Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
38135
18.8.15 18:03
@chipsa píše:
Já to vidím jako trest za ukecanost. Tak tady trávila hodně času, no a co?

ty me bavis, nejdriv neveris, ze nekdo honi prispevky, aby byl v tabulce a ted tohle :mrgreen:

• načítám...
25179
18.8.15 18:04
@Tom-Jerry píše:
Krasavicaa

No jak jste o ní psali, napadlo mě to, ale nechtěla jsem jmenovat. Souhlasím i s tím, že poslední dobou ubrala na sarkasmech a byla s ní taková pohodová sranda…A proč to udělali, na základě jaké diskuse - příspěvku?

• načítám...
3677
18.8.15 18:06
@radkka píše:
To by mě také zajímalo 8o ta byla náhodou fajn. To poletím za chvíli taky :roll:

Ty jsi jasná :mrgreen: :palec: :lol:

• načítám...
3677
18.8.15 18:08
@JayLee píše:
v ¨první rade nez nekomu něco napisu tak se ji zepatm zda vůbec muzu ;) minimalne je to slunost ;) ja ji tak v poslední době prisla na chut ač mi nikdy nevadila ;) a j sranda s ni byla to jo :palec:

Jasný ;) :kytka:

• načítám...
20767
18.8.15 18:08
@Callipo90 píše:
Ty jsi jasná :mrgreen: :palec: :lol:

Ty se moc nesměj :cert: :mrgreen:

• načítám...
10905
18.8.15 18:13

@JayLee To zní jak „dostala rozum a odešla z emimina“.
Já to chci taky vědět, pokud Krasavicaa svolí :)

• načítám...
3677
18.8.15 18:14
@radkka píše:
Ty se moc nesměj :cert: :mrgreen:

Jááááá? Já nic :cert: :mrgreen: :lol:… já se tady ještě hodně držim :mrgreen: a dost často si hodně sedím na prstech :mrgreen: :lol:

• načítám...
3522
18.8.15 18:23
@umea píše:
Dovolim si skromne poznamenat, ze tento navrh padl z me strany, a ze se domnivam, ze by kvalite diskuzi velmi prospel.

Nema smysl cist 2 nebo 3 stranku tematu - uz se tam Anca hada s Barcou, a tema se uplne odkloni. Take vetsina mych prispevku zacina „Necetla jsem diskusi, reaguji na uvodni prispevek“, protoze se nechci zapojovat do hadek a vzajemneho osocovani.

O chronickych diskusich typu „Rodicak prisel“, „Nadrzena“, „Mam doma debila“, „Maminky, co uz neockujete“ kde je z toho vicemene verejna skupina, ani nemluvim. Takove diskuse maji byt uzamceny a preveleny jako skupina, pro ostatni nema smysl je otevirat.

Navic je zde hodne neprijemnych uzivatelu, co opravdu chodi sypat jen ustepacne poznamky a radoby vtipne hlasky, misto aby napsaly dobre minenou radu. Takove bych treba ja davno vyblokovala, treba na tyden, at se zklidni. Delaji si z toho privatni pokafranicko a odrazuji ty slusne od prispivani. Dale mi vadi vyblivacky emoci, ktere zasahne jedno slovo v prispevku a napisi tri odstavce jedu a hysterickych emoci, a diskuse je tim padem jen a jen o nich. To opravdu nesnasim

:palec: :palec: :palec: Krásný návrh. Souhlasím! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
26270
18.8.15 18:25

Vzhledem k tomu, že sem většinou chodí svéprávní dospělí lidé, tak nevidím moc smysl v regulaci prostřednictvím adminů. Nehledě na to, že jsem si všimla, že tu platí na každého jiný metr, většinou v závislosti na subjektivním vnímání té které administrátorky…V reálném životě vaše rozhovory s různými lidmi reguluje kdo???
Pokud by tu byla vědecká poradna renomovaných odborníků, pak chápu moderování diskuzí, aby nedocházelo k přílišnému odklonu od daného tématu či otázky, ale jinak?
Každý rozhovor se přece vyvíjí nějakým směrem…to by pak nemělo ani smysl obnovování diskuzí, protože jen v malé části se obnovitelka přísně drží primárního dotazu zakladatelky…

• načítám...
20767
18.8.15 18:27
@Callipo90 píše:
Jááááá? Já nic :cert: :mrgreen: :lol:… já se tady ještě hodně držim :mrgreen: a dost často si hodně sedím na prstech :mrgreen: :lol:

Já náhodou ani nebyla nikdy napomenuta :P Budeš mi muset říct, jak to děláš, já to nedovedu :nevim: :mrgreen:

• načítám...
20767
18.8.15 18:29
@Malaga píše:
Vzhledem k tomu, že sem většinou chodí svéprávní dospělí lidé, tak nevidím moc smysl v regulaci prostřednictvím adminů. Nehledě na to, že jsem si všimla, že tu platí na každého jiný metr, většinou v závislosti na subjektivním vnímání té které administrátorky…V reálném životě vaše rozhovory s různými lidmi reguluje kdo???
Pokud by tu byla vědecká poradna renomovaných odborníků, pak chápu moderování diskuzí, aby nedocházelo k přílišnému odklonu od daného tématu či otázky, ale jinak?
Každý rozhovor se přece vyvíjí nějakým směrem…to by pak nemělo ani smysl obnovování diskuzí, protože jen v malé části se obnovitelka přísně drží primárního dotazu zakladatelky…

Krásně řečeno.

• načítám...
3677
18.8.15 18:30
@radkka píše:
Já náhodou ani nebyla nikdy napomenuta :P Budeš mi muset říct, jak to děláš, já to nedovedu :nevim: :mrgreen:

Naučila mě to práce :mrgreen: :lol: prostě někdy mi to za ty nervy nestojí :lol: držím se hesla… nejhorší je srážka s blbcem a blbci nevysvětlíš, že je blbec :lol:

• načítám...
59345
18.8.15 18:32

Nechápu proč jí blokli, sice už po xté :lol: tak snad se zase vrátí. Navíc nevim jak to bude s jejíma uzavřenýma skupinama :roll:. Vim že u adminů nebyla v oblibě ale tohle mě přijde jako hnusná cenzura :cert: :cert: Dvojí metr :poblion: :poblion:

• načítám...
20767
18.8.15 18:32
@Callipo90 píše:
Naučila mě to práce :mrgreen: :lol: prostě někdy mi to za ty nervy nestojí :lol: držím se hesla… nejhorší je srážka s blbcem a blbci nevysvětlíš, že je blbec :lol:

Máš svatou pravdu, kolikrát koukám, co za exempláře po světě chodí :lol: Ale teda Krasavice mě mrzí, to byla fajn holka :(

• načítám...
20767
18.8.15 18:33

@Markéta80 Co se divíš, však se podívej, komu to tady patří.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová