Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9374
18.8.15 16:36
@Tom-Jerry píše:
@chipsa ne cena za to asi není, ale to že tu určité uživatelky nahánějí příspěvky, aby se jejich nich objevil v tabulce je fakt.

Stejně ty žebříčky budou kontrolovat jen ty, co nahání příspěvky. Ale je pravda, že poslední dobou je diskuze, zakladatelka chce poradit a když se tam sejdou dvě „kamarádky“, tak jsou schopné začít psát o tom, co doma měli na oběd. To si ale přece můžou psát soukromně :roll:

• načítám...
5797
18.8.15 16:37

Nechci vám kazit váš entusiasmus - ale tenhle server je tvrdý byznys pána Bábiše, takže čím více plků, tím více statistik a tím více reklamy:

https://www.emimino.cz/reklama/

Jak jinak tu chcete strávit v průměru!!! 38m 14s, když by se tu neplkalo. To by to mohlo klesnout třeba taky za 5 min a to by obchodnímu oddělení a majiteli asi nelíbilo

• načítám...
1219
18.8.15 16:37
@Ya-ya píše:
Já mám jediny cíl, v žebříčku už nikdy nebyt. :mrgreen: Jelikož jsem se tam taky objevila, byl to pro me impulz, že tu travím až moc času a emimino jsem radikálně omezila.

taky si myslím, že by to měl být impuls k tomu se nad sebou zamyslet… :kytka: :kytka:

• načítám...
13331
18.8.15 16:38
@Tom-Jerry píše:
@chipsa ne cena za to asi není, ale to že tu určité uživatelky nahánějí příspěvky, aby se jejich nich objevil v tabulce je fakt.

Ale houby, ńjaká tabulka s deseti místy nemá nic společného s tím, že si někdo chce pokecat. Z té tabulky nikdo nic nemá. Kdyby tabulka nebyla, vyjde to nastejno. Administrátoři si obrovsky protiřečí a nechápu, co vlastně chtějí? Již se to tady někde řešilo. 80% založených diskuzí je o blbostech a o ničem. Takže když se vyhneme těmto diskuzím a nebudeme přispívat, najednou administrátoři zjistí, že už jim sem chodí minimum uživatelů. Jako co na to chcete říct, když chlap založí diskuzi o tom, že manželku svědí pipina? Co čeká za reakce? Většina diskuzí je tady pro zábavu a je dobré to tak brát. Nebo je tady založeno milion diskuzi na jedno téma.

• načítám...
10905
18.8.15 16:39

@admin A ještě teda když jsem v těch smysluplných příspěvcích, tak doporučuji se podívat (je nutné se zaregistrovat, ale je to bezplatné a nespamují) na server raverly.com , nahlédnout do jejich diskusí (forums) a pokud možno ji napodobit.

Dle mého je programátorsky vychytaná velmi dokonale - například lze u každého příspěvku zobrazit příspěvek, na který reaguje a příspěvky, které reagují na něj, je tam několik tlačítek typu „souhlasím“, „nesouhlasím“, „vtipné“, „love“ (možná ještě nějaký, teď nevím) - tím by se imo dosti eliminovaly smajlíkové kývací příspěvky.

• načítám...
33022
18.8.15 16:41

@chipsa ty píšeš o někom kdo si chce pokecat a já píši o těch co se chtějí do tabulky dostat a to je velký rozdíl. Jak už jsem psala, najednou se začaly určité nicky objevovat skoro u každé diskuse a píší i to co k tématu nepatří. Dřív psaly jen věcně.

• načítám...
13331
18.8.15 16:44
@Tom-Jerry píše:
@chipsa ty píšeš o někom kdo si chce pokecat a já píši o těch co se chtějí do tabulky dostat a to je velký rozdíl. Jak už jsem psala, najednou se začaly určité nicky objevovat skoro u každé diskuse a píší i to co k tématu nepatří. Dřív psaly jen věcně.

Kdyby mě holky na tu tabulku neupozornili, tak ani nevím že tady vůbec je. O tom, kdo se posune v žebříčku nahoru, nebo dolů, to fakt není. Nedává to žádný smysl.

• načítám...
33022
18.8.15 16:45
@chipsa píše:
Kdyby mě holky na tu tabulku neupozornili, tak ani nevím že tady vůbec je. O tom, kdo se posune v žebříčku nahoru, nebo dolů, to fakt není. Nedává to žádný smysl.

tobě to smysl nedává, některým to smysl dává a chtějí tam být

• načítám...
38135
18.8.15 16:45
@Izzz píše:
Nevěřim, že existuje někdo, kdo cíleně píše proto, aby nahnal příspěvky. A že by jeho cílem byl posun nahoru v nějakém žebříčku na nějakém serveru pro matky? Proč by to dotyčná osoba dělala? Nebo jsem asi z jiného světa, když v tom nevidím žádný smysl…

ehm ehm.. shodou okolnosti… prvni prospevek na strance asi staci :mrgreen: https://www.emimino.cz/…kovani/1293/

• načítám...
16906
18.8.15 16:46

@Tom-Jerry aha, tak to jde opravdu mimo mé chápání :)

• načítám...
5797
18.8.15 16:47

Nechci vás napomínat, ale není vaše/naše diskuse už taky off-topic? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
33022
18.8.15 16:47
@Izzz píše:
@Tom-Jerry aha, tak to jde opravdu mimo mé chápání :)

mimo moje taky :)

• načítám...
33022
18.8.15 16:49
@jane-e píše:
ehm ehm.. shodou okolnosti… prvni prospevek na strance asi staci :mrgreen: https://www.emimino.cz/…kovani/1293/

@chipsa ještě pořád tomu nevěříš? Tady máš důkaz..

• načítám...
1219
@Tom-Jerry píše:
@chipsa ještě pořád tomu nevěříš? Tady máš důkaz..

co k tomu říct :nevim:

• načítám...
38135
@Dundee2 píše:
Nechci vás napomínat, ale není vaše/naše diskuse už taky off-topic? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tot otazka, co v off-topic diskuzi je off topic :think: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová