OGTT - Orální glukózový toleranční test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mys.s.ska
9.6.13 12:26

Dotaz

Holky, za jak dlouho jsou výsledky z tohodle testu? Hned nebo kdy? Díky;-)

• Citovat
  • Upravit
700
9.6.13 12:55

Asi tak do půl hodiny po odebrání druhé krve…ale posílá se to tvému gyndaři..alespon v Brně to tak je…já byla ve čtvrtek a v pondělí jsem šla k doktorce a měla výsledky už u sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mys.s.ska
9.6.13 18:43

Aháááá a řeknou Vám je i tam ty výsledky nebo musíte čekat až půjdete ke svému dr a ten Vám je sdělí? Já je chci totiž vědět hned;-))) :lol:

• Citovat
  • Upravit
101710
9.6.13 18:50
@mys.s.ska píše:
Aháááá a řeknou Vám je i tam ty výsledky nebo musíte čekat až půjdete ke svému dr a ten Vám je sdělí? Já je chci totiž vědět hned;-))) :lol:

Aby ti je řekli, tak bys to musela mít přímo napsáno na žádance, jinak ti výsledky neřeknou a jen pošlou tvému doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mys.s.ska
9.6.13 20:40

Děkuju, škoda, jako by to vadilo, když mi je stejně dr. řekne;-)Ale já jdu zítra a k dr. až za 3 neděle, tak jsem se ptala;-)Děkuju moc za ochotu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
227
9.6.13 21:33
@mys.s.ska píše:
Aháááá a řeknou Vám je i tam ty výsledky nebo musíte čekat až půjdete ke svému dr a ten Vám je sdělí? Já je chci totiž vědět hned;-))) :lol:

Já teda dostala papír s výsledky přímo do ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.6.13 21:46
@mys.s.ska píše:

Na jednom pracovišti posílali doktorovi a dozvěděla jsem se je až v další poradně, na jiném jsem si pro ně musela zase osobně dojít na druhý den. Takže co pracoviště, to zkrátka jiný postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mys.s.ska
9.6.13 22:32

Děkuji, ono to nějak dopadne. Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8959
10.6.13 09:37
@mys.s.ska píše:

Ahoj, já byla na testu v Brně v porodnici a výsledek byl asi za 2 dny a to jsem si ho teda šla do porodnice vyzvednout osobně na evidenci. A lékaři ho pak donesla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
10.6.13 11:03
@mys.s.ska píše:

Já měla výsledky cca 2h po odebrání poslední krve, ale poslali je k doktorce, kde jsem byla rovnou v poradně, ale být tebou pokud to chceš vědět, tak si k doktorovi zavolej a sestřička ti ty výsledky řekne. Ale jinak se neboj, kdyby to vyšlo špatně, zavolají ti oni,3týdny do kontroly by tě s cukrovkou nenechali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mys.s.ska
10.6.13 11:34

Dobře, děkuji moc;-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
387
10.6.13 11:38
@mys.s.ska píše:
Dobře, děkuji moc;-) :kytka:

No není vůůůůbec zač :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mys.s.ska
10.6.13 11:44

Ještě zeptát, jestli nevíte co se děje v případě, že budu mít cukrovku? Mám z toho děsnej strach;-))

• Citovat
  • Upravit
101710
10.6.13 11:56

Pošlou tě do diabetologické poradny, nafasuješ glukometr a budeš si měřit hladinu cukru v krvi a budeš držet dietu, případně pokud by dieta nestačila, tak může být nasazen i inzulín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
10.6.13 12:03
@j.a.n.i1 píše:
Pošlou tě do diabetologické poradny, nafasuješ glukometr a budeš si měřit hladinu cukru v krvi a budeš držet dietu, případně pokud by dieta nestačila, tak může být nasazen i inzulín.

ano přesně tak, ale zbytečně se nestresuj, nedělá to dobře tobě ani miminku, já z toho taky měla strach, pač v rodině cukrovku máme a já ujíždím celé těhu na sladkém, i když to na to nemá nějak vliv a dopadlo to dobře :) Takže hlavu vzhůru, určitě to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí