Omluvenka do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
3.12.15 23:56

Další autobus jede až ve 3 a to jí právě začínal nácvik na představení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.12.15 00:01

@anoli30 Tak to má učitelka asi smůlu, když jí do žákovské napíšeš „problémy s dopravou“ nebo něco takového, tak je to prostě omluvené a hotovo. Navíc když jsi jí volala, tak nechápu, o co jí jde.
Já bych to s ředitelkou řešila až v případě, že by ti nechtěla vzít tu omluvenku a považovala to za neomluvenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
4.12.15 00:14

@anoli30
Taky si myslím, že měla jet tím autobusem v 10 do školy a ne k babičce a bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
4.12.15 00:15
@anoli30 píše:
Další autobus jede až ve 3 a to jí právě začínal nácvik na představení.

Ale ona přece jela tím v 10, ne? Tak proč zmiňuješ další ve 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.12.15 00:19

Tak ten k babičce asi není ten, co jezdí i do školy, ne? Pochopila jsem to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
4.12.15 00:21

@lebi To nic nemění na tom, že měla jet v 10 do školy a teprve pak řešit přesun ze školy k babičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.12.15 00:23

Je to takhle kdyby jela do školy v 10 tak by nemohla jet na to nacvičování, protože by to pak už nestihla v ty 3 hodiny. Takže jsme před školou dali přednost vystoupení. Jsme tak špatní? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.12.15 00:24

No ale autobus do školy jel ráno a pak až ve tři, ne? A ten v 10 nejel směr škola, ale jen směr babička. Teda tak jsem to pochopila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.12.15 00:26

@anoli30 Už v tom mám jasno :D
Ne, nejste špatní. Normálně jí napiš omluvenku a vůbec se o tom s učitelkou nedohaduj, nic jí do toho není. Každé dítě je občas pryč ze školy kvůli nějakým jiným důvodům, než je nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.12.15 00:27

@lebi Ne do školy i k babičce to je jedním směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.12.15 00:41

Děkuji všem za názory, dobrou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
4.12.15 00:49

@anoli30 - takže sice tvrdíš, žes dceru omluvila ze školy kvůli tomu, že vám nejelo auto, ale de facto to bylo kvůli představení?
protože kdyby do školy odjela už ráno, tak by se na ten nácvik nedostala, že? :)

možná kdybys to učitelce přiznala, neřekla by ani popel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.12.15 01:00

Jetismarja i kdyby si dite omluvila ze se ji zaseknul kapesník v nohavici tak je to tvoje vec. Neni zaskolacka a cizi ucitelce je do toho prd. Pocitam ze ne kazdy den tohle dovolis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.12.15 06:13

Jestli to chápu, tak kdyby bylo auto v provozu, tak by byla ve škole a ze školy by byla dovezena na nácvik představení. Busem ze školy by to nestihla.
No já bych asi poslala dítě do školy a nácvik představení oželela, já taky chodím prioritně do práce ne ke kadeřnici třeba. Nicméně tys dítě řádně omluvila, takže o neomluvených hodinách nemůže být řeč, navíc učitelka se nemá co navážet do dcery, ale maximálně do tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.12.15 06:31
@anoli30 píše:
Je to takhle kdyby jela do školy v 10 tak by nemohla jet na to nacvičování, protože by to pak už nestihla v ty 3 hodiny. Takže jsme před školou dali přednost vystoupení. Jsme tak špatní? :oops:

Si musíš ujasnit co je pro dceru víc škola nebo nějaké vystoupení.
Nebo jen místo pomlouvání, si to měla hned v to úterý řádně vysvetlit, že se dcera nejspíš nestihne už dopravit do školy, že pak má nějaký nácvik vystoupení.
No ale aspoň na 2-3h.do školy jít mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin