Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20767
18.8.15 20:04
@mowla píše:
Prosím tě navážela se do kdekoho, jestli tobě to přijde normální, mě ted ne. A je jedno, jestli ten člověk měl nějakou inteligenci, nebo ne.

Do mě se nenavážela (alespoň pod tímhle nickem) a tam, kde jsem na její názory narazila jsem s nimi z většiny souhlasila.
Tobě to připadat normální nemusí, to je tvoje věc.

• načítám...
66800
18.8.15 20:05

Když jsem byla bloklá, nepřečetla jsem si ani ťuk

• načítám...
83
18.8.15 20:06
@radkka píše:
8o 8o
A proč by to pro mě měla být novinka, to mi prostim tě vysvětli? Já to vím co emimino znám a zvláštní mi to nepřijde. Díky za poučení, ale plýtvala jsi svým časem zbytečně.

zmínila jsem tě omylem. Omlouvám se

• načítám...
20767
18.8.15 20:06
@lovkyně píše:
zmínila jsem tě omylem. Omlouvám se

Mě to pak napadlo, v pohodě, měla jsem to pochopit sama :mavam:

• načítám...
83
18.8.15 20:07
@matkabagristy píše:
Když jsem byla bloklá, nepřečetla jsem si ani ťuk

EM jde číst bez přihlášení

• načítám...
12154
18.8.15 20:08

Koukám, že jsou v této diskuzi zajímavé názory na ten nick Nejhodnější, čili Krasavicaa…

• načítám...
mowla
18.8.15 20:12
@radkka píše:
Do mě se nenavážela (alespoň pod tímhle nickem) a tam, kde jsem na její názory narazila jsem s nimi z většiny souhlasila.
Tobě to připadat normální nemusí, to je tvoje věc.

Tak já jsem s ní taky neměla problém, ale všimla jsem si, že někoho nazvala duševním mrzákem.

• Upravit
33022
18.8.15 20:13
@mowla píše:
Tak já jsem s ní taky neměla problém, ale všimla jsem si, že někoho nazvala duševním mrzákem.

a byl? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
lucenka
18.8.15 20:13
@Burj Chalifa píše:
Bude tu svým způsobem chybět. Byla ostřejší, vyhraněná, prostořeká, takové to zlobivé dítě, enfant terrible, glosátor… ale snad i ty mají své místo ve svobodné diskusi. Přibližují ji totiž běžnému životu, kde jsou také lidé různých, nátur, neuhlazení, nelíbiví, s názory, se kterámi nesouhlasíme…a ustojí se to..To je život. Proč by virtuální realita měla být jiná?
:mrgreen: přečti si, ci jsi o ní psala v diskuzi na kterou vkladala odkaz @radúna :mrgreen:
  • Upravit
83
18.8.15 20:14

Vy se opravdu dokážete vrtat v čemkoliv.

• načítám...
mowla
18.8.15 20:14
@Tom-Jerry píše:
a byl? :mrgreen: :mrgreen:

To je jedno, tohle si nemůže přeci dovolit říct.

• Upravit
20767
18.8.15 20:16
@lucenka píše: :mrgreen: přečti si, ci jsi o ní psala v diskuzi na kterou vkladala odkaz @radúna :mrgreen:

Já jsem třeba nejhodnější také nemilovala a prý dokonce dostala tenkrát ban kvůli mně, ale Krasavice byla skvělá :palec:

• načítám...
Meha
18.8.15 20:17
@lucenka píše: :mrgreen: přečti si, ci jsi o ní psala v diskuzi na kterou vkladala odkaz @radúna :mrgreen:

Z blběny povýšila na enfant terrible :mrgreen:.

• Upravit
mowla
18.8.15 20:17
@radkka píše:
Já jsem třeba nejhodnější také nemilovala a prý dokonce dostala tenkrát ban kvůli mně, ale Krasavice byla skvělá :palec:

no ale je to jedna a ta stejná osoba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
20767
18.8.15 20:18
@mowla píše:
no ale je to jedna a ta stejná osoba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Však proto to píšu :roll: Já to vím, holt se jako Krasavice vyjadřovala přecejen kultivovaněji a sedly jsme si.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová