Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Izzz píše:
@anairda jakože se někdo snaží o co nejvíc příspěvků?
Já jsem to zaznamenala asi týden zpět. A najednou se tu objevily uživatelky, které jsem dlouhou dobu nezaznamenala, buď byly bloknuté nebo někde ve skupinách, nevím. Ale ted jsou opět v každé druhé diskuzi.
ano, snazi se nahnat prispevky a plkaji naprosto o nicem..
@radkka píše:Špínu?
Pokud chceš na někoho házet špínu, tak to měj podložené, tohle za moc nestojí.
Docela mě překvapuje, jaký zástup fanynek tady Krasavica má, uměla to dobře, holka
.
Ty děti měla aby jí hned někdo nepoznal, zase tolik bezdětných tady neni
![]()
@Markéta80 píše:
@Callipo90 ten první to je už hodně dlouho, nejhodnější si vybavuji s fialovym slonem ale furt nevim co provedla tak strašného
Též ne
jak říkám, nejsem tu moc dlouho a tak důkladně to nesleduji co si kde kdo vymejšlí a čumim, že jí někdo
zná i osobně
@Markéta80 netvrdim, ze byla jedina, ale zrejme jedina s dozivotnim banem z minula ![]()
@admin píše:
Pokud je diskuze provokativní, pak ji nahlaste. Jen prosím zvažte, zda právě nejde o ten opravdický, jen pro vás banální dotaz. V tom případě na něj nereagujte.Díky
Monika
To je rada! Jak máme poznat co je opravdický a co je provokace? To se vás máme zeptat, jestli je diskuze vhodná?
@Callipo90 píše:
Též nejak říkám, nejsem tu moc dlouho a tak důkladně to nesleduji co si kde kdo vymejšlí a čumim, že jí někdo
zná i osobně
Tak více lidí se tady seznamuje osobně, navštěvují se, mají své skupiny na FB apod.
@JayLee tak ji vyřiď je je tady dost holek co ji chtěji zpátky
a pozdravuj ji
@radkka píše:
Pokud chceš na někoho házet špínu, tak to měj podložené, tohle za moc nestojí.
ale ja jsem psala, ze spinu hazet nechci, to ty jsi me nasledne konfrontovala, tak jsem uvedla prvni, co me napadlo a vic se v tom patlat nehodlam, nemam potrebu jeji fanynky o necem presvedcovat, vase vec ![]()
@Meha píše:
Tak více lidí se tady seznamuje osobně, navštěvují se, mají své skupiny na FB apod.
stejně čumim
![]()
@Meha píše: Špínu?
Myslím, že holky, co ji znají osobně, by mohly vyprávět, ale proč by to dělaly.Docela mě překvapuje, jaký zástup fanynek tady Krasavica má, uměla to dobře, holka.
Je úplně jedno, co je to ve skutečnosti za člověka, byla tu s ní sranda, její názory byly trefné.
@radkka píše:
Je úplně jedno, co je to ve skutečnosti za člověka, byla tu s ní sranda, její názory byly trefné.
Tvůj názor.
Občas s ní ale zábava byla, to je fakt.
@jane-e píše:
ale ja jsem psala, ze spinu hazet nechci, to ty jsi me nasledne konfrontovala, tak jsem uvedla prvni, co me napadlo a vic se v tom patlat nehodlam, nemam potrebu jeji fanynky o necem presvedcovat, vase vec
Špínu jsi házela hned tou první narážkou na ní, nicméně dohadovat se kvůli tomu nemá smysl.
@Ya-ya píše:
tak cist to muze ne? a zrejme i cte
nick je smazán, jedině že by měla jiný
@JayLee píše:
jj navždy a je to konecne rozhodnuti
No to už byla bloklá jednou, změnila si nick a jela dál.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat