Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mowla píše:
Prosím tě navážela se do kdekoho, jestli tobě to přijde normální, mě ted ne. A je jedno, jestli ten člověk měl nějakou inteligenci, nebo ne.
Do mě se nenavážela (alespoň pod tímhle nickem) a tam, kde jsem na její názory narazila jsem s nimi z většiny souhlasila.
Tobě to připadat normální nemusí, to je tvoje věc.
@radkka píše:
![]()
A proč by to pro mě měla být novinka, to mi prostim tě vysvětli? Já to vím co emimino znám a zvláštní mi to nepřijde. Díky za poučení, ale plýtvala jsi svým časem zbytečně.
zmínila jsem tě omylem. Omlouvám se
@lovkyně píše:
zmínila jsem tě omylem. Omlouvám se
Mě to pak napadlo, v pohodě, měla jsem to pochopit sama ![]()
@matkabagristy píše:
Když jsem byla bloklá, nepřečetla jsem si ani ťuk
EM jde číst bez přihlášení
Koukám, že jsou v této diskuzi zajímavé názory na ten nick Nejhodnější, čili Krasavicaa…
@radkka píše:
Do mě se nenavážela (alespoň pod tímhle nickem) a tam, kde jsem na její názory narazila jsem s nimi z většiny souhlasila.
Tobě to připadat normální nemusí, to je tvoje věc.
Tak já jsem s ní taky neměla problém, ale všimla jsem si, že někoho nazvala duševním mrzákem.
@mowla píše:
Tak já jsem s ní taky neměla problém, ale všimla jsem si, že někoho nazvala duševním mrzákem.
a byl?
![]()
@Burj Chalifa píše:
Bude tu svým způsobem chybět. Byla ostřejší, vyhraněná, prostořeká, takové to zlobivé dítě, enfant terrible, glosátor… ale snad i ty mají své místo ve svobodné diskusi. Přibližují ji totiž běžnému životu, kde jsou také lidé různých, nátur, neuhlazení, nelíbiví, s názory, se kterámi nesouhlasíme…a ustojí se to..To je život. Proč by virtuální realita měla být jiná?
@radkka píše:
Já jsem třeba nejhodnější také nemilovala a prý dokonce dostala tenkrát ban kvůli mně, ale Krasavice byla skvělá
no ale je to jedna a ta stejná osoba.
![]()
@mowla píše:
no ale je to jedna a ta stejná osoba.![]()
![]()
![]()
Však proto to píšu
Já to vím, holt se jako Krasavice vyjadřovala přecejen kultivovaněji a sedly jsme si.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat