Omylem jsem snědla plesnivý rohlík - co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1490
31.3.14 17:09
@Zyta píše:
Kamarád přišel z tahu nalitej, měl hlad, v kuchyni si prý nerozsvítil, nahmatal chleba a zakousnul se do něj. Přišel mu nějakej změklej, tak po chvíli rozsvítil a on byl úplně zelenej. A žije, takže v pohodě :lol:

Jasně, trochu penicilinu nikoho nezabije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
31.3.14 17:30
@želvička28 píše:
Mno… Mohla by jsi to „chytit“ a taky zplesnivět.
:) :)
  • Citovat
  • Upravit
colafit
31.3.14 17:51
@Anonymní píše:
Kamarádky dcerka přiběhla s pusinkou od krve. Mamka se lekla, že měla úraz, ale ona jen našla nacucané klíště, co vypadlo ze psa na koberec a ona si myslela, že je to bonbonek, tak to rozkousla. Nic se nestalo, ani doktorka to nehrotila. :dance:

No, tak to bych vrhla. Navaluje mě, a to o tom jen čtu.

• Citovat
  • Upravit
419
31.3.14 18:02
@Anonymní píše:
Kamarádky dcerka přiběhla s pusinkou od krve. Mamka se lekla, že měla úraz, ale ona jen našla nacucané klíště, co vypadlo ze psa na koberec a ona si myslela, že je to bonbonek, tak to rozkousla. Nic se nestalo, ani doktorka to nehrotila. :dance:

No tak to je moc :poblion: zlatej plesnivej rohlík 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.3.14 18:37

Tak to me opet pobavilo :mrgreen: neboj, prezijes to. Ja jednou vypila pulku lahvoveho piva a pak jsem si vsimla, ze je naspodu pekne macerovana mrtva myska, no a ziju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.3.14 18:47
@garda píše:
Tak to me opet pobavilo :mrgreen: neboj, prezijes to. Ja jednou vypila pulku lahvoveho piva a pak jsem si vsimla, ze je naspodu pekne macerovana mrtva myska, no a ziju :dance:

tak to je moc.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
31.3.14 19:03

Ja zase nepoznam zkazeny mlecny vyrobky, zadny… takze se mi casto stalo HODNE casto stalo ze sem treba si koupila venecek a on uz byl cely zlukly a ja to cele zdlabla, mama ze si ode me kousne a malem ji vrhlo, to same se mi casto stava s jogurty, mlekem, a nebo napr vlasakem atd… normalne si to nechavam uz ochutnavat… a kdyz neni nikdo doma malokdy to riskuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
31.3.14 21:50

:mrgreen: :mrgreen: promin, ale nechapu, jak te vubec muze napadnout, ze by se ti neco stalo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí