Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12154
18.8.15 17:50
@Dundee2 píše:
já jsem sem v červnu přišel jako nováček a nic podobného nezažil. Žádné uživatelky po mě nešly. To jen jeden malý klouček (ale to je jiná kategorie :mrgreen: )

Jednak jsem psala, že téměř každému nováčkovi (hlavně to býval jev na BC a tady se to rozmáhá taky) a druhak jsi chlap, který není vidět ve veřejných diskuzích. Vidím tě akorát v té jedné jediné a tam jste jedna veselá parta :palec:.
Takže nejsi v pozici tápajícího nováčka na veřejných diskuzích.

• načítám...
33155
18.8.15 17:50
@chipsa píše:
Já to vidím jako trest za ukecanost. Tak tady trávila hodně času, no a co?

za to se blokuje 8o?? tak abych se stihla rozloučit 8o :mavam: :mavam:

• načítám...
13331
18.8.15 17:51
@WERISKA píše:
za to se blokuje 8o?? tak abych se stihla rozloučit 8o :mavam: :mavam:

Asi ano, kdo má hodně příspěvků, jede z kola ven :mrgreen:

• načítám...
33155
@chipsa píše:
Asi ano, kdo má hodně příspěvků, jede z kola ven :mrgreen:

kolik jich měla :think: :think: :think:

• načítám...
12154
@JayLee píše:
A ted z jiného soudku pro ty kdo to ještě nevi, tak je nick Krasavica navždy zablokovana na em ;)

Tomu nevěř, ona opět projde reinkarnací ;).

• načítám...
10905
18.8.15 17:52

@JayLee hele, já ty off-topic bělící a vařící příspěvky většinou přelítnu na nesleduju nicky, ale na pár takových jsem v diskusích s tématem narazila a poněkud mi to vadilo - úplatek za mlčení by byl řešením.
ale čestně uznávám, že netuším, jestli jsi to byla ty, a hledat to už nebudu. Jestli ne, tak se omlouvám.

• načítám...
72725
18.8.15 17:53
@admin píše:
Dobré odpoledne,
v poslední době se v diskuzích značně rozmohly off-topic příspěvky. Namísto rad se tu objevují nepříjemné uštěpačné odpovědi, zbytečné dohady a odklánění od tématu.

eMimino.cz a diskuze v něm mají být příjemným prostředím, kde se člověk nebojí zeptat. Proto budou off-topic příspěvky z nových diskuzí mazány a problematičtější uživatelé blokováni.

Pokud vám některé otázky připadají nevhodné či hloupé, doporučuji na ně neodpovídat. Není potřeba se vyjádřit za každou cenu. To, že jste už některou situaci zažili nebo vám připadá banální, neznamená, že ji tak berou i ostatní. Proto prosím o větší empatii a zvážení, zda vaše příspěvky nemohou spíše ublížit než pomoct.

Děkuji všem za pochopení. :kytka:

Za adminy zdraví
Monika

tak to vás lituju, to nebudete dělat nic jiného, než zuřivě mazat.. co je tu ten žebříček nej kecalek, tak to jede fakt ve velkém..

• načítám...
1281
18.8.15 17:57

Mne nejde odeslat SZ @JayLee pokud by nevadilo, taktez bych ocenila informaci, za co byla tato uzivatelka aspon kratkodobe zablokovana. Mam pocit, ze to vim, ale nechci si fandit :lol: :lol: jinak @PetaP naprosto souhlasim, klasicka BR, co sem nechodila radit, ale lidi stvat a provokovat. Je mi jasne, ze sve fanousky jako kazdy bully mela, ale cim vice se techto BR odstrani, tim pro kvalitu debat lepe.

• načítám...
3677
18.8.15 17:57
@JayLee píše:
kdyztak radsi v sz abych tu neporusila něco :nevim:

Můžeš mi to taky hodit do SZ prosím :kytka: občas byla dost ostrá, až nevychovaná, namíchla mě asi ve dvou diskuzích, ale docela se mi začínala i líbit v poslední době, nebo tak nějak s ničím se moc nemazala… ale proč navždy 8o

• načítám...
33022
18.8.15 17:58
@Callipo90 píše:
Můžeš mi to taky hodit do SZ prosím :kytka: občas byla dost ostrá, až nevychovaná, namíchla mě asi ve dvou diskuzích, ale docela se mi začínala i líbit v poslední době, nebo tak nějak s ničím se moc nemazala… ale proč navždy 8o

taky mi přijde, že v poslední době byla jiná než dřív :nevim:

• načítám...
3677
18.8.15 17:59
@Tom-Jerry píše:
taky mi přijde, že v poslední době byla jiná než dřív :nevim:

Lepší nebo horší? :D

• načítám...
33022
18.8.15 18:00
@Callipo90 píše:
Lepší nebo horší? :D

lepší :lol:

• načítám...
25179
18.8.15 18:01

Holky (kluci)já nestíhám, co - kdo se tu řeší? Oni někoho navždy blokli? proč?

Příspěvek upraven 18.08.15 v 18:01

• načítám...
20767
@chipsa píše:
A co udělala tak hrozného?

To by mě také zajímalo 8o ta byla náhodou fajn. To poletím za chvíli taky :roll:

• načítám...
33022
@pe-terka píše:
Holky (kluci)já nestíhám, co - kdo se tu řeší? Oni někoho navždy blokli? proč?Příspěvek upraven 18.08.15 v 18:01

Krasavicaa

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová