Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Zyta píše:
Kamarád přišel z tahu nalitej, měl hlad, v kuchyni si prý nerozsvítil, nahmatal chleba a zakousnul se do něj. Přišel mu nějakej změklej, tak po chvíli rozsvítil a on byl úplně zelenej. A žije, takže v pohodě
Jasně, trochu penicilinu nikoho nezabije ![]()
@Anonymní píše:
Kamarádky dcerka přiběhla s pusinkou od krve. Mamka se lekla, že měla úraz, ale ona jen našla nacucané klíště, co vypadlo ze psa na koberec a ona si myslela, že je to bonbonek, tak to rozkousla. Nic se nestalo, ani doktorka to nehrotila.
No, tak to bych vrhla. Navaluje mě, a to o tom jen čtu.
@Anonymní píše:
Kamarádky dcerka přiběhla s pusinkou od krve. Mamka se lekla, že měla úraz, ale ona jen našla nacucané klíště, co vypadlo ze psa na koberec a ona si myslela, že je to bonbonek, tak to rozkousla. Nic se nestalo, ani doktorka to nehrotila.
No tak to je moc
zlatej plesnivej rohlík ![]()
Tak to me opet pobavilo
neboj, prezijes to. Ja jednou vypila pulku lahvoveho piva a pak jsem si vsimla, ze je naspodu pekne macerovana mrtva myska, no a ziju ![]()
@garda píše:
Tak to me opet pobaviloneboj, prezijes to. Ja jednou vypila pulku lahvoveho piva a pak jsem si vsimla, ze je naspodu pekne macerovana mrtva myska, no a ziju
tak to je moc.. ![]()
Ja zase nepoznam zkazeny mlecny vyrobky, zadny… takze se mi casto stalo HODNE casto stalo ze sem treba si koupila venecek a on uz byl cely zlukly a ja to cele zdlabla, mama ze si ode me kousne a malem ji vrhlo, to same se mi casto stava s jogurty, mlekem, a nebo napr vlasakem atd… normalne si to nechavam uz ochutnavat… a kdyz neni nikdo doma malokdy to riskuju.
promin, ale nechapu, jak te vubec muze napadnout, ze by se ti neco stalo???