Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mowla píše:
No to už byla bloklá jednou, změnila si nick a jela dál.![]()
![]()
![]()
zdravim
![]()
@Meha píše: Špínu?
Myslím, že holky, co ji znají osobně, by mohly vyprávět, ale proč by to dělaly.Docela mě překvapuje, jaký zástup fanynek tady Krasavica má, uměla to dobře, holka.
Fanynek
nepotrebuju ji znat osobne, v podstate mi je uplne jedno, jestli keca o detech nebo o necem dalsim. Je to virtualni, je to jen nick. A bavilo me ji cist, bavilo me nekdy jeji rejpani, bavily me jeji nazory, casto jsem s ni souhlasila. Jestli to je fanynkovstvi, tak prosim, dle meho je to internet a ten je priste neosobni a tak to beru. Osobne tu beru jen holky od nas ze skupiny, byly jsme spolu i na dovolene a vime o sobe hodne, jsem za to rada. To jsou uz kamosky, realne. Ale ve verejnych diskusich je to o nazorech a o naladach, zrovna ktera jakou mame, casto se to promitne. Netreba si to brat osobne.
@Tom-Jerry píše:
nick je smazán, jedině že by měla jiný
Diskuze můžeš číst i bez registrace nebo ne?
@Tom-Jerry píše:
nick je smazán, jedině že by měla jiný
Tak číst jde i bez přihlášení.
@Markéta80 píše:
@Callipo90 ten první to je už hodně dlouho, nejhodnější si vybavuji s fialovym slonem ale furt nevim co provedla tak strašného
Nevybavujes si aféru s duplicitnimi nicky typu sajodrzhubu, za které dostala ban? Ale jistě to některým členkám fanklubu přijde vtipný https://www.emimino.cz/…ankovani/64/
@Berousik píše:
Fanyneknepotrebuju ji znat osobne, v podstate mi je uplne jedno, jestli keca o detech nebo o necem dalsim. Je to virtualni, je to jen nick. A bavilo me ji cist, bavilo me nekdy jeji rejpani, bavily me jeji nazory, casto jsem s ni souhlasila. Jestli to je fanynkovstvi, tak prosim, dle meho je to internet a ten je priste neosobni a tak to beru. Osobne tu beru jen holky od nas ze skupiny, byly jsme spolu i na dovolene a vime o sobe hodne, jsem za to rada. To jsou uz kamosky, realne. Ale ve verejnych diskusich je to o nazorech a o naladach, zrovna ktera jakou mame, casto se to promitne. Netreba si to brat osobne.
Tak pojem fanynky jsem napsala samozřejmě s nadsázkou.
Překvapilo mě, kolik lidí její názory pozitivně oslovily, abych to uvedla na pravou míru.
Mně především vadilo, že hodně diskuzí ještě s dalšími místními expertkami, plevelila a psala hodně OT.
@Meha píše:
Diskuze můžeš číst i bez registrace nebo ne?
dřív to šlo, nevím jak teď ![]()
@Meha píše:
@admin Děkuji za toto upozornění, ale jak pročítám tuto diskuzi, tak to nemělo valný smysl.
Potrefené husy se ozvaly a ještě se cítí dotčené.
Pokud by nebyla zablokovaná Krasavica, tak ji tady máme taky.
Její blokace je pro mě příjemná novinka.
Vzhledem k tomu, že EM je její smysl života, tak ji tady ale stejnak můžeme očekávat pod nějakým novým nickem.
krasavice je bloklá
chjoo je to škoda. Jsem i říkala, ž jsem jí neviděla ![]()
@radkka píše:
Tak číst jde i bez přihlášení.
To je pro tebe novina? Diskuze si může přečíst kdokoliv.
Každý si může prohlédnout vložené fotky, kontakty, které sem vkládáte. Každého věc jak si chrání své soukromí. Na fb se dá vše uzavřít, tady poskytujete informace komukoliv neznámému.
@radkka píše:
Je úplně jedno, co je to ve skutečnosti za člověka, byla tu s ní sranda, její názory byly trefné.
Prosím tě navážela se do kdekoho, jestli tobě to přijde normální, mě ted ne. A je jedno, jestli ten člověk měl nějakou inteligenci, nebo ne.
@lovkyně píše:
To je pro tebe novina? Diskuze si může přečíst kdokoliv.
Každý si může prohlédnout vložené fotky, kontakty, které sem vkládáte. Každého věc jak si chrání své soukromí. Na fb se dá vše uzavřít, tady poskytujete informace komukoliv neznámému.
![]()
A proč by to pro mě měla být novinka, to mi prostim tě vysvětli? Já to vím co emimino znám a zvláštní mi to nepřijde. Díky za poučení, ale plýtvala jsi svým časem zbytečně.
Bude tu svým způsobem chybět. Byla ostřejší, vyhraněná, prostořeká, takové to zlobivé dítě, enfant terrible, glosátor… ale snad i ty mají své místo ve svobodné diskusi. Přibližují ji totiž běžnému životu, kde jsou také lidé různých, nátur, neuhlazení, nelíbiví, s názory, se kterámi nesouhlasíme…a ustojí se to..To je život. Proč by virtuální realita měla být jiná?
@Ginuš píše:
krasavice je bloklá
chjoo je to škoda. Jsem i říkala, ž jsem jí neviděla
Taky čučím
ale bylo mi divný, že jsem ji neviděla..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat