Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, chtěla bych vás poprosit o radu, jelikož mám teď předepsáne antibiotika a nemůžu na ně kyselé, myslíte, že můžu slané?? ( jako např. Hranolky)
Děkuji za odpověď. ![]()
Děláš si srandu? Co je tam napsáno? Že nemůžeš kyselé, tak proč se ptáš na slané? Vždyť je to něco jiného ![]()
@Sibyla0 píše:
Děláš si srandu? Co je tam napsáno? Že nemůžeš kyselé, tak proč se ptáš na slané? Vždyť je to něco jiného
A co teprv sladké!!
@Mishel1 píše:¨jestli si je nepoliješ octem, tak ano, můžeš i hranolky
Ahojky, chtěla bych vás poprosit o radu, jelikož mám teď předepsáne antibiotika a nemůžu na ně kyselé, myslíte, že můžu slané?? ( jako např. Hranolky)Děkuji za odpověď.
Jo, to je ta co tu zakládala několik diskusí ohledně pálení při močení
Jako k jakému doktorovi s tím jít, jestli může tabletu antibiotik přepůlit a pod. ![]()
@Antonie Bolavá: nějaká chytrá, ne? Pokud ti připadá má otázka směšná, tak se k ní nevyjadřuj prosimte.
@alenka84 píše: ¨jestli si je nepoliješ octem, tak ano, můžeš i hranolky
a ke všemu se hranolky se solí až po tom ne,?, já je solím až po dopečení
, jo a pokud tam nedáš citron či ocet, či něco jiného kyselého tak můžeš
@Mishel1 píše:
@Antonie Bolavá: nějaká chytrá, ne? Pokud ti připadá má otázka směšná, tak se k ní nevyjadřuj prosimte.
ano je směšná promin,
Příspěvek upraven 30.03.14 v 17:52
@Mishel1 píše:
já jsem ti ale radila, akorát jsem pak zjistila, že VŠECHNY tvé otázky jsou směšné
Navíc stačilo napsat dotaz do jedné z těch tvých dalších pěti diskusí na stejné téma ![]()