Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1281
18.8.15 20:35

A jinak na zadne vyjadreni adminu necekam, osobne jim vyjadruji uprimny dik. Myslim, ze jeste par podobnych by potrebovalo tuto vodolecbu, byt docasne.

Jinak ja nemam vubec nic proti moderovani diskuzi, prave naopak, jestli si chteji holky pokecat, at se domluvi na kafi nebo jdou na chat.

Treba na foru tripadvisor se mi libi, ze jakmile se diskuze odkloni od tematu, tak se okamzite ty prispevky mazou: treba se tam nekdo ptal, jake je hlidani v jednom hotelu pro deti, ktere ho nabizi. A lidi ji tam zacali psat „no teda, dat hlidat dite k cizim lidem v hotelu, ts ts ts“ (proste reakce, kterou si presne umim predstavit zde), a moderator to vsechno smazal a nechal jen prispevky tech, co v tom hotelu byly a to hlidani vyuzily a mely k tomu co rici.
To jsem ocenila, jestlize klikam na otazku „kolik UM ma vypit 5mesicni“, tak me zajima odpoved, a ne nekonecna debata kojeni vs. UM.

• načítám...
12154
18.8.15 20:35

@Ya-ya, opět nejspíš ano :think: :).

• načítám...
1281
18.8.15 20:38

A proc mas pocit, ze je neco takoveho komukoli potreba sdelovat? At v zivote nebo pod rouskou anonymity?

@Tom-Jerry píše:
jak řekneš slušně debilovy že je debil? :think:
  • načítám...
21892
18.8.15 20:39
@Meha píše:
Kultivovaná Krasavice, LOL :mrgreen:.
To je snad oxymoron 8).

Asi tak..

Nerikam, ze často nemela pravdu, ale lze ji napsat jinak, bez urážek. To není o tom, nebyt slunickova - mimochodem uz z toho slovniho spojeni mam vyrážku.

To jeji „hele puso, mela bys navstivit odborníka“ a k tomu milion :* :* :* :pankac: :pankac: :pankac: a mnoho dalsiho..k podobnym vecem se kultivovany clovek opravdu nesnizi.

• načítám...
1281
18.8.15 20:41
Kdyby tu byly znaminka plus a minus, tak di dam plus.
@Meha píše:
Z blběny povýšila na enfant terrible :mrgreen:.
  • načítám...
33022
18.8.15 20:43
@umea píše:
A proc mas pocit, ze je neco takoveho komukoli potreba sdelovat? At v zivote nebo pod rouskou anonymity?

a proč bych mu to neměla říct pokud si to myslím? V životě mu to klidně řeknu do očí, nemám s tím problém a kdo mě zná to ví a ví, že nemám ráda mazámí medu kolem pusy ať u druhých tak ani u sebe. Máš ke mě výhradu?,tak mi ji řekni přímo, tak jednám a očekávám to i od druhých.

• načítám...
mowla
18.8.15 20:46
@Tom-Jerry píše:
a proč bych mu to neměla říct pokud si to myslím? V životě mu to klidně řeknu do očí, nemám s tím problém a kdo mě zná to ví a ví, že nemám ráda mazámí medu kolem pusy ať u druhých tak ani u sebe. Máš ke mě výhradu?,tak mi ji řekni přímo, tak jednám a očekávám to i od druhých.
:roll: :roll: :roll: :roll:
  • Upravit
1281
18.8.15 20:49

Takze kdyz vidis na ulici cloveka v osklivem kabate, jdes k nemu a reknes „ty mas ale hnusnej kabat?“ Asi ne, ze jo.
Jak v zivote, tak zde, je vetsine lidi uplne jedno, co si o nich myslis, a nikdo se te o zadne mazani medu neprosi, pokud od tebe ocekava, ze se budes chovat slusne a s respektem.
Pokud mas potrebu investovat energii do toho, aby jsi nekomu sdelovala sve velectene nazory na nej, a ani to necinis slusne, pak to rika predevsim mnohe o tobe, nikoli o adresovanem. Ale to jsi jiste jiz nekde slysela.
@Tom-Jerry

• načítám...
26716
18.8.15 20:50
@mowla píše: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bez urazky - ale v cem si ted myslis, ze jsi ohledne tohoto prispevku jina, nez Krasavica? @Tom-Jerry napsala, jak to ma v realu i tady, napsala to slusne, normalne odpovedela. Bylo to nutny?

• načítám...
mowla
18.8.15 20:50
@umea píše:
Takze kdyz vidis na ulici cloveka v osklivem kabate, jdes k nemu a reknes „ty mas ale hnusnej kabat?“ Asi ne, ze jo.
Jak v zivote, tak zde, je vetsine lidi uplne jedno, co si o nich myslis, a nikdo se te o zadne mazani medu neprosi, pokud od tebe ocekava, ze se budes chovat slusne a s respektem.
Pokud mas potrebu investovat energii do toho, aby jsi nekomu sdelovala sve velectene nazory na nej, a ani to necinis slusne, pak to rika predevsim mnohe o tobe, nikoli o adresovanem. Ale to jsi jiste jiz nekde slysela.
@Tom-Jerry

Tady je vidět, že vrána k vráně sedá.

• Upravit
26716
18.8.15 20:53
@umea píše:
@Tom-Jerry

Jenze ten clovek na ulici nema na krku ceduli s dotazem „jak se vam libi muj kabat?“.

• načítám...
1281
18.8.15 20:53

Vetsina nas slusnych bez desitek tisic prispevku se shodneme, ze takovy clovek tu nemel co delat @Eemii tech par noshledu, kteri za ni placou, si k ni jiste naleznou cestu jinde. Navic i pokud se v nejake debate objevil rozumny nazor z jeji strany, tak uplne stejny tam vyjadrilo 10 jinych debatujicich slusne a kultivovane. Jen provokaterka a bully, zavisla na pozornosti, ktere se ji zde dostavalo. Jak rikam, jeste par dalsim bych nadelila tuhle lecbu.

• načítám...
1281
18.8.15 20:55

A vetsina lidi zde nezaklada debatu „myslite, ze jsem debil“.
Pokud nekdo polozi podle neciho subjektivniho nazoru neinteligentni dotaz, nevim, proc ma nekdo potrebu pohonit si ego nejakou ustepacnou odpovedi. Proste ho bud ignoruji, nebo odpovim vecne, neni na tom nic tezkeho, pokud jsem soudny clovek.
@Berousik

• načítám...
20767
18.8.15 20:56
@Berousik píše:
Bez urazky - ale v cem si ted myslis, ze jsi ohledne tohoto prispevku jina, nez Krasavica?@Tom-Jerry napsala, jak to ma v realu i tady, napsala to slusne, normalne odpovedela. Bylo to nutny?

Viď :think:

• načítám...
33022
18.8.15 20:56
@umea píše:
@Tom-Jerry
koukám, že znáš lidi se kterými se stýkám, když mluvíš za ně a víš že jim je jedno co si o nich myslím…a jinak mi ukaž příspěvek kde jsem psala něco neslušného :think:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová