Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10905
18.8.15 18:33
@JayLee píše:
tak sama neodesla ale adminy rozhodly ze konci ;)

Asi už byla příliš umírněná, no.

• načítám...
33022
18.8.15 18:34
@Markéta80 píše:
Nechápu proč jí blokli, sice už po xté :lol: tak snad se zase vrátí. Navíc nevim jak to bude s jejíma uzavřenýma skupinama :roll:. Vim že u adminů nebyla v oblibě ale tohle mě přijde jako hnusná cenzura :cert: :cert: Dvojí metr :poblion: :poblion:

naprosto souhlasím :pankac:

• načítám...
10905
18.8.15 18:34

@Malaga Tak s první větou by se dalo dlouze polemizovat :)

• načítám...
3187
18.8.15 18:35
@tanker píše: :palec: :palec: :palec: Krásný návrh. Souhlasím! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

a proč nám furt do Nadržené chodíš, když jseš proti tomu :nevim: si trošku protiřečíš ne :nevim:

• načítám...
59345
18.8.15 18:36

@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názor :roll: Navíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted :roll: :roll:. Sad se brzo vrátí jako už několikrát :palec:

• načítám...
59345
18.8.15 18:38

@JayLee jen aby :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
33022
18.8.15 18:38
@Markéta80 píše:
@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názor :roll: Navíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted :roll: :roll:. Sad se brzo vrátí jako už několikrát :palec:

jenže tady můžeš psát jen sluníčkově a jak nepíšeš tak dostaneš ťafku, taky jsem za vrácení Krasavice

• načítám...
33022
18.8.15 18:39
@Terdul píše:
Krasavicaa byla sice drsná, ale inteligentní a ochotná, pokud dotyčný nebyl mimoň.

přesně tak, já s ní taky nikdy neměla problém :nevim:

• načítám...
26270
18.8.15 18:39
@Knihomyš píše:
@Malaga Tak s první větou by se dalo dlouze polemizovat :)

Tak většinou jsou tady maminky a víc je jich spíš zletilých než nezletilých… a předpokládám, že jsou i svéprávné jinak by nejspíš nemohly vychovávat děti.

Možná někdo poradí (sice je to OT) - může nesvéprávná matka mít potomky ve své péči a vychovávat je? Díky, M. ;)

• načítám...
33022
18.8.15 18:40
@Malaga píše:
Tak většinou jsou tady maminky a víc je jich spíš zletilých než nezletilých… a předpokládám, že jsou i svéprávné jinak by nejspíš nemohly vychovávat děti.Možná někdo poradí (sice je to OT) - může nesvéprávná matka mít potomky ve své péči a vychovávat je? Díky, M. ;)

no myslím že může, ale musí mít přiděleného opatrovníka co na ní dohlíží

• načítám...
26270
18.8.15 18:41
@Tom-Jerry píše:
jenže tady můžeš psát jen sluníčkově a jak nepíšeš tak dostaneš ťafku, taky jsem za vrácení Krasavice

myslím, že se takhle na přání některých uživatelek opakovaně vracel bloknutý Elektrolux (nebo tak nějak), tak vám to třeba vyjde i s tou Krasavicou

• načítám...
59345
18.8.15 18:43

@Tom-Jerry hm tak to asi taky brzo poletim :lol: :lol:

• načítám...
13119

Milé dámy, již pár stránek jsou vaše příspěvk off-topic. Admini by to tu měli uzamknout, protože tato diskuze již k ničemu nepřispívá :mrgreen:

• načítám...
33022
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry hm tak to asi taky brzo poletim :lol: :lol:

neboj, já už dostala upozornění :mrgreen:

• načítám...
3677
18.8.15 18:44

Taky jí chci zpět! Takhle můžou smazat pomalu každýho :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat