Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Markéta80 píše:
@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názorNavíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted
![]()
. Sad se brzo vrátí jako už několikrát
jenže tady můžeš psát jen sluníčkově a jak nepíšeš tak dostaneš ťafku, taky jsem za vrácení Krasavice
@Terdul píše:
Krasavicaa byla sice drsná, ale inteligentní a ochotná, pokud dotyčný nebyl mimoň.
přesně tak, já s ní taky nikdy neměla problém ![]()
@Knihomyš píše:
@Malaga Tak s první větou by se dalo dlouze polemizovat
Tak většinou jsou tady maminky a víc je jich spíš zletilých než nezletilých… a předpokládám, že jsou i svéprávné jinak by nejspíš nemohly vychovávat děti.
Možná někdo poradí (sice je to OT) - může nesvéprávná matka mít potomky ve své péči a vychovávat je? Díky, M. ![]()
@Malaga píše:
Tak většinou jsou tady maminky a víc je jich spíš zletilých než nezletilých… a předpokládám, že jsou i svéprávné jinak by nejspíš nemohly vychovávat děti.Možná někdo poradí (sice je to OT) - může nesvéprávná matka mít potomky ve své péči a vychovávat je? Díky, M.
no myslím že může, ale musí mít přiděleného opatrovníka co na ní dohlíží
@Tom-Jerry píše:
jenže tady můžeš psát jen sluníčkově a jak nepíšeš tak dostaneš ťafku, taky jsem za vrácení Krasavice
myslím, že se takhle na přání některých uživatelek opakovaně vracel bloknutý Elektrolux (nebo tak nějak), tak vám to třeba vyjde i s tou Krasavicou
Milé dámy, již pár stránek jsou vaše příspěvk off-topic. Admini by to tu měli uzamknout, protože tato diskuze již k ničemu nepřispívá ![]()
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry hm tak to asi taky brzo poletim![]()
neboj, já už dostala upozornění ![]()
@Markéta80 píše:
@radkka tak na ní měli spadeno už víckrát ale prostě nevidim důvod, vždyt to neni o tom psát sluníčkově a mít na vše stejný názorNavíc byla moderátorka ve víc skupinách kam chodim a co bude ted
![]()
. Sad se brzo vrátí jako už několikrát
Bohužel tady nejsou takové názory vítány. Krasavice je zablokovaná protože je upřímná, to jaký má kdo zvyk se vyjadřovat, jak moc to zaobalí, je každého věc a rozhodně to nemůže být předmětem cenzury.
@ynax píše:
Milé dámy, již pár stránek jsou vaše příspěvk off-topic. Admini by to tu měli uzamknout, protože tato diskuze již k ničemu nepřispívá
to přijde za chvilku ![]()
@ynax píše:
Milé dámy, již pár stránek jsou vaše příspěvk off-topic. Admini by to tu měli uzamknout, protože tato diskuze již k ničemu nepřispívá
Kdo by to byl čekal, že?
![]()
@Markéta80 píše:
@Tom-Jerry ted![]()
![]()
![]()
tady se za chvíli budu bát napsat svůj názor
![]()
![]()
ne teď ještě ne, dřív ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat