Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26716
18.8.15 21:02
@umea píše:
A vetsina lidi zde nezaklada debatu „myslite, ze jsem debil“.
Pokud nekdo polozi podle neciho subjektivniho nazoru neinteligentni dotaz, nevim, proc ma nekdo potrebu pohonit si ego nejakou ustepacnou odpovedi. Proste ho bud ignoruji, nebo odpovim vecne, neni na tom nic tezkeho, pokud jsem soudny clovek.
@Berousik

To ne, jen ji jinak nazvou. Ale smysl je stejnej :mrgreen:

• načítám...
66800
18.8.15 21:03

@Ya-ya s její závislostí, k sázce se přidávám :palec:

• načítám...
lucenka
@Ya-ya píše:
Mne je fuk, jesti tu krasavice je nebo ne, ale jsem zvedava, zda admin bude blokovat jeji pokusy se sem vratit, kdyz bude konkretne upozornen. davam ji max do patku a je tu zpet

pochybuju… admini se budou chovat tak jako u jejích ex nicků :roll: :roll:

• Upravit
26716
@radkka píše:
Viď :think:

No, jen odpovedi se nejspis nedockam.

• načítám...
33022
@Berousik píše:
To ne, jen ji jinak nazvou. Ale smysl je stejnej :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
20767
18.8.15 21:05
@Berousik píše:
No, jen odpovedi se nejspis nedockam.

Asi se snaží vymyslet nějakou chytrou.

• načítám...
10905
18.8.15 21:05
@umea píše:
A jinak na zadne vyjadreni adminu necekam, osobne jim vyjadruji uprimny dik. Myslim, ze jeste par podobnych by potrebovalo tuto vodolecbu, byt docasne.

Jinak ja nemam vubec nic proti moderovani diskuzi, prave naopak, jestli si chteji holky pokecat, at se domluvi na kafi nebo jdou na chat.

Treba na foru tripadvisor se mi libi, ze jakmile se diskuze odkloni od tematu, tak se okamzite ty prispevky mazou: treba se tam nekdo ptal, jake je hlidani v jednom hotelu pro deti, ktere ho nabizi. A lidi ji tam zacali psat „no teda, dat hlidat dite k cizim lidem v hotelu, ts ts ts“ (proste reakce, kterou si presne umim predstavit zde), a moderator to vsechno smazal a nechal jen prispevky tech, co v tom hotelu byly a to hlidani vyuzily a mely k tomu co rici.
To jsem ocenila, jestlize klikam na otazku „kolik UM ma vypit 5mesicni“, tak me zajima odpoved, a ne nekonecna debata kojeni vs. UM.

Tak to se tu admini umažou k smrti :)
U tripadvisor to chápu, ale tady se debata občas stočí a sice je OT, ale zajímavá. Tuhle mi takovou zamkli, ale to bylo možná na žádost.

• načítám...
1281
18.8.15 21:15

Hele, za me at mazou az jedou @Knihomyš
Myslim, ze by stacilo par debat exemplarne promazat a dat najevo, ze off-topic, urazky, jizlivosti tu nejsou vitane, a to pole se od tech vredu procisti.
Pak kazdy pochopi, ze teda nejaka pravidla tu fakt plati, a pokud si bude chtit nekdo pokecat, zalozi si skupinu.

Edit; hrubka jak vepr.

Příspěvek upraven 18.08.15 v 21:19

• načítám...
lucenka
18.8.15 21:17
@umea píše:
Hele, za me at mazou az jedou @Knihomyš
Myslim, ze by stacilo par debat exemplarne promazat a dat najevo, ze off-topic, urazky, jizlivosti tu nejsou vytane, a to pole se od tech vredu procisti.
Pak kazdy pochopi, ze teda nejaka pravidla tu fakt plati, a pokud si bude chtit nekdo pokecat, zalozi si skupinu.

pak se tu ale z toho stane mrtvé fórum, protože všechny problémy už jsou vyřešené, Takové snahy tu už admini měli a v té době tu byl minimum nových diskuzí, nic se tu nedělo. A o to jim nejde, když potřebují prodávat reklamu ;)

• Upravit
33022
18.8.15 21:20
@lucenka píše:
pak se tu ale z toho stane mrtvé fórum, protože všechny problémy už jsou vyřešené

přesně tak a bude to mít za následek, že sem bude chodit míň lidí což si určitě majitel nepřeje

• načítám...
10905
18.8.15 21:22

@Tom-Jerry ono by to možná časem zas ožilo, ale do by riskoval ten propad, žejo :)

• načítám...
33022
18.8.15 21:24
@Knihomyš píše:
@Tom-Jerry ono by to možná časem zas ožilo, ale do by riskoval ten propad, žejo :)

možná a nebo taky ne, je to jak sázka do loterie a to nikdo riskovat nebude

• načítám...
26716
18.8.15 21:37
@lucenka píše:
pak se tu ale z toho stane mrtvé fórum, protože všechny problémy už jsou vyřešené, Takové snahy tu už admini měli a v té době tu byl minimum nových diskuzí, nic se tu nedělo. A o to jim nejde, když potřebují prodávat reklamu ;)

Naprosto souhlasim

• načítám...
59347
18.8.15 21:39

Většina se stáhne jen do uzavřených a bude tu pěkně mrtvo a nikdo na přiblblé diksuze odpovídat nebude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
26270
18.8.15 21:40

JJ, místo aby byli rádi, že to tu frčí, tak se budou dělat obstrukce…Nechápu, proč je problém se povznést na nevyhovující příspěvky a reagovat jen na ty vyhovující…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová