Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@JayLee píše:
tak sama neodesla ale adminy rozhodly ze konci
Asi už byla příliš umírněná, no.
@Markéta80 píše:
Nechápu proč jí blokli, sice už po xtétak snad se zase vrátí. Navíc nevim jak to bude s jejíma uzavřenýma skupinama
. Vim že u adminů nebyla v oblibě ale tohle mě přijde jako hnusná cenzura
![]()
Dvojí metr
![]()
naprosto souhlasím ![]()
@tanker píše:![]()
![]()
Krásný návrh. Souhlasím!
![]()
![]()
a proč nám furt do Nadržené chodíš, když jseš proti tomu
si trošku protiřečíš ne ![]()
@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názor
Navíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted
. Sad se brzo vrátí jako už několikrát ![]()
@Markéta80 píše:
@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názorNavíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted
![]()
. Sad se brzo vrátí jako už několikrát
jenže tady můžeš psát jen sluníčkově a jak nepíšeš tak dostaneš ťafku, taky jsem za vrácení Krasavice
@Terdul píše:
Krasavicaa byla sice drsná, ale inteligentní a ochotná, pokud dotyčný nebyl mimoň.
přesně tak, já s ní taky nikdy neměla problém ![]()
@Knihomyš píše:
@Malaga Tak s první větou by se dalo dlouze polemizovat
Tak většinou jsou tady maminky a víc je jich spíš zletilých než nezletilých… a předpokládám, že jsou i svéprávné jinak by nejspíš nemohly vychovávat děti.
Možná někdo poradí (sice je to OT) - může nesvéprávná matka mít potomky ve své péči a vychovávat je? Díky, M. ![]()
@Malaga píše:
Tak většinou jsou tady maminky a víc je jich spíš zletilých než nezletilých… a předpokládám, že jsou i svéprávné jinak by nejspíš nemohly vychovávat děti.Možná někdo poradí (sice je to OT) - může nesvéprávná matka mít potomky ve své péči a vychovávat je? Díky, M.
no myslím že může, ale musí mít přiděleného opatrovníka co na ní dohlíží
@Tom-Jerry píše:
jenže tady můžeš psát jen sluníčkově a jak nepíšeš tak dostaneš ťafku, taky jsem za vrácení Krasavice
myslím, že se takhle na přání některých uživatelek opakovaně vracel bloknutý Elektrolux (nebo tak nějak), tak vám to třeba vyjde i s tou Krasavicou
Milé dámy, již pár stránek jsou vaše příspěvk off-topic. Admini by to tu měli uzamknout, protože tato diskuze již k ničemu nepřispívá ![]()
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry hm tak to asi taky brzo poletim![]()
neboj, já už dostala upozornění ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat