Olizování od psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
14.8.13 14:36
@Anonymní píše:
Miluji zvířata sama mám dva psy ale mám je teda venku :nevim: todle by mi vadilo. Máme i kočku samozřejmě je v domě ale ne v ložnici ani v obýváku tam nesmí. kočka je tak drzá že malé skáče do kočáru 8o vždycky jí vyženu. Ale myslím si že to co se stalo mě je horší než olíznutí psem :lol: jako malá asi 3 roky jsem si hrála s kamarádkou u paneláku a sebrali jsme ze země balonek. Prali jsme se o něj kdo ho nafoukne dřív. Když jsme tedy přišli ke mě domů aby nás mamka spravedlivě rozsoudila čí je ten balonek.Tak jsem dostala po puse :lol: :lol: zrovna u nás seděla půlka rodiny a já si to přihnala až k nim a nafukovala použitý kondom :oops: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: fůj
:poblion: chudaku.Ale v prvni chvili se mi chtelo fakt :mrgreen: Ale hnus, kdyz si predstavim vsechny mozne nemoci :oops: Ale co to bylo za prase, ze to nekde jen tak pohodil :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.13 14:43

Maminky díky moc za postřehy a komentáře, ja jsem pejskař a zvířata miluju, líbala jsem toulavé kočičky a kdoví jak byly nemocné, ale ja začala zmatkovat protože přece jen 2 měsíce staré mimčo…hm, no snad nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.13 14:44

Jinak teda s tím condomemeje to síííííla, :roll: ja to teda vidím často pohozený někde třeba v parku nebo tak fujtajbl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 18:30

No holky já z toho fakt neměla rozum :roll: :lol: fůj no taky to dnes nechápu. Měli jsme takovou radost ale mamka mě pěkně zmalovala zadek :lol: ježiš už je to skoro 25 let zpět ale stejně se mi pořád zvedá žaludek, a dodnes nemohu kondomy ani vidět 8o :cert: :cert: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4062
21.8.13 16:44

Neboj, dítěti se nic nestane :mrgreen: Náš pes dcerku zbožňuje a ačkoliv se mu snažím vysvětlovat, že na pusu lízat nemá, stejně mu v tom 100% nezabráním, pro psa je to prostě přirozený projev náklonnosti. A braň mu v tom, když mimino samo tu pusu nastavuje a ještě ji otvírá a směje se na celé kolo… To je fyzicky nemožné :mrgreen:
Malá má 8 měsíců a ještě nebyla ani jednou nemocná. Teď jak leze, tak občas v nestřeženém okamžiku i ona ožužlá nějakou zapomenutou psí hračku nebo se vykoupe v jeho vodě. No a co, však se neotráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný