Ohavný byt na iDnes

36504
11.1.17 18:40

Ohavný byt na I-dnes

Ráda si prohlížím rubriku Bydlení na idnes. Musím tedy říci, že už chápu, proč k prezentovanému bytu nebyla spuštěna diskuse. :think: Opravdu nemám ráda bydlenkovské patlaniny, dečky, talířky a zahuštěné „útulno“,preferuji eleganci a jistý minimalismus…ale tyto manýristická ohavnost se střílnami, pardon mikrookénky, temnou šatnou, dřevěným krabicoidním stropem, vanou v ložnici a dalšími výplody návrháře mě prostě dostala…Toaletu může barevně rozveselit už jen moč a h…o.

Prostě - jak se Vám to líbí?

http://bydleni.idnes.cz/…obnosti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Eve
11.1.17 18:45

Mne se to libi hodne :).

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
11.1.17 18:45

Ohavný? mi se teda líbí, ne, že bych si takhle zařídila byt mít neomezené finance, ale proč by tomuhle měl někdo říkat že to je ohavné a ještě kvůli tomu zakládat diskuze to nechápu :roll:

• Citovat
  • Upravit
3327
11.1.17 18:46

Mně jo, mně se to líbí :nevim: jsou tam věci, co bych tam nedala, ale jako celek meto zaujalo a líbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
11.1.17 18:46

Mě se to líbí až na ty světla co tam visí jak kdyby ti měli spadnou každou chvíli na hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.1.17 18:47

Nelíbí, neútulné. Připadá mi to spíš jak nějaká prodejna/obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.1.17 18:47

Nelíbí ani trošku. Strávit tam týden, tak mě vezou do Bohnic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
11.1.17 18:48

Líbí. Je to nezabydlene a tím pádem studené, ale líbí se mi to. Šatnu bych asi takovou nocne klubovou nechtěla, ale ne proto, že by se mi nelíbila, jen mi to přijde nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744

Jako můj vkus to úplně není, ale viděla jsem mnohem větší zrůdnosti. Tohle docela jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane

A ta vana je boží teda… a k tomu televize, super :mrgreen: a taky myslím že by to vypadalo útulněji kdyby to nebylo vystajlované na focení

• Citovat
  • Upravit
597
11.1.17 18:49

Celkem se mi to líbí, i když jsou tam věci, které bych vyměnila. Podle tvého popisu jsem čekala něco mnohem horšího. Rozhodně se mi to líbí 100× víc než nějaký přezdobený „veselý“ byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
11.1.17 18:50

Nelíbí se mi, není to můj styl.
Já právě mám ráda to útulno, když náááhodou v rubrice zveřejní nějakou roubenku, úplně chrochtám. Ale to je otázka vkusu. Já na tu modernu moc nejsem. 90% zveřejněných proměn bytů vypadá jak z katalogu architekta. Většinou je to studené, neosobní, ostré hrany, bílá, černá nebo nerez barva převládá, absenci květin ani nepočítám. Opravdu málokdy se mi něco líbí. Ale rubriku sleduju ráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
11.1.17 18:51

@Burj Chalifa Nelíbí. Jenže já preferuji úplně jiný typ bydlení, kuchyni mám např. ve stylu francouzského venkova, což je jako nebe a dudy. Tisíc lidí, tisíc chutí, ať si každý bydlí tam, kde se mu líbí a na co má finance.
Je fakt, že šatna je hodně drsná, z té bych měla noční můry. :mrgreen: Kuchyně je nekoukatelná, nicméně jak už jsem psala, mám úplně jiný vkus. Hrozné jsou taky ty lampy nad schodištěm se změtí podivných kabelů. :think:
Vana vedle postele je ještě dobrá, v Německu teď frčí za velký prachy byty předělané z různých továrních hal - takže jeden obrovský prostor, strop tak šest metrů a všechno vedle sebe - luxusní WC hned vedle postele - kvůli pohodlí - ale asi jak koho. :think: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.01.17 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.1.17 18:52

Neosobní to je, ale mně se přesně tyhle barvy a materiály líbí. Viděla jsem mnohem větší hrůzy, i přímo na tom idnesu. Tohle mi připadá jako jedno z těch vkusnějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
11.1.17 18:52

Tak ta první fotografie bytu - si říkám, no ten je náhodou moc hezký, co ta holka má!?! No ještě ta šatna, proč by nemohla být tmavá…ale ten zbytek - to je fakt ohavné, brrrr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí