OGTT - Orální glukózový toleranční test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
21.4.11 11:35
Alexka píše:
Jo musela jsem vypit litr a uz jsem fakt nemohla. Sileny fuj teda. :-D

no fuuuuj, litr, to bych se asi :poblion: :poblion: Mě stačili ty 3dcl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
21.4.11 19:32

Tak já jsem musela vypít půl litra a bez čaje a všeho.Jen tak.Ale dalo se to.I když potom jsem myslela,že to tam vyvrhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.4.11 19:36
J-Zicek píše:
Tak já jsem musela vypít půl litra a bez čaje a všeho.Jen tak.Ale dalo se to.I když potom jsem myslela,že to tam vyvrhnu.
:lol: :lol: :lol: to jsem si myslela zprvu taky, ale po nějakým čtvrtým loku mi to i celkem zachutnalo :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.4.11 08:33

Jak bez niceho? Tak snad s vodou ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.4.11 09:01
Alexka píše:

alexko, někde ti to nenamíchají :wink: Kámošky to taky pily samotný :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.4.11 09:46
Monny89 píše:
Alexka píše:
alexko, někde ti to nenamíchají :wink: Kámošky to taky pily samotný :poblion: :mrgreen:

Holky, ale to nemá logiku ne? Chápu, že se to dělá v různých laboratořích různě, ale množství té látky přece musí být stejné. Takže pokud to byl samotný koncentrát, tak toho muselo být malinko, pokud to bylo ředěné vodou, tak pak buď na 0,5 l nebo na 1 l a holt v prvním případě to bylo sladší, ve druhém více zředěné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.4.11 09:50

wiollo to nevím, já toho měla jenom asi 2-3dcl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.4.11 05:47

Tak mě třeba říkali, že mužu pít čistou vodu. Takže by bylo jedno jak by mi to naředili, když bych to stejně zapila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.4.12 10:29

Ahojky,
asi budu mít trapnej dotaz-za týden mám jít na test a mám z toho docela strach, jakmile se ráno nenajím a někam jdu, tak se mi dělá strašně špatně-motá se mi hlava, klepu se a je mi na omdlení. V nemocnici mám být na 7 hod, budu muset jet ale busem o půl 6, takže někde budu muset ještě přečkat hodinu. Přemýšelela jsem, jestli by mě nemohl doprovodit přítel-nevypadalo by to hloupě, jako že to sama nezvládnu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
9.4.12 10:33

No podle mě to není blbý, protože mě nechali sedět celou tu dobu na chotbě, byla to pěkná nuda. A blbě mi teda bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
9.4.12 10:33

Pokud má přítel možnost jet s tebou, tak bych to brala a neřešila jak to bude vypadat ;-) pořád je to méně hloupé, než když člověka sbírají úplně cizí lidi… a že s tím mám celkem bohaté zkušenosti, ani jsem nemusela být nalačno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.4.12 10:34

doprovod si s sebou určitě vezmi, pokud máš takové potíže, já jsem dopředu doktorovi říkala, že se na to moc těším, jak tam s sebou seknu a budu blinkat a on (je super a má smysl pro humor) mi odvětil, že tam jsou na takové případy samozřejmě zařízení :mrgreen: přijít nalačno mi vadilo, ale žádné blití ani omdlívání se nekonalo. jo a já měla normální cukr práškový rozmíchaný v troše vody. podotýkám špatně rozmíchaný, takže jsem zbytek cukru musela dojíst :poblion:

oprava hrubky :)

Příspěvek upraven 09.04.12 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315

Neboj, nebude to vypadat blbě. Se mnou jela mamka, doprovodila mě do čekárny a pak si jela nakoupit, když zjistila že je mi dobře. S další těhotnou tam taky byla maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
@tenea píše:
No podle mě to není blbý, protože mě nechali sedět celou tu dobu na chotbě, byla to pěkná nuda. A blbě mi teda bylo

Nuda to je, ale je to tak správně, nemá se chodit, jen sedět nebo ležet… pravda taková televize by bodla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.12 10:40

Neboj, trapné to není…taky jsem tam měla přítele, protože jsem směla jíst naposledy kolem páté večer a pa už nic..bylo zle už jak jsem vstala…ještě více zle mi bylo, když jsem vypila tu slaďárnu a pak už jsem nesměla ani pít, takže jsem s sebou sekla..a jak říkají holky víše, je opravdu lepší, když tě sbírá někdo, kdo tě zná, než cizí lidi…a taky alespoň zaženeš nudu…je to tam na dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí