Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucie_Sx píše:
Je uplne jedno, jak je to auto stary, hlavni je mit stesti na povedeny kus a nejakeho kamose, co se vyzna, pri vyberu.
Ja teda auto beru jako spotrebni zbozi, jedno jak vypada, hlavne at funguje jak ma.
Tak to mě krom kvality záleží i na vzhledu. Někdo střídá mobily, někdo hodinky. Já ujíždím na autech.
@Kockazvysocan No, tak pokud se máme bavit o vzhledu, tak 10 let stará Mazda nebo Mercedes vypadá podle mě v 90% případů líp než nová Dacia
Pokud to není ze všech stran obouchaný šrot. Ale každý má jiný vkus. Nového „pořádného“ se do 300tis nedá podle mě bohužel koupit nic, za tu cenu člověk nepořídí ani slušně vybavenou Fabii…
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan No, tak pokud se máme bavit o vzhledu, tak 10 let stará Mazda nebo Mercedes vypadá podle mě v 90% případů líp než nová DaciaPokud to není ze všech stran obouchaný šrot. Ale každý má jiný vkus. Nového „pořádného“ se do 300tis nedá podle mě bohužel koupit nic, za tu cenu člověk nepořídí ani slušně vybavenou Fabii…
No tak samozřejmě, že jde i o to obouchání. Ale jak říkám, 300 bych za starej vrak nedala.
Můžete mi někdo říct, jestli se vyplatí se zajímat ještě o ojetá auta ze zahraničí? Jaká je vaše zkušenost prosím?
Ojetá auta ze zahraničí se popravdě v dnešní době už moc nevyplatí. Důvodem je hlavně to, že jakmile přepášete auto k nám, tak přijdete vlastně o veškerou záruku. Je lepší koupit ojeté auto u nás z většího autobazaru, kde mají prověřená auta ve slušném stavu. Taková je tedy alespoň moje zkušenost, koupila jsem totiž Toyotu z autobazaru AAA auto, která mi jezdí každý den úplně bez problémů.
@Mauerova píše: Více
Existují firmy, které v zahraničí najdou auto podle vaši představy, dojedou při nej, ozkouší ho na místě, pak ho přivezou do ČR, a vy si ho můžete vyzkoušet ještě před koupí. Takhle si pořídili auta někteří mí známí a úplně pohodě🤷♀️