Olaplex n3 zkušenosti?

1.4.20 19:36

Olaplex n3 zkušenosti?

Dobrý den.. mám asi před dvěma týdny zesvětlené vlasy a chtela bych jim dodat nějakou regeneraci.. máte někdo s Olaplexem n3 zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
145
1.4.20 21:03
@Anonymni holcina píše:
Dobrý den.. mám asi před dvěma týdny zesvětlené vlasy a chtela bych jim dodat nějakou regeneraci.. máte někdo s Olaplexem n3 zkušenosti?

Olaplex obecně není regenerace. No3 je péče na doma po tom, co ti kadeřnice ošetřila vlasy olaplexem No1 a No2. Nic nepokazis tím, když si to pořídíš ale já osobně mám raději Olaplex No4 a No5. To je šampon a kondik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 22:46

@Dotty90 Amjaké jsou po nich blasy po 4 a 5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.4.20 11:52
@Anonymni holcina píše:
@Dotty90 Amjaké jsou po nich blasy po 4 a 5?

Za mě úplně super. Olaplex je to nejlepší co pro nás kaderniky mohli vyvinout. Ale nefunguje na bázi regenerace. Olaplex vystavuje ve vlasech rozpadlé disulfidové vazby, které byly poškozeny díky chemickým a mechanickým procesům a pak způsobovali lámání, krepatost apod… Takže ano, klidně si 4 a 5 pořiď, ale doporučuju ti až otevřou salóny, si zajít i na olaplex osetreni. Budeš nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.20 12:48

@Dotty90 Byla by to velká náhoda kdyby jste to věděla. Ale neznáte nějaký kadeřnický salon v Olomouci nebo v okolí kterej dělá kvalitně olaplex ošetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.4.20 14:56

@Anonymni holcina to bohužel nevím, jsem z jiného kraje. Ale normálně bych si do googlu zadala olaplex Olomouc a pak podle recenzí a spokojenosti zákazníků si vybrala. Určitě vyberete správně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí