Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
38135
18.8.15 16:14
@anairda píše:
Je, jinak se přeci nenažene počet příspěvků… Tohle je podle mě ten zásadní problém.

taky to tak vidim ;)
se tady vyhlasuje nejaka soutez ci co to vubec je a pak se dostava pres prsty za OT - no ale kde by ta neboha snazici se devcata mela ty prispevky nahrabat..? :roll:

• načítám...
33022
18.8.15 16:16

@admin zavedli jste úplně nesmyslné žebříčky o nejupovídanější uživatelku a jako následek toho se začali plevelit diskuse daleko víc než do té doby. Dřív to bylo taky, ale ne tolik, uživatelky, které se dřív mihly sem tam někde jsou teď všude, nahánějí příspěvky. Místo toho, abyste tabulky zrušili, zavedete blokování uživatelek, hmm taky řešení i když ne asi nejlepší.

• načítám...
11700
18.8.15 16:18

@Tom-Jerry :palec: Souhlasím… Ale to se asi dalo čekat, ne? :nevim: Asi ne. :mrgreen: Já teda osobně ani moc nechápu smysl této diskuze, to je jako postrašení, nebo další příležitost k plkání? :nevim:

• načítám...
20777
18.8.15 16:19

Ráda bych jen upřesnila, že problémy se netýkají výhradně první desítky neukecanějších diskutujících. Ale i řady těch, kteří příspěvky nenahánějí.

Monika

• načítám...
33022
18.8.15 16:21

To že se někdo nedostane do první desítky neznamená, že také nenahánějí příspěvky. Znamená to jen to, že jsou míň upovídané než první desítka.

• načítám...
10905
18.8.15 16:24

@admin Jak diagnostikujete, jestli někdo nahání nebo nenahání příspěvky? (Jako on teda stačí jeden „naháněč“ a pár lidí, co prostě baví krafat.)

• načítám...
38135
18.8.15 16:25
@Tom-Jerry píše:
To že se někdo nedostane do první desítky neznamená, že také nenahánějí příspěvky. Znamená to jen to, že jsou míň upovídané než první desítka.

sebrala jsi mi to zpod prstu, doslova :D

• načítám...
1980
18.8.15 16:26

Tahle diskuze by také nemusela být založena. Kdyby do různých diskuzí přispívaly pouze ty, které mají k založenému tématu smysluplnou adekvátní odpověď či radu. Na nicneříkající bláboly tady opravdu nejsou admini zvědaví, to se jim nedivím. Ale na druhou stranu, je tu dost témat, která opravdu nemohl založit nikdo lucidní :roll: a nad kterými zůstává rozum stát. Nám, orientovaným časem a prostorem.

Příspěvek upraven 18.08.15 v 16:28

• načítám...
13331
18.8.15 16:28

Co furt máte s tím naháněním příspěvků? Myslíte si, že je za to ńjaká cena, či co? Je úplně jedno kolik kdo má příspěvků, věnovaný čas E-miminu je zcela zadarmo. Kdo chce pokecat, tak se někam zařadí. Kdo nechce, najde si jiné využití volného času. Žádná prémie za ukecanost není.

• načítám...
10905
18.8.15 16:28

Jinak si teda vzpomínám, že tu před časem padl návrh (nikoliv ode mne), aby bylo možné příspěvky „lajkovat“ nebo potlačovat jedním kliknutím na + nebo -, oceněné se zvýrazní, neoblíbené se potlačí do zapomnění, podobný systém znám třeba z videacesky.cz .

Myslím, že by to kvalitě diskusí přispělo výrazně víc než výzvy jako tato. Akorát by to stálo nějaký programátorský čas a tím i peníze, že?

• načítám...
10905
18.8.15 16:31
@Shreya píše:
Tahle diskuze by také nemusela být založena. Kdyby do různých diskuzí přispívaly pouze ty, které mají k založenému tématu smysluplnou adekvátní odpověď či radu. Na nicneříkající bláboly tady opravdu nejsou admini zvědaví, to se jim nedivím. Ale na druhou stranu, je tu dost témat, která opravdu nemohl založit nikdo lucidní :roll: a nad kterými zůstává rozum stát. Nám, orientovaným časem a prostorem.Příspěvek upraven 18.08.15 v 16:28

No, víš, ono je to balancování mezi maximálním počtem příspěvků/zobrazení, což souvisí s příjmy za reklamu, a mezi tím, aby server byl aspoň trošku smysluplný a někdo tu vůbec inzerovat chtěl.
Je to těžký.

• načítám...
33022
18.8.15 16:31

@chipsa ne cena za to asi není, ale to že tu určité uživatelky nahánějí příspěvky, aby se jejich nich objevil v tabulce je fakt.

• načítám...
16906
18.8.15 16:34

Nevěřim, že existuje někdo, kdo cíleně píše proto, aby nahnal příspěvky. A že by jeho cílem byl posun nahoru v nějakém žebříčku na nějakém serveru pro matky? Proč by to dotyčná osoba dělala? Nebo jsem asi z jiného světa, když v tom nevidím žádný smysl…

• načítám...
1219
18.8.15 16:35

@admin souhlasím s vámi, ale jistě jste si všimly, že se jedná o stále stejné uživatelky, které patří ke zdejší „elitě“ a které zaplaví každou druhou diskuzi tlachání o něčem mimo emimino… možná by nebylo od věci je slušně požádat o trochu slušnosti, jak říkáte, nemusí se vyjadřovat všude, a třeba by jim spadl hřebínek..

• načítám...
33022
18.8.15 16:35
@Izzz píše:
Nevěřim, že existuje někdo, kdo cíleně píše proto, aby nahnal příspěvky. A že by jeho cílem byl posun nahoru v nějakém žebříčku na nějakém serveru pro matky? Proč by to dotyčná osoba dělala? Nebo jsem asi z jiného světa, když v tom nevidím žádný smysl…

takových je tu spousta, v nejedné diskusi jsem na ně narazila a ještě se hecovaly

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová