Omluvenka do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
4.12.15 11:25

@Tunrida my jsme psali nejčastěji osobní důvody. Můj kamarád psal ruzné lekařské zkratky jako RTG, URL, Orl a podobně. Co teda třídní nezkousl byl kluk, který nepřišel na 3. hodiny ( byl test) a napsal dopravní komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.12.15 11:36
@Raduš.ka44 píše:
Upřímně? Víc mi dal kurz herectví, než hodiny fyziky. Když už jsme konkrétně u tohoto. 8) Náhodou si ale pamatuji ný, natý, itý, ičitý, ečný, ičný, ový, istý, ičelý. :mrgreen:

To je chemie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.12.15 11:39
@beruska9 píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15995
4.12.15 11:42

@Tunrida : ja tuhle taky rikala v praci, ze neprijdu, pac mi bude asi blbe :mrgreen: To jsem sla na test na tehucukrovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale jestli si dobre pamatuji ze svych skolnich let, tak rodice meli pravo omluvit az 5 dni (ale moc se jim to nerikalo, my to vedeli jen proto, ze mamka je ucitelka :mrgreen: ) a duvod uvadet nemuseli, proste rodinne duvody a basta. Obcasne jednodenni absence opravdu nikdo neresil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.12.15 11:48

@beruska9 Máme,když nevěděla, co napsat psala rodinné důvody. My to zdokonalili, že jsem si pak psala na střídačku i osobní důvody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.12.15 11:49
@Voltiček píše:
@marmelada78 S tím nesouhlasím, ale omluvte mě. Škola je pro mě tak důležitá, že jakékoliv úlevy (i když kvůli sportu apod.) nerespektuji. Pokud mé dítě má zvýšenou TT a během dopoledne mu teplota klesne, i na zbytek dne/hodin jej do školy vedu. Lékaře navštěvuji pokud to jde mimo vyučovací hodiny. Ale chápu i vás, u mě je to extrém a přísně nastavené pravidla.

Máš recht, pořádek a disciplína musí bejt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
4.12.15 11:54

Diskuzi prolitnu pozdeji, jen mam nutkani :mrgreen: prispet-kdyz jsem chodila na zakladku, tak sem tam jsem nesla z duvodu nevolnosti. A mama mi do omluvneho listu vzdycky psala :Bylo ji spatne. ja to uplne nesnasela :lol:,nemohla proste napsat Nevolnost. A jeste k tomu ma mamina prisernej rukopis, takze zpocatku si tridni myslela, ze si to pisu sama :mrgreen:. -to jsem sice delala, ale az pozdeji :oops: A pamatuju si, ze jak jsem nesnasela to Bylo ji spatne, tak jsem to i jednou preskrtala a detskym pismem-druha trida, vazeni-tam napsala Nevolnost, aby to vypadalo lepe. :mrgreen: :lol:

ted jdu císt diskuzi, at se dozvim, zda muj prispevek neni uplne mimo

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
4.12.15 12:01

@brko Jo tak s tím bude mít synátor taky problém, jestli mu někdy bude psát omluvenky tatínek. Ten škrábe taky jak školáček, i má takovej podpis. No, aspoň se mu to bude dobře falšovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
brko
4.12.15 12:12
@anoli30 píše:
Ahoj, zajímal by mě Váš názor.
Bydlíme na vesnici kde autobusy jezdí pouze párkrát za den a bez auta bychom nemohli existovat. V úterý ráno se nám stalo, že jsme nenastartovali auto, když jsme chtěli odvést děti do školy a autobus už byl pryč. Tak jsme zavolali do škol a děti omluvili. Učitelky to vzaly a všechno OK. V 10 hodin jel další autobus a dcera s ním jela k babičce kde jí odpoledne čekal nácvik na divadelní představení které bylo včera. Ve 2 hodiny odpoledne ji před babiččiným domem viděla jedna z učitelek, která ji učí. A hned ve středu ráno kdy měla dcera veřejné divadelní vystoupení ji ona učitelka začala ve škole řešit. Že to s tím rozbitým autem asi nebude pravda a tak a hned to donesla její třídní učitelce.
Dnes přišla dcera ze školy s tím, že jí třídní pěkně vynadala zato, že nebyla v úterý ve škole. A že to chce řešit neomluvenými hodinami.
Mě to teda pěkně nadzvedlo a celý den přemýšlím, že to půjdu zítra řešit s ředitelkou. Jak by jste to řešily vy?

beru zpet, zamenila jsem DOPOLEDNE a ODPOLEDNE. Uz jsem starsi rocnik, tak me omluvte. :oops:

Ja si myslim, ze proste dcera misto k babi mela jet do skoly… ale kdyz uz tato situace vznikla, tak bych to sla pratelsky vyresit s tridni. Reditelku bych nechala spat…

• Citovat
  • Upravit
brko
4.12.15 12:31
@anoli30 píše:
Je to takhle kdyby jela do školy v 10 tak by nemohla jet na to nacvičování, protože by to pak už nestihla v ty 3 hodiny. Takže jsme před školou dali přednost vystoupení. Jsme tak špatní? :oops:

jo aha-no ale jak to ma ucitelka vedet? mela jsi to cele vysvetlit radeji hned (vite, on pak sice jede bus, ale Maruska ma ve 3 h zkousku a ze skoly by to nestihla.Bude vadit, kdyz teto nemile situace vyuzijeme a dceru omluvim na cely den?). :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7182
4.12.15 14:20
@beruska9 píše:

Sakra. :mrgreen: Pro mě je to obojí španělská vesnice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.12.15 14:26

@Raduš.ka44 Raduško, já ani to, přiznám se :mrgreen: a vzpomínám na 4 roky dřiny na kytaru, které jsem nesnášela. Těším se, že si učivo ZŠ zopakuju se svými dětmi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.12.15 14:47

@Voltiček Já doufám, že chemii a fyziku se naučí i beze mě. Ale jinak bych si to se synem vyměnila hned. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
4.12.15 15:38

@Raduš.ka44 Fyzika a chemie, to jsem z duše nesnášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.12.15 13:18
@Voltiček píše:
@marmelada78 S tím nesouhlasím, ale omluvte mě. Škola je pro mě tak důležitá, že jakékoliv úlevy (i když kvůli sportu apod.) nerespektuji. Pokud mé dítě má zvýšenou TT a během dopoledne mu teplota klesne, i na zbytek dne/hodin jej do školy vedu. Lékaře navštěvuji pokud to jde mimo vyučovací hodiny. Ale chápu i vás, u mě je to extrém a přísně nastavené pravidla.

fakt super tyhle roznaseči infekcí. Dítě co má teplotu nepřestane být infekční během pár hodin. Tohle není zodpovědnost, ale naopak bezohlednost nejvyšší míry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin