Omluvenka do školy

677
21.2.12 22:57

a co je to za vola z prominutím, že jí napíše celou hodinu,když to není pravda?!? :think: bych nic nevymýšlela a optala se učitele s čím má jako problém, že dcera zaspala a víc bych neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5601
21.2.12 22:59

Tak já předně nechápu, proč dceru zapsal na celou hodinu. Normální postup je, že když žák dorazí v průběhu hodiny, napíše se ke jménu poznámka „Příchod v tolik a tolik“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
21.2.12 22:59

Já bych napsala, že omlouvám pozdní příchod do hodiny. Uvedla bych např., že k 5-ti minutovému zpoždění došlo z důvodu …bla bla bla (nic mě nenapadá), a že mě mrzí, že pozdním příchodem došlo k narušení vyučování. Nepřistoupila bych na omluvení celé hodiny, když to není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
21.2.12 23:00

Tak já takhle jednou dostala omluvenku od svého žáčka (tehdy nějaká 8. třída), že venčil psa a ten nechtěl jít domů, tak přišel pozdě do školy. :lol: To jsem mu i věřila, mají tvrdohlavého bígla. Jinak my tyhle příchody o minutu neřešili, i když už byl napsaný v třídnici, hodina se proškrtla a napsala se 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.2.12 23:04

Došla bych za učitelem nebo mu zavolala, a zeptala se na jeho duševní zdraví :think: asi nebude uplně při smyslech.

• Citovat
  • Upravit
21.2.12 23:06
renč píše:
dnes moje 16-letá dcera přišla naštvaná ze školy, že přišla do hodiny o minutu pozdě, jen pár vteřin před ní dorazila jiná spolužačka, v pohodě, ale dceru už učitel zapsal do třídnice a to na celou hodinu, jako že tam vůbec nebyla, prý mám vymyslet nějakou omluvenku, zaspala v tomto případě neprojde, když ji napsal na celou hodinu, poradíte něco vtipného?

Nic nepiš, zbytečný, já bych šla do školy osobně a zeptala bych se ho od kdy se počítá 1 minuta jako celá hodina. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
21.2.12 23:07
Hodaka píše:
Došla bych za učitelem nebo mu zavolala, a zeptala se na jeho duševní zdraví :think: asi nebude uplně při smyslech.

:pankac: :pankac: Raděli bych v tomto případě zavolala. Obávám se, že to duševní zdraví je špatné (při mé povaze - nevhodné pro osobní setkání). :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.2.12 23:12

bych sla za ucitelem do skoly a zadala si o vysvetleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.2.12 23:51

u nás se psala celá hodina až při víc jak 15 minutovým pozdím příchodu… Ale kvůli minutě? 8o Taky bych asi do školy zašla a řešila to s tím učitelem, protože tohle není normální 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
22.2.12 05:58

Já bych napsala. Z důvodu zasněžené cesty jsem se musela prokopat a nestihla o minutu výuku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale vážně. Zeptala bych se učitele co se stalo a proč napsal celou hodinu. :nevim:
Já přivezla syna minulý týden do školy o deset minut později, protože nám nejelo auto a učitelka byla v pohodě. Ani omluvenku nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
22.2.12 06:22

Já to dělala tak, že jsem zapsala vedle jména v třídnici v kolik dotyčná přesně došla, a potom záleží většinou na třídní. Když je to o pár minut později z důvodu zaspání, tak se to neřeší. U skoro každodenních zaspávačů po opakovaném varování se dává neomluvená hodina… V tomto případě to normální učitelka nebude ani řešit. Asi bych jen třeba zavolala třídní a ústně to vysvětlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.2.12 07:24
TeaTereza píše:
a co je to za vola z prominutím, že jí napíše celou hodinu,když to není pravda?!? :think: bych nic nevymýšlela a optala se učitele s čím má jako problém, že dcera zaspala a víc bych neřešila…

tak nějako :hug: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
22.2.12 09:47
helenan píše:
Já to dělala tak, že jsem zapsala vedle jména v třídnici v kolik dotyčná přesně došla, a potom záleží většinou na třídní. Když je to o pár minut později z důvodu zaspání, tak se to neřeší. U skoro každodenních zaspávačů po opakovaném varování se dává neomluvená hodina… V tomto případě to normální učitelka nebude ani řešit. Asi bych jen třeba zavolala třídní a ústně to vysvětlila.

Jj, já taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
22.2.12 09:52

Taky toho učitele nechápu.Normálně bych jí tam napsala, že zaspala .To se snad jednou za čas stane každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
22.2.12 09:55

On je nějakej chytrej.To asi v životě nezaspal.Asi by to chtělo promluvit si sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin