně určitě) utajen. případně uživatelky, které nahánějí z nějakých důvodů příspěvky blbostma. (můj pohled)
Uprimne - nejlepsi je nic nepsat a na nic nereagovat.
Jinak nechapu - honbu ‚za mnostvim prispevku‘. Vzdyt je preci ostuda, byt zverejnena. Mne by bylo trapne, ze jsem mela nejvic prispevku a travim tady tolik casu.
@JayLee píše:
Ja hlavne nechapu proc se tu resi to, ze ja jsem na prvním miste nejaky tabulky?nelibi se mi jak to tu resite a je to jen ciste moje věc co me k tomu vede preci - pravidla neporusuju nicim a nikde a když mam co k nejakymu tématu rict coz je k vetisne, tak rada prispeju tak o co jde? Snad jen zavist, ze teda v tej tabulce jsem nekde nahore nebo nevim co jiného
adminy udelaly tuhle tabulku a nevidim na tom nic spatnyho ze se verejne vidi kdo je v cem „nej“
nejde mi vůbec o nejaky darky a v kazdym mesici jsem byla v první 10tce ne li 5tce tak proc ne tedka první?
takze vlastne cela tahle diskuze je o tom, ze ja jsem v tabulce první jestli do to dobre chápu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale to vubec ne, o tebe zacalo jit az v okamziku, kdy jsem sem dala odkaz na tamtu diskuzi, kde jsi priznala, ze tenhle mesic chces bejt prvni, cemuz tady nektere damy nechtely verit, ze by o to nekdo cilene usiloval ![]()
@vin píše:
Jinak nechapu - honbu ‚za mnostvim prispevku‘. Vzdyt je preci ostuda, byt zverejnena. Mne by bylo trapne, ze jsem mela nejvic prispevku a travim tady tolik casu.
@Izzz píše:![]()
![]()
Jenže tady vůbec nejde o honbu příspěvků, ale to nikdo nechcete pochopit. Jako k čemu ta tabulka je? K ničemu. Koupí si za ni nejukecanější uživatel alespon chleba? Nekoupí!
@JayLee píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mně přijde, že hlavně @amin ce šlo o to, aby se v diskuzích neuráželo a nerýpalo, když někdo žádá o radu, i když sebehloupější.. akorát se ta diskuze zase zvrhla jinam ![]()
@chipsa Ale tenkrát ji admini smazali s tím, že takto nelze maminky malých dětí na netu prezentovat. Že několik uživatelek s poněkud záchodovým humorem kazí pověst českému mateřství nebo jak to bylo.
Diskuse se tuším jmenovala poměrně nevinně, „Kterou rukou se utíráte po velké“, tak nějak.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat