Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3677
18.8.15 17:27
@chipsa píše:
Přesně tak, mě už se tady taky přestává pomalu líbit. Přiznávám, že mě strašně bavili diskuze o penisech, trojkách, sexuálních hrátkách.. Dobře jsem se u toho bavila, ale po čase už je to o ničem. Jako co furt chcete psát někomu, kdo nemůže dosáhnout orgasmu, nebo hledá někoho na anál? K pobavení dobré, ale tyto diskuze jsou tady furt dokola a už ani není co tam psát. Spíš mám podezření, že je někdo zakládá schválně, aby vyprovokoval reakce a ukecanost.

To by měli řešit admini, primárně to, že tady vzniká neskutečný množství hloupejch a provokativních dotazů, úchylnejch a já nevim jakýho ještě typu, většinou to má stejný scénář. Zakladatel je uživatel nebo uživatelka, která má tak 10-20 příspěvků a už se neozve. Jsou to prostě schválně vyvolané diskuze, ale za jakým účelem :nevim: tak se pak těžko může admin divit, že na blbou otázku, blbá odpověď a tím jak se tu toto množí, tak se ani nedivím, že se některé neudrží.

• načítám...
5797
18.8.15 17:28
@JayLee píše:
no ty jsi byla minulej mesic první tak vis jak :hug: :mrgreen: proc neresi tebe taky? :nevim: :P :mrgreen:

protože teď jsi na seznamu k odstřelu ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já už si vyzkoušel blokaci :pankac: :pankac: :pankac:
U tebe zkouší kamenování :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3677
18.8.15 17:29
@Knihomyš píše:
@Callipo90 Musíš kvokat hodnotně, aby inzerentům bylo při náhodném pohledu jasné, že nemáš IQ tykve a že pochopíš, jak skvělé jsou jejich produkty. Plus teda že seženeš peníze na to, aby sis je koupila.

Jak to teď myslíš? Myslíš podobné diskuze, které tu něco propagují nenápadně apod.?

• načítám...
9374
18.8.15 17:29
@adriana2000 píše:
mně přijde, že hlavně @amin ce šlo o to, aby se v diskuzích neuráželo a nerýpalo, když někdo žádá o radu, i když sebehloupější.. akorát se ta diskuze zase zvrhla jinam :mrgreen:

Přesně tak :palec:

• načítám...
5797
18.8.15 17:31
@Callipo90 píše:
To by měli řešit admini, primárně to, že tady vzniká neskutečný množství hloupejch a provokativních dotazů, úchylnejch a já nevim jakýho ještě typu, většinou to má stejný scénář. Zakladatel je uživatel nebo uživatelka, která má tak 10-20 příspěvků a už se neozve. Jsou to prostě schválně vyvolané diskuze, ale za jakým účelem :nevim: tak se pak těžko může admin divit, že na blbou otázku, blbá odpověď a tím jak se tu toto množí, tak se ani nedivím, že se některé neudrží.

Protože to jsou klony jedněch a těch samejch lidí. Už jsme tady asi 100× upozorňovali, že sjou tu tací, co používají více nicků současně a pokud je nějaký zablokován, vrátí se reinkarnován - a zakládá furt ty samé stupidní diskuse a píše stejně stupidní příspěvky.

To si myslím, že je daleko větší problém - než ty srandičky tady

• načítám...
5797
18.8.15 17:33
@JayLee píše:
8o ja nechci ani jedno :nevim: :mrgreen:

tak pak se drž hesla „hudu drž a šoupej nohama“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
33155
@JayLee píše:

klid to přejde jako lavina :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
21972
@chipsa píše:
Zase tady diskutujeme o blbostech, takže kromě návštěvnosti na diskuzi si myslím, že z téhle zbytečně založené diskuze se žádný pořádný závěr neudělá :lol:

A nebude to tím, že admini tu diskusi nezaložili proto, abychom tady „udělali pořádný závěr“? ;)

• načítám...
3677
@Izzz píše:
Leda by zdejší „elita“ měla jako vedlejšák plácání o ničem, prudění, honění příspěvků…a platí je Babiš

Teď budu asi zvědavá a zase je to mimo téma, ale už xkrát jsem tu četla o místní elitě, ale nějak nedokážu vydedukovat kdo to jako má být, prozradí mi to někdo? :mrgreen: :lol: klidně SZ.

• načítám...
38135
18.8.15 17:34
@JayLee píše:
no ty jsi byla minulej mesic první tak vis jak :hug: :mrgreen: proc neresi tebe taky? :nevim: :P :mrgreen:

tak vezmem na paskal celou obvyklou top 10 ne? :mrgreen:

• načítám...
10905
18.8.15 17:34
@chipsa píše:
Taky si tady pamatuji diskuzi, kdy ńjaká holka zkoumala výtoky a dala sem fotku. Chtěla pomoc posoudit, jaký ten výtok vlastně má :lol:

Jako přímo jak jí to vytéká, jo? 8o
Kalhotky s produktem by mě nerozhodily, mám podezření, že jsou tu diskuse s výkaly miminek, ale cíleně se jim vyhýbám.

• načítám...
3677
18.8.15 17:35
@Dundee2 píše:
Protože to jsou klony jedněch a těch samejch lidí. Už jsme tady asi 100× upozorňovali, že sjou tu tací, co používají více nicků současně a pokud je nějaký zablokován, vrátí se reinkarnován - a zakládá furt ty samé stupidní diskuse a píše stejně stupidní příspěvky.To si myslím, že je daleko větší problém - než ty srandičky tady

Jsem téhož názoru… :pankac:

• načítám...
5797
18.8.15 17:35
@radúna píše:
Taky si myslím, že adminům nejde o buzeraci uživatelů.
Ale o to, aby diskuze byly vedeny v jakémsi slušném duchu. Bez zbytečných štiplavých, urážejících a shazujících poznámek. Opravdu je toho tady poslední dobou o moc víc.
Jsem tady už devět let, ale přesně z tohoto důvodu jsem se ani nezabydlela na Baby Café. Jedna skupina místních „elitářek“ dala pocítit téměř každému nováčkovi, jak každý „zobák“ musí šoupat nohama, když se královny královsky baví…
Tady je to poslední dobu taky - v každé diskuzi pořád jedny a ty samé nicky a pořád stejně jedovaté.

Ano, jsou tu zvláštní a pro někoho hloupé diskuze, ale proč se musí jedny a tytéž pořád zviditelňovat,…to nemá s naháněním příspěvků nic společného.

Ostatně já jsem si myslela, že jsme skupina dospělých lidí a nějaká soutěž, kdo bude viset na předních příčkách mně osobně(!) přijde hodně úsměvná a dětinská. Ani to nesleduji, jen jednou jsem omylem klikla na tu stránku.

já jsem sem v červnu přišel jako nováček a nic podobného nezažil. Žádné uživatelky po mě nešly. To jen jeden malý klouček (ale to je jiná kategorie :mrgreen: )

• načítám...
10905
18.8.15 17:36
@JayLee píše:

tuším, že doufáš, že ti zoufalé uživatelky emimina nabídnou zaslání DVOU placek (případně balení ubrousků) za to, že budeš mít měsíčně míň jak 300 příspěvků :mrgreen:

• načítám...
5797
18.8.15 17:37
@Callipo90 píše:
Teď budu asi zvědavá a zase je to mimo téma, ale už xkrát jsem tu četla o místní elitě, ale nějak nedokážu vydedukovat kdo to jako má být, prozradí mi to někdo? :mrgreen: :lol: klidně SZ.

Kdo se považuje za elitu, ať se přihlásí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová