Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dundee2 píše:
Nechci vás napomínat, ale není vaše/naše diskuse už taky off-topic?![]()
![]()
![]()
![]()
Přesně tak, o čem je vlastně tato založená diskuze? O ničem ![]()
@Tom-Jerry píše:
@chipsa ještě pořád tomu nevěříš? Tady máš důkaz..
to není důkaz - to si někdo jen dělá p.del - vždyť se dostávájí jen nějaký přihlouplý placky na šaty nebo co. To je k ničemu. Kdyby posílali alespoň hrnek - to by byla jiná - ten už k něčemu je - je na kafe
a jeden kývající
k tomu
@chipsa píše:
Přesně tak, o čem je vlastně tato založená diskuze? O ničem
to se zeptej adminů, ti ji zložili
@chipsa píše:
Přesně tak, o čem je vlastně tato založená diskuze? O ničem
Jako každá druhá tady. Já věcně např. přispěl do diskuse o tašce z Lidlu a dostal jsem držkovou od zdejších ženštin, že řeším pí. oviny. Tak co chcete víc?
@Dundee2 no nevím jestli je to jen sranda, když dotyčná je na prvním místě ![]()
@Dundee2 píše:
to není důkaz - to si někdo jen dělá p.del - vždyť se dostávájí jen nějaký přihlouplý placky na šaty nebo co. To je k ničemu. Kdyby posílali alespoň hrnek - to by byla jiná - ten už k něčemu je - je na kafea jeden kývající
k tomu
Přijdu z práce, nudím se tak jdu pokecat za holkama. Dělají si všichni mezi sebou srandu a kecají o všem možném. O tom to celé je, ne o tom že by někomu záleželo na bezcenné tabulce.
@admin píše:
Přesně takové reakce tady nemají místo, protože nikomu nepomohou. Diskuze nejsou prostor pro pranýřování. Prosím dodržujte toto jednoduché pravidlo a šetřete čas/nervy sobě i ostatním.Monika
Od buzerace adminů jsem sem prchla z rodiny a velmi doufám, že nebudu muset prchnout odsud.
Diskuze je od slova diskutovat. Pokud vím, tak největší čočku dostávají jen ty, které se ptají…mám nárok?… stát nepomáhá.., nízký rodičák,… přeci nebudu sedět doma na zadku a dodržovat vycházky při neschopence apod. Prostě na blbou otázku dostane zakladatelka blbou odpověď.
To, že to tu koupil Bábiš, snad nemusí znamenat, že tu zůstanou jen ovce, s IQ houpacího koně, které budou bečet na znamení. Měli byste být rádi, že sem ženské chodí plkat. Nebo stále jen testujete, jestli už lidi přestali samostatně myslet?
@Dundee2 píše:
Jako každá druhá tady. Já věcně např. přispěl do diskuse o tašce z Lidlu a dostal jsem držkovou od zdejších ženštin, že řeším pí. oviny. Tak co chcete víc?
Co bylo s taskama? Něco jsem propasla ![]()
@Kelsey píše:
Co bylo s taskama? Něco jsem propasla
nějaká slečna/paní má problém, jak znovu použít už jednou koupenou tašku v Lidlu, aby nebyla (byť omylem) nařčena z toho, že jí nechce zaplatit (asi má strach z křivého obvinění nebo nemá ráda potenciální konflikty, byť o ničem, nebo má nějaký blok)
tak jsem radil, co má preventivně udělat
@Dundee2 píše:
to není důkaz - to si někdo jen dělá p.del - vždyť se dostávájí jen nějaký přihlouplý placky na šaty nebo co. To je k ničemu. Kdyby posílali alespoň hrnek - to by byla jiná - ten už k něčemu je - je na kafea jeden kývající
k tomu
pri poctu prispevku, s jakym tabulku vede, nedela
akorat nevim, jestli je motivaci placka nebo pastelky nebo co se to dava, nebo proste fakt byt „nejlepsi“ ![]()
Dovolim si skromne poznamenat, ze tento navrh padl z me strany, a ze se domnivam, ze by kvalite diskuzi velmi prospel.
Nema smysl cist 2 nebo 3 stranku tematu - uz se tam Anca hada s Barcou, a tema se uplne odkloni. Take vetsina mych prispevku zacina „Necetla jsem diskusi, reaguji na uvodni prispevek“, protoze se nechci zapojovat do hadek a vzajemneho osocovani.
O chronickych diskusich typu „Rodicak prisel“, „Nadrzena“, „Mam doma debila“, „Maminky, co uz neockujete“ kde je z toho vicemene verejna skupina, ani nemluvim. Takove diskuse maji byt uzamceny a preveleny jako skupina, pro ostatni nema smysl je otevirat.
Navic je zde hodne neprijemnych uzivatelu, co opravdu chodi sypat jen ustepacne poznamky a radoby vtipne hlasky, misto aby napsaly dobre minenou radu. Takove bych treba ja davno vyblokovala, treba na tyden, at se zklidni. Delaji si z toho privatni pokafranicko a odrazuji ty slusne od prispivani. Dale mi vadi vyblivacky emoci, ktere zasahne jedno slovo v prispevku a napisi tri odstavce jedu a hysterickych emoci, a diskuse je tim padem jen a jen o nich. To opravdu nesnasim.
K tem „outlandish“ diskusim: Pokud se nekomu diskuze zda nesmyslna, nikdo ho nenuti do ni prispivat.@Knihomyš píše:
Jinak si teda vzpomínám, že tu před časem padl návrh (nikoliv ode mne), aby bylo možné příspěvky „lajkovat“ nebo potlačovat jedním kliknutím na + nebo -, oceněné se zvýrazní, neoblíbené se potlačí do zapomnění, podobný systém znám třeba z videacesky.cz .Myslím, že by to kvalitě diskusí přispělo výrazně víc než výzvy jako tato. Akorát by to stálo nějaký programátorský čas a tím i peníze, že?
@Tom-Jerry píše:
@Dundee2 no nevím jestli je to jen sranda, když dotyčná je na prvním místě
přece si nemyslíš, že tu někdo bude hodiny psát nesmysly jenom proto, aby dostal přiblblou placku „I´m your father“
- viz.
https://www.emimino.cz/…ther-551170/
to je evidentně recese nebo sázka nebo prostě hec
@chipsa píše:
Přijdu z práce, nudím se tak jdupokecat za holkama. Dělají si všichni mezi sebou srandu a kecají o všem možném. O tom to celé je, ne o tom že by někomu záleželo na bezcenné tabulce.
To je bezva. K tomu je tohle fajn. Ale tady to opět směřuje k tomu, že se každá diskuze zaplevelí kámoškama, co si jdou pokecat a dělat si srandu mezi sebou. Třeba v diskuzi o tašce z lidlu, o MD, o kamarádce, o milencích, o pískovišti.
@Dundee2 píše:
nějaká slečna/paní má problém, jak znovu použít už jednou koupenou tašku v Lidlu, aby nebyla (byť omylem) nařčena z toho, že jí nechce zaplatit (asi má strach z křivého obvinění nebo nemá ráda potenciální konflikty, byť o ničem, nebo má nějaký blok)
tak jsem radil, co má preventivně udělathttps://www.emimino.cz/…aska-234684/
To zní zajímavě, jdu se tam podívat ![]()
@admin smysl diskuze? Nechápu to… tato diskuze je opět o ničem a o ničem i bude, tak to jsem z toho jelen
dle mého to je cílené aby se právě kvokalo
pokud máte problém s nějakými uživatelkami, tak je napomeňte, něco s nimi udělejte, ale na co zakládat diskuzi opět o ničem. Myslíte, že se tím někdo bude řídit? To snad ne, že ne? Chodí sem dospělý ženský, který už něco zažily a co na srdci, to na jazyku, to že tu jsou zavedený nesmyslný diskuze, tak to by měl pohlídat admin snad, ne? Občas to tu jen shlídnu, ale kolik je tu vymyšlených diskuzí, do kterých už zakladatel nikdy nenapíše, diskuze si žije svým životem, provokativních diskuzí, nesmyslů apod… nečekejte vysokou úroveň odpovědí, když samotná dotaz zakladatele je na pěst a je to totální nesmysl už od začátku. Začala jsem sem docela chodit a pročítat, ale za poslední měsíc se mi tu ani trošku nelíbí, je to tu zaplevelený nesmyslnými diskuzemi a reakcím holek se vůbec nedivím. Měli byste s tím něco dělat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat